Şimdi Ara

TÜM DH ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alın teri vermediğim bir şeyin değil. FİRMANIN BARİZ ŞEKİLDE GÖRDÜĞÜM SAHTEKARLIĞINI ORTAYA ÇIKARIP HAKLIYA HAKKININ VERİLMESİNİ İSTİYORUM. Buradan Ahmet e Mehmet e Volkan a Ayhan a çıksada kendime çıkmasından daha çok sevineceğim. Firmalar böyle insanları kandırıp kendine hit yaptırarak bedavaya reklam yapmış oluyor. İnsanlar bir umutla bunun peşine düşüyor. Eğer gerçekten kurumsal bir firmaysa şeffaf davranıp birisine verir. Benim burda yapmaya çalıştığım Firma üzerinde baskı oluşturup haklıya hakkının verilmesi, zaten o sayfaya yorum atarken çıkarsa inceleme çeker. İhtiyaç sahibi birisine vereceğim diye düşünerek yorum atmıştım. Kendi kullandığım telefon o cihazın hem özellik hem fiyat olarak çok üzerinde bir cihaz. Onun parasınada çok şükür ihtiyacım yok. Siz firmalar insanları kandırıp yalan söyleyip dolandırabilir yalan yanlış vaatte bulunup umutlarıyla beklentileriyle duygularıyla ümitleriyle oynayabilir mi diyorsunuz? O 2000tllik telefonu alamayacak durumu olup, o başlığı görünce eli ayağına dolaşıp bir umut ve heyecanla o başlığın altına yazı yazan binlerce insan var. Firmanın yalan vaatlerini savunmak yerine tüketicinin yanında olmanız vicdanen ve aklen daha doğru. Tabi ki yine seçim sizin, istediğiniz zorbalığı zalimliği yalanı sahte vaati savunabilirsiniz.

    Bu arada Xiaomi Community Forumunun Moderatörü ve Mi Fans ekibinden arkadaşımda firmaya bunu iletti. CEVAP YOK. instagramdan yazan kişilere ise KAZANANA YOLLADIK ödülü diyip geçiştirmişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 5 Nisan 2019; 2:52:47 >




  • Kardeş o telefonu vermediği iyi. Sağlığa zarar. Çin malı Xiaomi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını görünce telefonun belirli uygulamalarında gözüken reklam sizin mobil operatörünüzün mobil ödeme sisteminden para çektiğini düşündüm


    Bu arada ne hikmetse facebook’da gönderi üzerinden soru cevap ilk cevap veren kişili çekilişlerin hiçbirisi sonuçlanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi adamlarına veriyorlardir çekiliş formalite reklam dönüyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg de yapıyor böyle. Bir yarışma ortaya atıyor nasıl kazanıldığı değerlendirme kriteri ne olduğu belli olmadan spesifik sorular sorup kafasına göre ödül dağıtıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mi forumlarında da sürekli yarışma oluyor ama kazanan var mı bilmiyorum.

    Adamlar alışkanlık haline getirmişler demek ki. Soran yok yarışmayı yapıyormuş gibi yap yeter.
  • #Kınıyorum !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çin işi işte hocam her zaman vaat edilen olmuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olum ne beleşçisiniz lan. Az sabretseydin de ondan sonra atar gider yapsaydın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retweetledim
  • Çok teşekkür ederim.
  • Firma özelden sorulara ya cevap vermiyor. Ya da kazanan kişiye ürünü gönderdik gibi cevaplar atıyor. İsmini cismini açıklasınlar veya kazanana versinler
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    umut tekin kazanmış. 6 dk önce yorum atmışlar paylaşımın altına.
  • arnold_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bakalım kimmiş bu umut tekin :)
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Hocam Umut Tekin siz misiniz?
  • Selam , Xiaomi Turkiye ekibi kazananları zaten açıklamış yayin esnasinda . Her gun 3-5 kisi ilk ben yazdik deyip ekran goruntusu atip forumlarda ağlıyor. Ayrica Mi Community Türkiye'de de yapilan etkinlikte soz verilen odullerin hepsi verilmistir .Yani bos yapmayin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çekilişler tekrar sayılacak yorumları terk etmeyin kazanana kadar sayıcaz hahahaaa
  • Boş yapmıyoruz hocam canlı yayında 3 soru 3 kazanan yapıldı bunun sonucu daha bugün yapıldı. Ben yorumu ne zaman attığımı da iyi biliyorum. 12.41 den önce cevap atanda hiç kimse yok. 13.50 de cevap yazıp ben kazandım diyen birçok kişi var. Ağlayanda yok.
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Bakin ben diyorum ki boyle olduğunu iddia edip farkli forumlarda 10 farkli kisi var konu acan , online yarisma farkli bir seu twitterda dahi siz ilk favladim dersiniz oncesinde 130 tane fav olur bu bakimdan canli yayın kayitlari incelenerek bulunur kazanan , ki kazananlar aciklanmis diye biliyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet iddia eden çok oldu alakasız vakit ve dakikalarda hatta sayıyı bile tutturamayıp ben kazandım diyenler vardı. Ben gönderiyi yayınlanır yayınlanmaz gördüm çünkü redmi note 7 yi merakla bekliyordum. benden önce bir arkadaş yazdı. Ama fiyatı tutturamadı. daha sonra ben yazdım daha sonraki yorumlarıda biliyorum. Ve bu CANLI YAYINDA AÇIKLANMADI. Çünkü çekiliş canlı yayında olmadı. Bu arada UMUT TEKCAN yazısını benim yorumum sonrası sildiler ÇÜNKÜ ilk 15 dakikaya kadar öyle birisi yoktu. Şahsı ne etiketlemişler ne de gönderisini paylaşabildiler. Hayali bir kişiye hayali bir ödüldü. Ben cevap yazınca yorum silindi ve Daha sonrasında hayali bir kişi yerine ben açıklandım ve özür dilediler. DÜPEDÜZ Dolandırıcılık. Buradan tüm Donanımhabere teşekkür ediyorum. Bende böyle başka bir arkadaş haksızlığa uğrarsa desteğimi esirgemeyeceğim. Konuyu kapatmayacağım çünkü Fanların ve kullanıcıların tepkisini çekmemek için göndereceğiz diyip göndermeyebilirler. Burada Donanımhaber TOPLULUĞUNUN gücünü gördük. HERKESE teşekkür ediyorum çok sağolun. Ürün gelince haber edeceğim.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.