Ders çalış, kod yaz, sunuma hazırlan, ödev yap, oyun oyna. günde 12 saatten fazla pc başındayım. İş hayatına girince de aynısı olacak. Bıktım valla. Keyifli de değil, millet nasıl zevk alıyo bu programlama ve cs işlerinden aklım almıyor. Sırf daha çekilebilir hale gelsin diye setup ve aksesuarlar için bir dünya para harcadım ama yok yine de olmuyor. ctesi midterm'üm nefret ederek çalışıyorum. Sonumuz hayrola. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F15B747BB -- 18 Nisan 2025; 2:41:38 > |
Tüm gün bilgisayar başında olmaktan bıktım

-
-
Paran var neet ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ara sıra bunalıp düşünmüyor değilim ama babam evden kovar o zaman.
-
dışarıda hiçbir bok yok hocam boşver
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiktok Radar youtube
#Zaitağa #sıfırbir Kanunla nizamla işimiz olsaydihttps://www.youtube.com/watch?v=yvF7n-gZPXo&feature=youtu.be -
😄 boşver la mis gibi dümenden yaşarsın kovulana kadar. Okul falan tamamen cope
Biraz stresli bölüm, özellikle gpa kasmak stresi çok yükseltiyor. Milletin 30 ortalama yaptığı sınavdan, 80 alıp A gelecek mi hesabı yapmak vs...
Oturmak da kötü aynen, ama başka seçenek de yok okuldayken. Her sene ikinci dönem zaten gündem çok beklenmedik şeyler getiriyor; covid, deprem, dedem kazanacak sandıklara sahip çıklaım seçimleri, boykotlar vs... Bu sene bir de super volcano patlaması, ileride de meteor çarpması bekliyordum, onlardan şimdilik kurtardık gibi.
-
kızları ye universitedeki ye çıldır
bi manita ile konuşuyorum, çarşamba midtermden sonra açılacağım.
-
odtude arkadasim var farkli sehirlerden kizlarla tanisip usaga eskisehire malum ise gidiyor konusma isini gecip global hareketler bekliyoruz senden de,manitacilik ne gpa ne keyif bırakır aldatildiktan sonra
bizim okulda o dediğin tiplerden çok fazla var, o tarz kızlardan tiksiniyorum.
-
piyasa arz talep dengesi cok cirkin abi ya iyi aile kızı denilen kız da saçma sapan cikabiliyor cevremde cok örnegi var kız arkadasim da var okudugu sehirde cocukla evlenmeyi dusunup aile evine geldiginde aldatan,senin konustugun kız düzgündür tabiki ama ben bu konularda hwm cevremdekiler hem kendi basima gelenler kafa almamaya basladi.olay basta erkeklerin sucu tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X