Şimdi Ara

Tuketici hakem heyeti ve G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhaba

    Bundan bir sure once gold firmasindan ne yazikki ithalat garantili g3 aldim. Cogu insan gibi g3 un kronik sikintilari cikmaya basladi.

    Garantisinin bitmesine 3 ay kala oncelikle sim kart okumamasindan fazla isinip kapanmasindan yine fazla isinmaya bagli ekran yanmasi(sararmasi) gibi sorunlardan oturu garanti firmasina basvuruda bulundum.

    Fakat garanti firmasi bizim anlasmamiz bitti gibi sacma bir sebep sunduklarindan goldu aradim orasida sorununuz garanti firmasiyla diyip gecistirmeye calisti. TELEFONUMUN GARANTISI OLMASINA RAGMEN HIZMET ALAMAMAMDAN oturu tuketici hakem heyetine basvurdum

    Ne yazikki lg deki kronik sorunlari belirtmeme garantimin olmasina ve buna ragmen hizmet alamamami ustune basa basa belirtmeme ragmen tuketici hakem heyet beni suclu buldu.

    Aklim almiyor google'da basit bir "g3 kronik sikintilari" diye arama yaptiginiz vakit gordugunuz problemlerin aynisi benim telefonumda mevcut ve tuketici hakem heyeti beni bu KRONIK sikintilar icin suclu buldu. Burada goremedigim bir durum varsa beni bilgilendirin lutfen

    Ben sizden itiraz iceriginin nasil olmasi gerektigi ile ilgili yardim isteyecegim cunku ilk basvurumda bu yazdiklarimi belirtmeme ragmen kale alinmadim. Bir diger sorunum ise ilk basvurumu yaptigim yerde bulunmuyorum sehir disindayim ve itiraz suresi 15 gun boyuncada sehir disinda bulunacagim. Magduriyetimi internet platformu uzerinden bildirebilir miyim ?

    Lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim benim gibi basina bu sekilde sanssiz bi olay gelen arkadaslarda bilgilenir bu sekilde. Simdiden tesekkur ederimm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.