Şimdi Ara

Tüm klüpler kardeştir !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • türkiyede artık bazı şeyler değişmek zorunda herkes elinden ne geliyorsa yapmalı.. farkındamısınız beyler artık bizimkisi fanatizmi holiganizmi aştı... resmen kutuplaşma başladı. ben bir fenerbahçe taraftarıyım.. ama önce taraftarım. futbol seyircisiyim.. bu oyunun keyif vermek için oynandığının farkındayım.. ama şu son zamanlardaki olaylar futbolu ve hayatımızı ne hale getirdi bir düşünün! silahı kapan bıçağı kapan birbirine saldırıyo.. maçta kafasına bozuk paralar koltuklar yağdırdığımız adamlar aslında arkadaşımız beyler.. hiç mi yok ailenizde başka takım tutan ? hiç mi rakip takımı tutan arkadaşınız yok ? onlara gösterdiğimiz hoşgörüyü maçtakilere de göstermemiz gerekmez mi ?
    bunlar hep söylenir ama bi oturup düşünelim.. gerçekten fb gs veya bjk hatta trabzon.. bu klüplerden biri birkaçı olmasa bu ligin ne kadar zevki kalır ? fenerli için gs ı yenmek - gs li için feneri bjk liyi yenmek kadar keyifli bişey mi war ??
    sonuç olarak bu forumda çok kaliteli bir topluluk war.. sokaklardaki durum belli.. bari biz burda bazı şeyleri değiştirmeye çalışalım.. tartışalım - birbirimizi kızdıralım - takılalım ama hakaret etmeyelim.. birbirimizin değerlerine de saygılı olalım.. ve son olarak başladığım gibi bitireyim... ligdeki 18 takımda , taraftarı da sahada rakip saha dışında ise KARDEŞTİR..



  • YaHu bir GalataSaray'li olarak bende diger takimlari desteklemek istiyorum. Yalnis anlamayin elbette derbilerde GS yi tutacam, ama FB/BJI/TS/AnadoluTakimlari nin Sampiyonlar Ligi maclarinda kendimi onlar icin heyecanlanirken bulmak istiyorum.

    Ama gerek bu forumdaki tartismalarimiz gerek disarda bireysel olarak birbirimle olan tartismamiz bunu engelliyor.

    Ne guzel tebrik ettim Feneri sampiyon icin. sonra nasil olduysa(hata bende de var) birbirimize laf atmaya basladik.

    Arkadaslar bunlari onleyelim ve birbirimize destek ve arkadas olalim!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.