Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.146
Cevap
686
Favori
1.819.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atakan28m A kullanıcısına yanıt
    17track.net'ten takip işlemini yapabilirsin.
  • 3 gün önce satıcı bana urun gönderildi bekleyin diye cvp yazdi. Bu sitede kontrol ettiğimde paket su an için bulunamıyor diyor normal bir durum mu bu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakan28m A kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyin. Birkac güne kadar 17 track sitesinden takip yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki tşk ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, PTT isyerinde bekletiliyor ne anlamina geliyor? geri mi yollanicak benim Paketim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

     TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI
  • arkadaşlar aliexpress ten sipariş verilen ürün teslim alınmazsa (bilinçli olarak) ücretin tamamı koşulsuz olarak iade ediliyormu? yoksa dil dökmek mi gerekiyor?
  • meriiiii M kullanıcısına yanıt
    UKİM de gümrük kontrolünden geçmekte. Yasaklı ürün ise geri yollanır. Yasaklı ürün değilse size gelecektir. 75Euro sınırını aşıyorsa, vergi çıkar. Çıkan vergiyi aynı sayfada görürsünüz ve postacıya ödemesini yaparsınız. Belki fiyat belirleyemediler onun için bekletiliyordur.
  • Aliexpress den sipariş verdim. Satıcı ilanında hong kong post ile yollayacağını belirtiyordu, ayrıca ürünü satın aldıktan sonra hong kong post ile yollamasını istedim.
    Ama satıcı başka kargo ile yollamış. Takip numarası Q..(10sayı)..XX şeklinde ve takip detayında sweden post yazıyor.
    Tıkladığımdahttp://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php linki açılıyor. Buradan nasıl takip edebilirim.
  • Çİnce ALTTAKİLERİ ÇEVİRDİM :

    Menşei Ülke: Çin 2016/03/10 15:17 Guangzhou, Guangzhou terminali gidiş
    2016/03/05 00:19 2016-03-0300 gelen sol sonrası uçuş
    2016/03/05 00:15 Guangzhou terminali: 09 Guangzhou terminali, çapraz hava
    2016/03/03 00:05 Guangzhou terminali bırakarak, döviz
    2016/03/01 15:17 Guangzhou ofisi ulaşmak düz ihraç döviz
    2016/03/01 10:05 Guangzhou ofisi kapatılmıştır ihracat için açılmıştır
    2016/02/29, sol, bir sonraki [terminali]
    2016/02/29 23:34 Guangzhou toplu kabul paket işleme merkezi, mühürleme olmuştur
    23:56 Guangzhou toplu kabul paket işleme merkezi
    2016/02/29 20:36 Mektup Guangzhou Uluslararası Operasyon Merkezi Kabulü olmuştur
    =====www.17track.net Powered by

    Edit : Guangzhou Terminalde galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim2222 -- 14 Mart 2016; 18:37:41 >




  • bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    10-15 şubat tarihlerinde verdiğim 6 siparişimin hepsi sizinki gibi Guangzhou ya geliyor tekrar geri dönüyor. 15 gündür turkiyeye gelmesini bekliyorum. Cin yeni yıl tatilinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belki bu haftaki uçakla gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: me2468

    10-15 şubat tarihlerinde verdiğim 6 siparişimin hepsi sizinki gibi Guangzhou ya geliyor tekrar geri dönüyor. 15 gündür turkiyeye gelmesini bekliyorum. Cin yeni yıl tatilinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belki bu haftaki uçakla gelir.

    24 Ocak-3 Mart tarihlerindeki yeni yıl tatilinde, 2 milyar 910 milyon kişinin yurt içi seyahati yapması bekleniyormuş :))) 1 ayda ne kadar çok kargo birikmiştir




  • Yakın zamanda DHL ile ürün getiren oldumu eskiden ordino gümrük hizmetleri vergi derken saçma sapan rakamlar çıkıyordu, birkaç yerde okudum bazıları form doldurup gerekli evrakları DHL ye gönderip sadece gümrük vergisi ödenerek DHL in ürünleri kapıya kadar getirdiğini söyledi hiç inandırıcı gelmedi de burada sorayım istedim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
  • arkadaşlar yılda yurtdışından 5 sipariş verebilme prosedürü nasıl işliyor? atıyorum 1-2 dolarlık ürünlerden farklı 7 tane sipariş verdim , bu durum kanuni sınır aşıldı işlemine tabi tutulurmu?
    aslında bu işin mantığı ticaret için yurtdışından ürün getirilmemesi fakat aliexpress gibi alışveriş sitelerinde çok düşük fiyatlı ürünleri farklı alıcılardan almak zorundayız. yani 10 sipariş verilsede elimize ulaşması gerekir diye düşünüyorum.
  • aramaya inanın. konu içerisinde tüm cevaplar var.
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    bu harfleri tıklamaya üşenmiyosun cevabı vermeye üşeniyosun öylemi? 200 küsür sayfayı ara diyosun.. akıl vereceğine hiç yazmasan daha iyi olur. sendeki akıl bende de var.. bununla ilgili donanımhaber de ve başka sitelerde bir çok konu var. konular da 3-5 sayfayı elbette bende geziyorum/gezdim. 5 başlıkta 5 er sayfa gezsen 25 sayfa yapar. her konuda 100 sayfa gezemezsin bütün gününü alır. senin geçtiğin yollardan geçtim , yeteri kadar aradığıma emin olabilirsin.

