Şimdi Ara

tulpar v 11.1 hdd sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar dün free dos ürün elime geçti fakat ben bu uefi olaylarında beri baya bir geri kalmışım uefi olmayan bi windows kurmaya calıstım kuramadım sonra uefi win 8.1 kurdum intel vga driverini yükleyemedim meğer win 10 kurmam gerekiyormuş çünki 7. nesil inteller desteklemiyormuş falan filan şimdi her şeyi kurdum her şey güzel tıkırında gidiyor oyunları falan yüklüyorum. Bi baktım sistem hdd yi görmüyor. İlk defa ssd li sistemim oldu uefi ile ssd ye kurdum bende windowsu fakat kurulma ekranında hdd görüleiliyordu bide bilgisayarımda görülmeyen hdd intelrapid depolamaya girince gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor hdd yi kullanabilmek için.



  • Başlat düğmesine sağ tıklayın daha sonra disk yönetimi kısmından ayrılmamış HDD diskini bulun ve ona sağ tıklayarak yeni birim oluşturun.
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yaptım birde bir şey sormak istiyorum şimdi herşeyi ssdye kuruyor ben bu ssd de yer bittiği zaman program files dosyalarını ne yapacağım nasıl yükleyeceğim bilgisayara hdd de bir geçit oluşturabilir miyim? yani demek istediğim istediğim programları ssdye kurup istediklerimi hdd ye kurabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.