Şimdi Ara

tüm umudum tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okullar açılmazsa obp ler ne olucak? geçen sene 1. dönem, 2.dönem aktarılmıştı zaten çok kötü oldu tam notlarımi yükselteyim diyordum. eğer bu obpler eskisi gibi hesaplanırsa ve puanlar bu çizgide artmaya devam ederse ben suanki istediğim bölüme full yapsam bile giremem sanırım. gerçekten çok moralim bozuldu. bütün hayallerim suya düştü gibi hissediyorum. istediğim yer ile motive olarak çalışıyordum ben. sizce obp ler nasıl olur düşüncelerinizi merak ediyorum. iyi forumlar

not: 11im. 9 ve 10 ortalamam baya düşük 11 12de yükselirim diyordum :')

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çaresizce upp
  • 12 de zaten her okulda şişiyor obp onu düşünme, sistem nasıl oluyor bilmiyorum ama dediğin gibiyse cidden sıkıntılı durum. Aslında hem istediğin bölümü hem de şu anki obp ni yazsan daha detaylı konuşabiliriz bunu belki vardır bir yolu

• Umarım yıllardır öğrencilerinin kaldırılmasını istediği obp bu sene kaldırılmaz. Yoksa o kırıkla girecek olan öğrenciler seneye ekstra yığılma oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 8 Eylül 2020; 7:38:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 senede obp ne kadar yükseliyor sanıyorsun? Son sene obp kasma seni max 2 net falan öne atıyor. Full yapınca bile giremiyorum demişsin bir de ne güldüm

• obp kalksa bile kırık sistemi devam eder onu ayarlarlar.
  • okullar açılmazsa en azından dönem içinde sınavlar için okula gidilinmeli
  • full yapınca giremiyorsan medipol tıp falan hedefliyorsun herhalde

• nerden biliyorsun belki GTÜ CENG hedefliyor adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalamam düşük derken mütevazilik yapmıorum + bu sene puanlar baya yükseldi en az 10 puan ben oraya göre düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.