Şimdi Ara

Tüncelide 2 teröristin öldürülme anı (pkk halktır sloganı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Az önce yoldan geçen sivil arabayı keleşle tarayan teröristler vurulunca kadının bağırarak ağlaması Allah akıl fikir versin

    Sivil araç değil o.
    Sivil Polisler artık bölgede o araçları kullanıyor.
    Zaten şehit polis de o aracın içindekilerden.
    Bir şey bilmeden yazıp durmayın.
  • o kova atanı keşke vursalardı diyecem ama gezi olaylarında kendini koruyan polis bu kadar ceza aldıktan sonra saolsun bazı basın sayesinde korkuyor ne yapsın
  • Allah doğuda görev yapan vatan millet sevdalısı polislerimize yardım etsin hain çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enki

    Seni oturduğun rahat koltuktan alıp keleşle taranan jeep in icine bırakmak lazımdı. Kurgu mu gerçek mi daha iyi anlardın.

    Ellerine saglık. Pusu kurarak savasan, arkadan vuran, mayın kuran bu kahpelere iyi olmus. Arkadaslarımın cogu asker ve polis. Allah yardımcısı olsun herkesin.

    Ben buna kesinlikle karşıyım, asla desteklemedim keşke hiç biri olmasa. Siz beni yanlış anladınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 5 Eylül 2015; 14:38:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dersimliyim bakıyorumda bunların hepsi terörsittir diyenler olmuş. benim sülalede bu zamana kadar pkklı çıkmadı değil taş atan kimseyi bulamazsın.

    pkk fln umrumda değil ha ne oluyor bazen diyorum imkan olsada zittirolup gitsem bu ülkeden. gerçekten her zaman böyle ayrımcılığa maruz kalıcağım kesin gibi. zaten alevi olduğumuz için ekstra ayrıcılık söz konusu.

    hayata 2 - 0 yenik başlıyorsum birde sol görüşlü komünist isen 3 - 0

    bu kaçıncı terörist ilan edilişim hatırlamıyorum artık
  • Adamlar elinde keleş ile dolanıyor ortalığı tarıyor oradaki halk bunu destekliyor gerçekten komedi. Hep ağlamaya devam sonuç dövlet bize bahmir.


  • Bir sabah uyandığımızda böyle birşeyi televizyonda görürsek şaşırmayın. Yakındır çünkü. Ülkeyi yangın yerine çevirdiler yangın... İstanbul'da , İzmir'de , Ankara'da büyük şehirlerde 3-5 bomba patlattığında bu kanı bozuk hain şerefsizler o zaman ortalık daha da karıştığında ne olacak ? Bu videodaki gibi olacak.

    Not: Ben Kenan Evren'ci değilim. Sadece yaptığı açıklamadıki yerlere değinmek istiyorum. Şuan aynı şeyleri biz yaşıyoruz. Bknz bazı noktalar konuşmasından.

    "Türk Milletinin hakkı olan refah ve mutluluğu, vatan ve milletin bütünlüğü ve gittikçe etkisi (azalmaya) azaltılmaya çalışılan Atatürk ilkelerine yeniden güç ve işlerlik kazandırmak, kendi kendini kontrol edemeyen demokrasiyi sağlam temeller üzerine oturtmak, kaybolan devlet otoritesini yeniden tesis etmek için"

    "Eğitim ve öğretimde Atatürk Milliyetçiliğini yeniden yurdun en ücra köşelerine kadar yaygınlaştıracak tedbirler en kısa zamanda alınacaktır."

    "Köylünün, milletimizin efendisi olduğu inancını, kuvveden fii-len çıkarmak için tarım alanında üretimi artıracak bir tarım seferberliği ve fiyat politikası ile gerekli diğer önlemlerin alınmasına, bilhassa önem verilecektir. Türk köylüsünün tarlasından ayrılıp şehir-lere göç etmesini zorlayan ekonomik ve sosyal nedenlere çare aranacaktır."

    "Ancak temiz Türk işçisini sömüren, onları kendi ideolojik görüşleri istikametinde kullanmak için her türlü baskı oyunlarına başvuran, işçinin hakkı yerine kendi menfaatlerini ön planda tutan bazı ağaların bu faaliyetlerine asla müsaade edilmeyecektir."

    "Kanun ve nizam hakimiyetini sağlamada tecrübeli ve yetenekli kişilerden oluşan mahkemelerin süratle ve doğru kararlar vermelerini ve bunları korkusuzca uygulayabilmelerini sağlayacak yasal ve idari tedbirler alınacaktır."

    "Memlekette idarenin tam bir tarafsızlık içinde vatandaşın hizmetine koşması sağlanacaktır. Devlet hizmetinde bulunanların siyasi etkiler dışında çalışmaları kanun hakimiyeti altına alınacaktır."

    aynı Kenan evrenin zamanında dediği vaad ettiği olması gereken şeylerin tam tersini yaşıyor bu ülke.

