Bildirim
Tüm futbolcuların imzalamış olduğu GS formam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nerden aldın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Radamel Falcao
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky_Rubio
Nerden aldın
http://forum.donanimhaber.com/m_71445633/tm.htm
O konu başlığını ve içeriğini düzenleyemiyoruz maalesef. Bende yeni konu açtım._____________________________ 2009 Opel Astra H - Enjoy Elegance -
quote:
Orijinalden alıntı: Radamel Falcao
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky_Rubio
Nerden aldın
http://forum.donanimhaber.com/m_71445633/tm.htm
Eyvallah kardesim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ . . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .
-
quote:
Sedat.
12 mart schalke rövanşına bu formayı giyip gitmeyi düşünüyorum.
Çerçeveletip asma fikrini de güzelmiş, belki 1 defa giyer sonra böyle bir şey yaptırırım.
_____________________________ 2009 Opel Astra H - Enjoy Elegance -
Giyme hocam bunu gerçekten değerli bir forma olmuş bir bak imzalar bozulmasın diye ne yapabilirsin sonra çerçevelet as duvara bence de. _____________________________ -
nerede ve nasıl attırdın dostum bunu ?????????? _____________________________
Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!! -
Galatasaray camiasında bir tanıdık vasıtasıyla formayı gönderdim, O da sağolsun imzalatıp getirdi. _____________________________ 2009 Opel Astra H - Enjoy Elegance -
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
quote:
Sedat.
12 mart schalke rövanşına bu formayı giyip gitmeyi düşünüyorum.
Çerçeveletip asma fikrini de güzelmiş, belki 1 defa giyer sonra böyle bir şey yaptırırım.
Saçmalama birader rövanşa mövanşa giyip gideyim deme sakin.. İnsanoğlu haindir üstünde görüp formanin üzerine Yanlişlikla ayağina bişey dökerler Yikayamazsin da lekeli lekeli elinde kalir Güzelim forma..
Senin yerinde olsam Tam PC'min üstüne veya yatagimin başina Çerçeveletip asarim... Açikta kaldikça tükenmez kalemin mürekkepi uçar kumaş üstünde.._____________________________ . . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .
-
Neden sadece Türk futbolcular imzaladı ? TAKIMDA GRUPLAŞMA VAR !!1111!!1!1birbirbir!1!!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
M.K.Atatürk (1881-193∞) -
quote:
Orijinalden alıntı: Flavis Ruber
Neden sadece Türk futbolcular imzaladı ? TAKIMDA GRUPLAŞMA VAR !!1111!!1!1birbirbir!1!!
Türk değil tüm yazmış.
İlk okuduğumda ben de Türk okumuştum

-
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
quote:
Orijinalden alıntı: Flavis Ruber
Türk değil tüm yazmış.
İlk okuduğumda ben de Türk okumuştum
Trolllük yapmayı bile beceremiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
M.K.Atatürk (1881-193∞) -
Aslinda soyle cd kalemleri var ya keceli kalem, onunla imza atsalar yikansa bile cikmiyor
Ancak cok yuksek sicaklikla yikanirsa cikma ihtimali var. Omur boyu saklanacak guzel bir hatira. Hele bir de Drogba ve Sneijder imzasi varsa tadindan yenmez
_____________________________ -
Bende de var .Amcam tarafından imzalatıldı , 2006 sezonu sanırım.Hakan Şükür + Fatih Terim dahil var... Hepsine bedel 

_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
2000 kağıt veririm? _____________________________ -
Emre Çolak ülkü ocakları beyler. 
_____________________________ Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz! En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
-
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
2000 kağıt veririm?
2000 arti bir koli eti cin e oldu bu iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2009 Opel Astra H - Enjoy Elegance -
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
2000 kağıt veririm?
2000 arti bir koli eti cin e oldu bu iş.
_____________________________ -
aslında geçenlerde bir kalem aldım : 
siyahı hiç bir şekilde kumaşın üzerinden çıkımıyormuş daha doğrusu hiç bir şeyin üzerinden çıkmıyormuş adam dikkat et kullanırken ustune felan değdirirsen çıkaramazsın dedi bunla fln atılsa imzalar rahata ererdin de iş işten geçmiş
- gs store outlet
- nuri şahin hangi takımlı
- fenere küfürlü besteler
- premier lig hangi kanalda
- ronaldo messi satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler