Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (1334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.134
Cevap
686
Favori
1.818.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    3 ayda bir çuvalı alıp da sisteme giremiyorlar mı hep mi yoğunluk var 3 koca ay :) ben artık bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. Yavaş yavaş da umudu kesmeye başladım açıkçası.. hergün birkaç defa kontrol ederdim sisteme düştü mü diye. Şimdi günde bir kere bakıyorum bazen hiç bakmıyorum.. iade alacağım bu hafta. Gelirse de zaten ödemesini yaparım çinliye her türlü. Bu sebepten ötürü aliexpress’e bir süre ara verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    asıl niyetleri yurtdisindan alisverisi engellemekti zaten..ama milyonlarca paket başı en az 11 lira fikri fena gelmemis olacak demek ki,getirmeye başladılar..bu gelire bile muhtaçlar tabi, okyanuslar denizler göller bitti,su birikintilerine kaldılar sonunda..ben tamamen kesmedim,azalttim..ama buradan iğne bile almiyorum son aylarda,gercekten ihtiyacım varsa çin den sipariş veriyorum yine..bizim çakallar lokumu yesinler..elalemin Çinli si daha dürüst ve ahlaklı bunlara göre..50$lik akıllı saat almıştım, açıklamasında 5 gün pil ömrü yazıyordu,ama 1.gun akşamı pil bitince açtım dispute,ve parayı geri aldim;Türkiye deki site ya da mağazalarda deneyin bakalim iade edebilecek misiniz..ali yi tercih etme nedenlerimiz sadece uygun fiyat ve sınırsız çeşit degil, alıcıyi gerçekten koruyan alışveriş sistemi..bu nedenle istedikleri kadar vergi koyup geç getirsinler,yine de karlı oradan almak..ha bu arada ,önümüzdeki dönemlerde yurt dışı alışverişi tümden yasaklarlarsa şaşırmam..yapmayacaklari şey değil..Ata ya küfürü normallestirdiler,bu nedir ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Kurucu lidere hakaretler, kadın cinayetleti, kayyum atamaları onların sonu olacak. Halk bu sefer tokadı atacak.. en azından temennim o yönde..

    Elbette ben de bulamadığım ürünleri almaya devam edeceğim tamamen kesmem. Ülkede olsa zaten 2-3 misli olur en kötü :) vergi dahil daha ekonomik geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Malı geri göndermeden tamamını vermezler ki kısmi iade ancak almışsındır kusur oranında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    kanadadan UPS ile 30kg, 70x40x4 cm ilk bir ürün alacağım.
    Kargo ücreti pek problem değilde bu ürün türkiyeye geldiğinde gümrük müşaviri depolama ücreti vs neler çıkar bana?
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar hep tam para iadesi aldim, hiçbirini geri göndermedim.. kırık ve kusurlu olanlarla düzgün çalışmayan mallar icin dispute actigimda aliexp.lehime karar verdi hep..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman bi dahakine ben de tanıma uymayan ürün çıkarsa itiraz edeyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range.. kullanıcısına yanıt
    1000 tl yi geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    hocam 1000tl uygun benim için.
    1500 den aşağıda kalması yeterli.
    ne tür adımları yapmam gerekli?
  • Range.. kullanıcısına yanıt
    Kaç dolarlık birşey? Ups ile aldıysan 10usdlik al sana 15 katına vergisi müşavir ücreti ardiyesi sana şişirme yapar kitler. Pttden şaşma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErdemBeler

    Arkadaşlar selamlar. Banggood üzerinden vergiler dahil Türkiye direkt kargolama yaptığım alışverişim 16 ağustostan beri gümrükte? Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
    Hocam ne kadarlık bir ürün aldınız? Ben de xiaomi süpürge almak istiyorum lakin ürün fiyatı yüksek, açıkçası biraz çekiniyorum ekstra vergi, işlem vs. çıkacak diye. Daha önce bu kadar pahalı (2k tl+) bir ürün almamıştım Çin'den o yüzden soruyorum.
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    et tabi ki;zar zor kazanıyoruz parayı,öduyorsak karsılıgını almamız lazım..sattıgı malın ozellıklerını yazacak acıkca,pili 2 gunlukse 2 gun,2 haftaysa 2 hafta dıye beyan edecek..çinli lerin hakkınını yemıyorum elbet, ama hakkımı da yedırmem..6 ay once kablosuz mouse almıstım,eleman pakete kablolusuz mınık alıcıyı koymamıs ;actım dıspute u ve parayı aldım(55tl),sonra baska satıcıdan sıparıs ettım aynısını(65tl): yıne alıcı yok..la havle deyıp yıne para ıadesı aldım..sonra aklıma geldı,lan dur bakalım bu kadar sey satılan yerde evrensel alıcı vardır deyıp tanesı 6.5 liraya 2 alıcı bulup aldım..calıstı mouse lar ..120 liralık 2 mouse sahıbı oldum 13 liraya.(vergıler dahıl 24tl)..o farelerı satanlar hakettı ama,5 lıralık alıcıyı unuttuklarını sanmıyorum,kerız sılkeleme amacındakı uyanık pilavcılar sadece;yorumları okuyunca baskalarına da aynı sekılde fare sattıklarını farkettım..zaten durumu onlara sordugumda 2 satıcı da ısrarla alıcıların pakekete dahıl olmadıgını,sadece mouse sattıklarını soyledı..yemedım,aliexp. de yemedı..uzun lafın kısası,orada da cakal mevcut;ama kımsenın hakkını yemeden,hakkınızı da yedırmeden alıs-verıs mumkun oluyor sıstem sayesınde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Ağustos 2019; 15:47:13 >




  • Ben xiaomi robot vacuum cleaner aldım. Yani 1.nesil xiaomi robot süpürge. 10 Ağustosta sipariş vermiştim. Süpürge + kargo fiyatı(direkt Türkiye kargo vergiler dahil 260tl küsürdü sanırsam) + nakliye sigortası(30tl) - kupon(280tl lik kupon vardı. Bu kupon sayesinde hem kargo ücretsiz oldu, hem vergisiz oldu hem de nakliye sigortası %66.6 ucuz oldu. Toplam 1697tl tuttu. 10 ağustosta verdiğim ürün 11 Ağustos kargoya verildi 20 ağustosa Türkiyeye vardı. 22 ağustosta gümrükten vergisiz bir şekilde çıktı. Pazartesi günü yurtiçi kargoya teslim edilecek ve çarşamba günü elimde olacak.

    Size daha iyi hizmet için bana özelden mesaj atın, telefon numaramı bırakayım whatsapp üzerinden konuşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    UPS var hocam sadece.
    160 dolar


  • Arkadaşlar AliExpressten alışveriş yapmak istedim 130 liralık bi ürün aldım. Siparişi 9 ağustosta verdim, satıcı hızlı şekilde kargoya verdi ürünü kendisinin puan ve yorumları da gayet iyiydi zaten.

    Takipten doğru anladıysam eğer ürün Türkiyeye ayın 14 ünde gelmiş,
    Ama ayın 14 ünden sonra hiç bir hareket görünmüyor ürünüm şuan gümrüğe mi takılmış acaba, şuan bişey yapmam gerekiyor mu yoksa beklemeye devam mı etmeliyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • mczb57 kullanıcısına yanıt
    Bekle eylül 15 gibi gelir vergi çıkmış olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bekleyelim bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,uzun zamandır yurtdışından alışveriş yapıyorum.Usps ile de daha önce paketler sorunsuz geliyordu.İlk kez aşağıdaki gibi bir durum yaşıyorum.Ptt sayfasından kontrol edince henüz Türkiye'ye girmemiş gibi görünüyor fakat Usps üzerinden kontrol edildiğinde "TURKEY, ISTANBUL, Departed -> Your item departed a transfer airport in ATATURK, ISTANBUL, TURKEY on August 11, 2019 at 5:02 pm. The item is currently in transit to the destination." diyor.Ptt'yi aradım gümrük ile görüşün dendi,zaten gümrüğe yani UKİM'e ulaşmak imkansız.Buna benzer bir durum yaşayan varsa,izlediği yolu paylaşırsa sevinirim.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 26 Ağustos 2019; 13:40:14 >




  • psleda kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim ve bir arkadaşımın başına geldi. Ptt de kesinlikle gözükmüyor. 17track sitesinden bakın.

    Benim paket İstanbul'a geldikten 40 gün sonra elime geçti. 37 gümrükte bekledi. Umarım sizinki de öyle olmaz. Sadece dediğim siteden takip edin, arada ptt ye de bakın çünkü bir süre sonra hiçbir hareket olmamasına karşı vergisi gözüküyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roland3tr kullanıcısına yanıt
    Anladım,bilgi için teşekkürler.17track sitesinden de devamlı takipteyim.Usps ile aynı şekilde gösteriyor.O zaman dediğiniz gibi ptt üzerinden takibe devam..Sizin paketi ptt adrese getirdi mi?Yoksa vergi tutarı sisteme yansıyınca siz mi gidip aldınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 26 Ağustos 2019; 14:1:10 >
  • 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.