    Not: ayrıca benim sorduğum soru " arkadaşlar ürün siparişi verdim , takip sayfasından bakıyorum türkiye ye girmiş görünüyor, acaba kaç günde elime ulaşır" tarzı sorulardan çok daha değerlidir. şahsen ben bu soruyu asla sormam takip sayfasında görüyosun, türkiye ye girdiğini görüyosun vs vs. 2 gün sonra gelse ne olur..

    bazı sorunlar her sayfada konuşuluyor örneğin, telefon gümrüğe takılırmı, aldığım ürün gümrüğe takılırmı , gümrüğe takılma sınırı kaç euro filan bu yüzden bu konuları hemen herkes biliyor. fakat sorduğum soru biraz daha detay bir soru ve çok konuşulmuyor 5 sipariş sınırı var fakat gümrükteki görevliler 1-2 dolar ürünlerden yıl içinde veya kısa aralıklarla 6-7 sipariş vermiş bir kişiye bu kısıtlamayı uyguluyormu sorusu tecrübeyle açıklanabilir ve önemli bir soru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 15 Mart 2016; 12:52:42 >




  • sağdan soldan okuduğum kadarıyla 2014'te bu sınırlama olayı kalktı diye biliyorum ve doğru da. Haftada bazen 4 siparişin farklı günlerde geldiği de olmuştur. Sadece bir kez artist bir gümrük memuru çıktı o da başka bir ildeydi. Kredi kartı exsteremde 5 ten fazla yurtdışı alışverişi gördü diye 75 euranın altında olduğu halde vergi kesti. Böyleleri binde bir çıkar.
    recruit1'e de haksızlık yapıldığını düşünüyorum, bıkmadan usanmadan sorular cevap yazan birisidir.
  • casual kullanıcısına yanıt
    elbette üşenmeden yazdım. yeni üye bunu yapsa anlayabilirim. ancak forumda 2500 üstünde mesajı olan bir üye arama fonksiyonundan habersizse; kusura bakmayın ama verebileceğim tek cevap budur. ayrıca sorduğunuz soru teknik açıdan faydasız ve tekrarlayan sorular silsilesindendir.

    dikkat ederseniz kimseden alıntı yapılmadan veya cevap olarak yazılmamıştır mesaj. anlayana tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casual kullanıcısına yanıt
    Sınırlama yok istediğiniz kadar sipariş geçebilirsiniz yeterki ticari amaç taşımasın. yani siz bir ürün 1 paket içerisinde 5 adet üzeri sipariş geçerseniz bu dikkat çeker.. ürünün cinsi ilede alakalı.. 5 değilde 3 tane rc araba getirirsiniz buda ticari kapsama alınabilir. bide 25 kg sınırı var bu kadar...

    ayda 15-20 adet siparişim geliyor. hiçbiri takılmıyor. Takılanlar vergisini ödediklerim o kadar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewr

    Sınırlama yok istediğiniz kadar sipariş geçebilirsiniz yeterki ticari amaç taşımasın. yani siz bir ürün 1 paket içerisinde 5 adet üzeri sipariş geçerseniz bu dikkat çeker.. ürünün cinsi ilede alakalı.. 5 değilde 3 tane rc araba getirirsiniz buda ticari kapsama alınabilir. bide 25 kg sınırı var bu kadar...

    ayda 15-20 adet siparişim geliyor. hiçbiri takılmıyor. Takılanlar vergisini ödediklerim o kadar..

    Hocam senden diger dostlardan yardım isteyeceğim ,geçen seferde ürün siparişim de problemsiz elime ulaşmıştı ancak bu sefer cihazı siparis verirken 25 şubatta siparis tarihi 2 günde kargoya vereceğini söyledi satıcı ; sonra bana 4 martta ürünü gönderdiğini yazdı, bu tamam ama ondan sonra ürün hala Çinde görünüyor. 60 günlük tam koruma var. Tabi China post ile geliyor

    Kendisini uyardim kötü bir ingilizce ile google ingilizcesi , şimdi bu Çinli kadın benle kafamı buluyor, yoksa geçen seferde ürün elime erken ulaştı diyemi benmi problem çıkarıyorum, şimdiden teşekkürler, kargo number:RI860637865CN

    cevaben bunu yazmis

    "Dear friend
    Have a nice day
    I just tracked your package ,it shows your package had left china on the date March 10th ,please check the following picture,it is on the way to your country ,it will update once the package arrive your country Turkey

    In fact it is economic free post office shipping way ,it is always like that ,it do not update when the package on the transportation between countries ,and it usually delivery around 30 days ,but we only promise delivery in 60 days ,please check the link and kindly wait days ,we can keep in touch here

    Sincerely"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 16 Mart 2016; 7:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynı gonderi numarası ile başlayan benimde gönderim mevcut. RI808 ile başlıyor benimli. Ayın 3ünde çinden çıktığı görünürken ayın 10unda yeni bir güncelleme geldi ve ayın 10unda çinden çıktığı göründü. yani bu durumda kadın doğru söylüyor. https://www.17track.net/en/track?nums=RI860637865CN

    2016-03-09 16:08 China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-03-04 12:50 China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-02-28 15:22 China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-02-28 01:16 China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)

    burdan kontrol edersen görebilirsin.. normalde china post maksimum 20 günde ulaşıyor ama bu ay nedense bir sıkıntı oldu çindeki tatille alakalı olabilir..

    son olarak gönderi kodunuzu açık olarak paylaşmayın. kişisel bilgileriniz ptt sayfasında görülüyor.




  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.