Şimdi Ara

TÜM HAFİF TİCARİ ARAÇLAR(Anketli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
0
Favori
152.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜM HAFİF TİCARİ ARAÇLAR(Anketli)


(En Son Oy Tarihi: 2.10.2021)
Giriş
Mesaj
  • Hakikaten bu caddy ler pahalı. Yav çok almak istiyorduk ama o fiyata başka seçenekler daha cazip geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kapadokyalı


    quote:

    Orjinalden alıntı: Akincl

    quote:

    Orjinalden alıntı: kapadokyalı

    akinci arkadaşım elbete bende ölçüm cihazı yok. ama benim yaptığım ölçümlerle de ölçüm cihazi ile yapılan değere yakın değerler elde edilir. arada ucurum bi fark olmaz. ben bora aracımla da denemeler yaptım onla fabrika verilerini yakalıyorum başka inmiyo aşağıya. ama caddy ile fabrika verilerinin altında değr elde ettim. sende test et ondan sonra kouşalım. neyse inanmak zorunda değilsin. sende test yaparsan ancak ozaman inanırsın herhalde. ayrıca her fabrika verisine de güvenme hele de 0-100km değerlerine.

    titreyen bir motormu yapma allah aşkına benim şuana kadar kullandığım en kaliteli vw dizeli caddy deki 1.9 motor. ayrıca ses yalıtımıda gayet iyi bendeki bora TDIden yani binek bir aractan bile daha sessiz çalışıyo. motor kapağını aç heryeri izole edilmiş daha ne olsunki. kapağın alt kısmı bile izole edilmiş. sac olan yerler ve jant kapağı görünümündeki parca konusunda haklısın bu bence vw ye hiç yakışmadı. keşke sac olan yerler kaplı olsaydı ve güzel bir aluminyum jant yada kapak olsaydı.

    şuda var ben caddynin içini tümden kaplama yaptırdım gayette güzel oldu. toplam 1.5 milyar harcayarak iç kaplama, perde, alm. jant, yan basamaklar, prot bagaj taktırdım. yani benim caddyde sac olan kısım yok. sadece sürgülü kapı ve arka bagaj kapağı sac onlarda o kadar rahatsız etmiyo.


    senin söylediklerinle, test ve fabrika verisi uçurum var.14 nere 12 nere

    neyi yapmıyım tdi çok gürültülü çalışıyor.sen şanslıymışsın ;kaputta yalıtım birçok caddy de yok.

    tdi ısınana kadar kulak tırmalıyor.rölantide de cam açtırmıyor.

    senin yaptığın ekstra masraf zaten konumuz dışı

    sen bu araba 41 milyar eder diyor musun?

    eder diyorsan zaten uzatmaya gerek yok.

    sağlıcakla kal Allah kaza bela vermesin önemli olan bu



    test verileri herzaman gerceği yansıtmıyor. sen teorik bişeyler söyleyerek benim söylediğim şeyin doğru olmadığını hatta imkansız oldugunu dile getiriyosun. bense test ederek yani pratik şeylerle sana caddynin 11-12sn de 0-100km değerine sahip olduğunu savunuyorum. test et ve gör. performans konusunda sana başka bişey demiyorum.

    fiyat konusuna gelincE ben caddyı aldığımda 33.800 idi. şuan birazcık fiyat fazla bence. ama tamamen yurtdışından gelen biarac için fiyat artışı kaçınılmaz. euro ya bağlı oldugu için demek istedim.




    evet caddy nin fiyatı biraz fazla ama doblocular kim ondaki binek araçlardaki özellikleri dobloda sayacak


    bide ya caddy lerle doblo bir mi ya birisi alman teknolojisi birisi türk teknolojisi