    Eğitim öğretim yerlerde. Atatürk'ü kaldırmaya çalışıyorlar.
    Refah yok , terör her yerde , vatan bütünlüğü tehtid altında.
    Köylü'ye ananıda al gitler ... Tarım yok üretim yok.
    İşçi hakkı yok , 500 kişi madende can veriyor sorumlusu yatında martini yudumluyordur.
    Kanunlar çiğneniyor , yargı yok , hak yok , hukuk yok. Yolsuzluk var , ayakkabı kutuları var , sıfırlamalar var , gemicikler var.
    Tarafsızlık yok , sözde evde duran %50 var , insanları birbirine kırdırma , ötekileştirme , düşmanlaştırma var. Din sömürüsü var. Dinsizin hakkı yok algısı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 5 Eylül 2015; 16:31:11 >




  • bu ulkede bu problem hic bitecekmis gibi durmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_japan

    Şu hakkari, diyarbakir, tunceli, sirnak gibi yerlerde saglam bir deprem olsa da komple kurtulsak.

    o zaman ordaki zaten çok az olan düzen ve kontrol tümden kaybolur. Bunları kontrollü bi şekilde yavaş yavaş yok etmek lazım. Onun içinde yukardan emir gelmesi lazım ama gelmiyo işte. Ulan osman pamukoğlu başbakan olacak ki şu ülkeye 1-2 seneye ne terörist kalır ne pkk kalır ne hdp kalır.
  • Allah polislere sabır versin sabır bir öfke bir sinirle orda destekleyenleri taramadıkları için onları tebrik ediyorum ben burda sinirden doldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şurda askerlik yapsan veya polis olsan, adamda psikoloji falan kalmaz yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten teroristleri destekleyenlere de sikmak tek care



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak-09k -- 5 Eylül 2015; 17:06:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill-For-You kullanıcısına yanıt
    Dersimlilerin askeri sevmeme nedenihttps://www.youtube.com/watch?v=mbgDwEBYfEQ açıkça dile getirimiş.

    Şunuda ekliyim askeri sevmesede Dersimliler askere giderler.Ben Dersimliyim askere gitmeyen yok benim ailemde 4 5 senem var vatan görevi gelince bende gidicem.Ama askerle alakalı görüşümüzde değişmeyecek(Kalıp değil bu sözüm devlet bunu unuturamaz ama ılımlı tavır tanıyıp en azından bu öfkeyi dindirebilir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christopher62 -- 5 Eylül 2015; 18:53:07 >
  • 5-6 tane Sabiha Gokcen lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Hocam banada bi pm atsana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelinin pkk destekçisi olduğu yadsınamaz bir gerçektir.Kaç tane Tuncelili gördüysem hiç biri polisi askeri sevmez lakin baslarina bir olay geldiginde polis polis diye de karakola da koşmayi bilirler.Bi sadece Tunceliye has birsey mi hayir.Guneydogunun %90 ı böyledir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen bu görüntüler olmasa ne olduğu ne bittiğini öğrenmeyeceğiz ha sokaklarda ki manzaraya bak AKP'liler şu videoyu izlesin Teröristlerle pazarlık yapan Tayyipin ülkeyi ne duruma soktuğuna bakın.

    Neyse arkadaşların dediği gibi içimin yağları eridi.
  • o pkk halktır diyen adam doğru söylemiş. oraların halkının tamamı pkk sevicisidir. gelip şurda 1 yıl yaşasanız sizin de oradaki halktan uöudunuz kesilir. ya hepsini katledip sürgün edeceksin ya da ayrılıp defolup gitsinler diyeceksin. o toprakların türkiyeye ne faydası dokundu da hala elimizde tutmak için uğraşıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stadhouder


    quote:

    Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stadhouder

    quote:

    Orijinalden alıntı: LSDream

    Yarın karakol patladı, asker öldü diye ağlarsınız ama

    Videoyu izle bakalim kim agliyor.Sehit cenazelerinde kadinlar haric hic kimse aglamiyor.oyle 92 deki gibi 300 kisiyle eseklerle docka tasiyarak karakol basmaya benzemiyor degil mi hewal ?



    EDIT: Uzulerek soyluyorum ki , ilk teroristler ates actigi an yaralanan 1 polisimiz sehit olmustur.Konu sahibi basa eklesin.

    Liveleak e video dusmus olup 10 dakikada 3500 izlenme olmustur.

    Teroristler hk33 ile oldurulmus.





    Liveleak linkini yollar misin

    12.000 izlenme olmuş.


    m.liveleak.com/view?i=4bb_1441358729

    Yabancilar cildirdi bu videoyu gorunce

    Eger isterseniz buldugum hava bombardimaninda olen hewaller de var , ama o bunun kadar insancil degil.NEB bombasinin sonuclarini ozetliyor.

    Pm lütfen




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.