Şimdi Ara

Tüm ZOOM X6 lar buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
0
Favori
94.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu modemi aldığım için kafamı taşlara vuruyorum desem yeri. USrobotics209108 siparişi verdim haftaiçi gelecek inşallah. Herkesede söyliyecem zoom almasınlar adamlara mail attım kaç defa bana adam gibi bişey söylemediler 1.0.6 firmware yüklüydü 1.0.4 yollamışlar bunu yükle diye daha yeni yükledim ama zannetmiyorumki çözsün(daha 15 dk oldu sonucu tekrar yazarım). amerika için olanını yüklemiştim oda aynı idi. bide 1024 bağlantı aldık download yapacaz diye akşam bırakıyorum bne uyumadan kitleniyo heralde sabah bakıyorum bağlantı sıfır. X& yıda artık hibe edecez birine. satayım diyecem verceğim adamın ne günahı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro -- 18 Şubat 2006 16:00:45 >
  • ethernet kartının da son firmware'sini yükledin mi, yüklersen sorunun eminim çözülür..
  • zoom dan brian diye bi herif 1.04 firmware iyükle demiş yükledim gece bıraktım yine tekılmış ama baya bi indirmiş eskisinden iyi eternet için on gün önce bakmıştım ama bilmiyorum. yeni firmware den sonra download baya iyi.
  • 4 saat 23 dk ort 75 k ile dl yapıyorum takılmadı 1.0.4 firmware ile. Ama dl devam ederken explorer bazen nete girmiyor 5 6 saat sonra.
  • tamam haklısınız zoom beş para etmez keşke zamanında başka bi şey alsaydık ama bence sorunu birazda kendinizde arayın.
    Ben yaklaşık 10 aydır 256/64 bağlantıyla zoomx6 kullanıyorum firmware güncellemesi bile yapmadım ve bu modeme 4 kişi bağlı bu 4 kişiden biri olan bende ise 7*24 emule açık, peki memnunmuyum, hiç kopma olmuyormu, tabiki oluyor. ama 3-4 günde bir bağlantı kopuyor. sizin dediğiniz gibi 3-4 saat bir sorun yaşamıyorum, bağlantınızı kablolarınızı ve pc lerinizi bi kontrol edin.

    Buradan zoom'u övdüğümü falanda çıkarmayın sakın tekrar söyliyeyim kimse zoom almasın biz aldık pişmanız ama birdaha 100 küsür $ veremeyeceğimiz için mecburuz kullanmaya.
  • kablo ile mi kopuyor.Wireless ilemi.
  • eğer bana sorduysan 4 kişi ethernet ten bağlanıyoruz. ve bi kaç gün içinde 7 kişi olacağız.
  • firmware konusunda geç kaldık diyen arkadaşlara katılıyorum bana oluşumun yolladığı mailde 1 ayı geçiyor bu süre 1.0.7 versiyonunu çıkartacaklarını söylemişlerdi. sürekli hatalar için mail gönderiyordum her seferinde sorunun bizden kaynaklandığını aslında öyle birşey olmadıklarını söylüyorlardı. sonunda 1.0.7 versiyonu çıkacak evet modem de hatalar var versiyonu bekleyin diye başlarından savmaya çalışıyorlar herhalde yeni firmware'in çıkacağı yok herhalde!!!
  • arkadaşlar zoom x6ma kablosuzdan bir laptop dadanmış DHCP İstemci Durumun'da benden başka yabancı bir bilgisayar adı daha var; alt komşu sanırım, yukarı daire boş, (karşı daire olamaz herhalde, sanırım o kadar mesafeden çekmez), kablosuz ağıma nasıl şifre koyacağımı anlatır mısınız?(daha önce bir yerlerde okumuştum wpa falan ama emin değilim, sağolun)
  • önce kablo ile bağlan
    sonra modemin içine girip kablosuz bölümünden WPA şifrelemeyi seç sonra altına bir kutucuk açılacak oraya şifreni yaz
    değişiklikleri kaydet de sonra da ayarları flash'a yazdır de
    sonra kabloyu çıkart ve kablosuz bağlan xp sana zaten şifre soracak bağlanmak istediğinde oraya şifreni yaz ve bağlan!!!
  • kablo ile bağlanırken kopuyo benim daha laptop alamadım. onun için bişey diyemem. ama us robotics geliyo bu gün kargoya bunuda hibe edecem
  • kablosuz sekmesınde wpa yada wep sıfreleme secenegını ısaretledıkden sonra sayfa degısmıyo altta sıfre yerı cıkması gerekırken cıkmıyo.modemle bılgısayar baglantı kesılıyo.modem ac kapa yapıyorum baglantı gelıyor ama sonrakı surec yıne aynı.bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.mac fıltreleme ıle nasıl yapıldıgına daır bı bılgım yok yardımlarınızı beklıyorum.amac wıreless e dısardan baglanılmasını engllemek.tesekkurler
  • dostum, wpa seçtikten sonra dediğin gibi sayfa değişmeyecek ama altta şifre sekmesi çıkması lazım, şifreni yazdıktan sonra değişiklikleri kaydedip ayarları flaş diske yazdır ve modem kapatıp aç.
  • bende zoom x6 kullanıyorum. bende kilitlenme hiç olmuyor. modemi 2 gün bazen 3 gün download 'ta bırakıyorum herhangi bir sorun olmuyor. windows98 kullanıyorum. Bir ara internete giremiyordum. Oluşum aradım modemin konsolundaki DNS yazan yerdeki 195.175.37.14 ve 195.175.37.69 'u tcp/ip özelliklerinden DNS yazan yere girmemi söylediler. Ogün bugündür hiç sorun yaşamıyorum. Download 'lar gayet iyi. Benim kullandığım sürüm, 1.0.3-42. Sayfası Türkçe değil ingilizce.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: woly