  • caddy dıs gorunus olarak bence en guzelı kalıte olarak vaneo kı ben vaneo gıbı bır arabayı bu lıstede gordume cok sasırdım...comba ve doblo arasında cok tartısılmıs bıde caddy var ama onun ıcın yorum yaptım bence combo ve doblo al bırını vur otekıne ıkısıde para etmez bence az yakıyo olabılır parcasıda ucuz olabılır ama bence bunlar guvenlıkten konfordan sonra gelır...
  • tabiki 1.3 cdti combo city plus njoy spor paket doblo connect hikaye araba yola yapışıo bikere diğerleri gigi çukurlarda sallamıo içindekileri rahatsız etmio arabada ticari vasıf yerine otomobil konforu sunuo ama herşeyden önce kral olarak caddy ve vaneo almanlar işi daha iyi bilio fransızı italyanı palavra boş iş bunlar :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heartboy

    tabiki 1.3 cdti combo city plus njoy spor paket doblo connect hikaye araba yola yapışıo bikere diğerleri gigi çukurlarda sallamıo içindekileri rahatsız etmio arabada ticari vasıf yerine otomobil konforu sunuo ama herşeyden önce kral olarak caddy ve vaneo almanlar işi daha iyi bilio fransızı italyanı palavra boş iş bunlar :)

    tabi ya italyanlar ne anlar arabada değil mi? italyanların arabalarına bak ferrari, lomborghini, maserati, alfa romeo
    araba mı bunlar?
  • Doblo
  • ben tercihimi ford connect ten yana kullandım çünkü fiyat olarak caddy ye göre daha bi alınabilir sanki ayrıca forddaki tdci teknolojisi çok verimli vw leri binek olarak kullanmak daha hoşuma gidiyo ticeridede başarılılar ama insan o vw lerde yük taşımaya kıyamıyo yahu boşuna dememişler

    ALIRSIN FORD
    OLURSUN LORD






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 14 Eylül 2006; 23:05:32 >




  • İNANIN ANKETTEKİ BÜTÜN YAZILANLARI OKUDUM 1 - 2 YORUM HARİCİNDE HEP BENİM ARABAM SENİN ARABANI GEÇER MUHABBETİ.BEN DE HAFİF TİCARİ ARABA ALMAK İSTİYORUM KARARSIZDIM YORUMLARI OKUYAYIM BİLGİLENEYİM DEDİM AMA MALESEFF KAFAM KARIŞTI. AKLIMDA PEUGEOT ADVANTURE MODELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM YORUMLARDA YER YOK HİÇ BU ARACA. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLERR
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

    İNANIN ANKETTEKİ BÜTÜN YAZILANLARI OKUDUM 1 - 2 YORUM HARİCİNDE HEP BENİM ARABAM SENİN ARABANI GEÇER MUHABBETİ.BEN DE HAFİF TİCARİ ARABA ALMAK İSTİYORUM KARARSIZDIM YORUMLARI OKUYAYIM BİLGİLENEYİM DEDİM AMA MALESEFF KAFAM KARIŞTI. AKLIMDA PEUGEOT ADVANTURE MODELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM YORUMLARDA YER YOK HİÇ BU ARACA. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLERR



    PEUGEOT ADVENTURE diye arat, forumda birkaç topic vardı adventure ile ilgili.
  • O kadar övmüşSünüz Caddy Caddy diye arkadaşın 1.9 Jtd iyice tokatLadıki bi görmeLiydiniz Caddynin arkadan yırtındığını.. YorumLarınızı okumuştum Caddy'e karşı baya bi sempati kazanmıştım ama o günden Sonra gözümde 5 paraLık değeri kaLmadı.. Fiat'a HeLaL oLsun diyorum DobLoda Kendini aşmış Caddy Maddy BobLoya kafa Tutacak araç diiL Ben bunu biLir Bunu söyLerim ..
  • HADI ABICIM BUTUN OYLAR RENOYAAA GOREMEDIM RENOCULARI
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PASHAAA

    O kadar övmüşSünüz Caddy Caddy diye arkadaşın 1.9 Jtd iyice tokatLadıki bi görmeLiydiniz Caddynin arkadan yırtındığını.. YorumLarınızı okumuştum Caddy'e karşı baya bi sempati kazanmıştım ama o günden Sonra gözümde 5 paraLık değeri kaLmadı.. Fiat'a HeLaL oLsun diyorum DobLoda Kendini aşmış Caddy Maddy BobLoya kafa Tutacak araç diiL Ben bunu biLir Bunu söyLerim ..


    Ticari aracın üretiliş amacı hafif-orta ölçekli yük taşımacılığıdır, başka arabaları tokatlamak değildir. Hız yapmak isteyenler spor binek otomobilleri tercih ederler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PASHAAA

    O kadar övmüşSünüz Caddy Caddy diye arkadaşın 1.9 Jtd iyice tokatLadıki bi görmeLiydiniz Caddynin arkadan yırtındığını.. YorumLarınızı okumuştum Caddy'e karşı baya bi sempati kazanmıştım ama o günden Sonra gözümde 5 paraLık değeri kaLmadı.. Fiat'a HeLaL oLsun diyorum DobLoda Kendini aşmış Caddy Maddy BobLoya kafa Tutacak araç diiL Ben bunu biLir Bunu söyLerim ..



    ya o zaman adı ticari olmazdı

    hız için spor oto.lar var

    hız her zaman kötüdür...




  • ford connect 1.8 90 ps 220 tork ben aracımdan çok memnunum şunu belirteyim vw caddye ile fiat doblo asla kıyaslanamaz vw cadydyeci arkadaşlar kendinizi boş yere yormayın doblonun tek artısı performansı fiat dobl ön konsol ve dış tasarım olarak ticariler içinde en vasat olanı ve nasıl olurda vw caddye ile kıyaslama yapılır
  • zevkler ve renkler tartışılmaz ancak doblo connectten çok daha estetik ve daha sportif bir dış görünüme sahip bende tam tersini düşünüyorum bence connect çok kaba ancak konsol olarak doblo gerçektende kötü ona bişey diyemem.birde yeni vip doblo resmi bulamadım o yüzden düz bir doblo resmi koyuyorum yoksa yeni vip çok daha güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 18 Eylül 2006; 22:53:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cebbar

    ford connect 1.8 90 ps 220 tork ben aracımdan çok memnunum şunu belirteyim vw caddye ile fiat doblo asla kıyaslanamaz vw cadydyeci arkadaşlar kendinizi boş yere yormayın doblonun tek artısı performansı fiat dobl ön konsol ve dış tasarım olarak ticariler içinde en vasat olanı ve nasıl olurda vw caddye ile kıyaslama yapılır


    gerçekler acıdır niye caddy pahalı diye düşündün mü hadi 33 milyar deyelim caddy 39.500 ama aradaki farkı görebildin mi göremediysen üstüne boşuna 6 milyar eklemiyolar

    />








  • Doblo çok güzel bence ön konsol tasarımı,torpido tasarımı o arabayı mahvetmiş.Dışardan bakıyosunuz çok güzel,içine biniyosunuz hayal kırıklığına uğruyorsunuz.Performansı,ekonomikliği,iç hacim genişliği açısından çok güzel ama dedimya birde ön konsol,torpidoyu değiştirseler.
  • Uzun km ler Caddy kullanmam dan dolayı pek çok olumlu ve daha çok olumsuzluklarını gördüm caddy nın , ne kadar ii bir araçta olsa malesef ülkemize hep ikinci sınıf davranıldığından mıdır nedir yada mevzuat ve uygulamaların bizlere kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş muamelesindenmidir nedir , yine dizel motorlu bir araç sahibi olmama rağmen dizel den ve türevlerinden nefret ediyorum.
    sevgiler
  • caddy bütün ticari aracları reklam etmiş nede olsa vw
  • Arklar konu açamadım biişey danışmak istiorm sizleree bi golfV buldm satan kişiyi tanıorm inanılmaz titiz kulanmış arabayıı adam daha kapının kirşlerine bile basmadım hiç dior o kadar yanii 2006 Golf Fsı 115 bg 9.000 km de adam 1200 ytl ye jant flanda yapmış çok temiz bi araba bu arabanın değerii 34 bin ytl edermi siz olsanız en fazla ne kadar veririsiniz aşırı temiz kullanılmış zarar etmek istemiorm Nolur yardımcı olunn bi kaç gün içinde alabilirmm şimdiden tşk ler acil yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.