Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.150
Cevap
872
Favori
2.480.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Anladim, tesekkurler. Ben gecen hafta basvurdum daha yolumuz cok :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cem7110 kullanıcısına yanıt
    30 gün geçmeden hemen Vakıfbank’a internet üzerinden yazın.Sigortalar için cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye.Aynı şekilde kesilen ne varsa.(Dosya masrafı hariç)Birde expertiz ücretini banka kendi adına yaptırdıysa onuda alırsınız.

    Başvurduktan sonra olumsuz cevap gelecek.Yaklaşık 10-15günde.Geldikten sonra e-devlet üzerinden bankalar birliğine başvurun.Orayada açıklayıcı bir dilde bankaya ne yazdıysanız benzerini yazın.Oraya başvurunuz sonucu gelen cevabı ve kesintilerin gözüktüğü ekran resmini alıp ekleyin.Neler kesildiyse tek tek kalem kalem yazın rakamlar kadar.İadesini talep ediyorum deyip başvurun.Yaklaşık 10gün içinde heyete sunuluyor.90gün içinde de karara bağlanıyor.Ara ara e-mailinizi kontrol edin.E-devlet üzerinde de süreci takip edebilirsiniz.Sonuçlandıktan 10 gün içinde banka hesabınıza yatırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı zamanda halden anlayan pakette 475tl olarak (950tl idi) iade edildi.O şekilde bir karar çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat Bankası Dijital Kredi /Maaş Müşterisi
    0.98
    25.000/36 Ay
    157 TL sigorta ücreti hariç ücret kesilmedi.
    1 Dk içinde Online olarak kullandık ve hesaba geçti.

    Bundan iyisi olmaz sanırım.
  • enparadan hayat sigortası iadesi aldım 2 gün sürdü hazine ve maliye bakanlığı sigorta işlemleri menüsünden halletim
  • ING'den kredi kullanmayı düşünüyorum. 3 ay erteleme kampanyası olduğu için. Ama daha önce ING'den sigorta iptali alabilen oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_92

    enparadan hayat sigortası iadesi aldım 2 gün sürdü hazine ve maliye bakanlığı sigorta işlemleri menüsünden halletim
    detaylı anlatabilir misiniz?
  • Vakif 0.98 veriyor 60.000 icin 1500 hayat sig istiyor 3 yillik. Geri alabilecegimi bilsem alacagim krediyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıf 50bin için banada 0.98 verdi. 36 ay için 1740 / 33 ay için 1870 taksit oldugunu söyledi kadın yalnız masraf 1300 TL .. Ayrıca sigortayı taksite ekledim fln dedi nekadar oldugunu söylemedi toplam ödemeye baktığımda 1.05e geliyor 0.98 diye verdikleri kredi. 1300 Masraf ve sigorta ücretini alabilme şansım varmı itiraz felan etsem?

    Yukarıda bir arkadas Türkiye finans demiş Baska uygun varmı soran gören duyan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 5 Mart 2020; 17:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyay K kullanıcısına yanıt
    Neden alamayacaksınız ki? Kanunlar bankalar için ayrı mı işliyor X bankasından alındıysa Vakıftan da alınır sadece biraz zaman uzun sürebilir şöyle ben enpara dan çektim banka olumsuz cevap döndü e devlet ten başvuru yaptım 1 ay olmadan bankadan görüş istendiğine dair yazı geldi bana ve enpara sigorta ücretini iade etti orada 90 gün içinde yazıyordu Vakıf ta o süre 90 gün olabilir sadece bence ama sonuç cayma süreniz içinde başvuru yaparsanız olumsuz olacak bir şey yok diye düşünüyorum.
  • vakıfbanktan çektiğim kredideki hayat sigortasının iadesi için e-devletten 5 şubat tarihinde başvurdum ama hala değerlendirme aşamasında. hesaba gelen giden bir şey de yok. ne iyi tüketici hakem heyetine başvurmak
  • Aegon dan sigortayi yapinca vakifbank sigorta ucretini iade etti . Peki aegondan iptal edersek vakifbank tekrar sigorta tahsilati yaparmi acaba yada aegon iptali kabul eder mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ziraat ten 4 ay vadeli 0,98 faiz oranı ile 10.000tl ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum. ancak sitedeki hesaplama aracında sadece kredi taksitlerini gösteriyor; kredi tahsis ücreti, hayat sigortası vb. ilave ücretler hakkında bilgi vermiyor. ziraat teki bu ilave ücretlerin ne kadar olduğunu şubeye gitmeden nasıl öğrenebilirim?
  • Denizbank'dan babamın üzerinden 80.000 tl kredi çektik 36 ay 0.99 faizle. 4 bin küsür hayat sigortası. kaza poliçesi dosya masrafı vs 74 bin küsür hesaba yatan para. şimdi ben hayat sigortası için iptale başvurmak istiyorum. önceki mesajlardan gördüğüm denizbank asla kabul etmiyor.hatta başka yerden sigorta yaptırmanı da kabul etmiyor. Bugün 74 bin lirayı çekip kullacağız. Sizce sigorta iptali için başvursak sonrasında bir sorun olur mu parayı çektiğimiz için. nasıl bir yol izleyelim?
  • qnb için ilk başvuruyu nereden yapmalıyım ?
    önce internetten sonra, edevlet üzerinden mi ?

    eğer böyleyse , internetten nereden yapabilirim ?
  • Arkadaşlar bir sorum var. Skylimit ile diyelim 150 bin tanımlı 80 çektik. Daha sonra 20 daha çekmek istersek yeni bir kredi. Gibi mi açıyor bunu yoksa eski kredi üzerine mi ilave ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Steso

    Denizbank'dan babamın üzerinden 80.000 tl kredi çektik 36 ay 0.99 faizle. 4 bin küsür hayat sigortası. kaza poliçesi dosya masrafı vs 74 bin küsür hesaba yatan para. şimdi ben hayat sigortası için iptale başvurmak istiyorum. önceki mesajlardan gördüğüm denizbank asla kabul etmiyor.hatta başka yerden sigorta yaptırmanı da kabul etmiyor. Bugün 74 bin lirayı çekip kullacağız. Sizce sigorta iptali için başvursak sonrasında bir sorun olur mu parayı çektiğimiz için. nasıl bir yol izleyelim?
    Babam DenizBank'tan kredi çekti 3 hafta kadar önce. Hayat sigortası hariç diğer sigorta poliçelerini MetLife'ı arayarak iptal ettirdik. Hayat sigortasının iptalini Denizbank kabul etmedi. Biz de eDevlet > Hazine Müsteşarlığı'na şikayet oluşturduk, 3 gün sonra hayat sigorta poliçesi de iptal olup, parayı yatırdılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambetiko

    vakıfbanktan çektiğim kredideki hayat sigortasının iadesi için e-devletten 5 şubat tarihinde başvurdum ama hala değerlendirme aşamasında. hesaba gelen giden bir şey de yok. ne iyi tüketici hakem heyetine başvurmak
    3 ay süresi var hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Yok kefil işleri eskide kaldı ama 100k falan verirler o maaşa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.