    kablosuz sekmesınde wpa yada wep sıfreleme secenegını ısaretledıkden sonra sayfa degısmıyo altta sıfre yerı cıkması gerekırken cıkmıyo.modemle bılgısayar baglantı kesılıyo.modem ac kapa yapıyorum baglantı gelıyor ama sonrakı surec yıne aynı.bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.mac fıltreleme ıle nasıl yapıldıgına daır bı bılgım yok yardımlarınızı beklıyorum.amac wıreless e dısardan baglanılmasını engllemek.tesekkurler


    modeme wireless 'tan sifre koymak icin, ethernet kablosuyla modemin konsoluna girmen gerekir. kablosuz bağlantiyla girersen modemle bilgisayar arasındaki kablosuz bağlantın kopuyor. Bu güvenlik için düşünülmüş bir olaymış. Bu yüzden ethernet kablosuyla girip modeme şifre koyman gerekiyor.
  • Şaka gibi gelecek ama benim X6 daha hiç kopmadı.Kablo ile bağlıyım.Wirelesi denemedim.Onun için kablo ile mi kopuyor.Wireless ilemi diye sormuştum.
  • bende şuanda Zoom X6 Ver 1.0.6-70
    var bu ingilizce
    önceden türkçe kullanıyordum
    3-4 aydır bunu kullanıyorum daha stabil görünüyor!!!
    arada bir kitlenme oluyor ama öyle gına getirecek kadar değil!!!
    ilk başta kitlenme bunda da fazlaydı nasıl olduysa zamanla azalmaya başladı bezen günlerce kitlenmiyor!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teknick
    herhalde yeni firmware'in çıkacağı yok herhalde!!!


    galiba hocam...
  • keşke forumu okuyup alsaydım şu dangalak modemi başıma bela oldu kablosuz bağlantı kalitesi sürekli düşüyor download problemi dosya aktarımı vsvsvs şu yeni sürüm umarım dertlerimize derman olur zoom dedik kandık keşke biraz fazla verip usr alsaydım lalet olsun
  • bu alet kanser sebebidir hocam onu bilir onu söylerim sinyal kalitesi wireless ı ilk açtığımda 54 mbs modemden 4 mt uzakta 1 sayfa açık pc de aradan 5 dk geçiyor sinyal kalitesi fair hooop tekrar aç kapa wireless ı sinyal kalitesi yüksek!güncelleme yapabilecek program çalıştırmadım yine aynı wireless ın driverını yeniden yükledim şifreleme kaldırdım yok allah yok derti 1 değil bu modedin allah hepimize sabır versin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.