Şimdi Ara

Tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tükendi
    Tükendi
    Fiyat : 5 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kaç tl ?
  • DarkLegionn kullanıcısına yanıt
    Adet fiyatı 10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlginiz için teşekkürler stok tükendi arkadaşlar bir sonraki kampanyada görüşmek üzeri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tekrardan stoklar güncelleniyor arkadaşlar almak isteyenler mesaj atabilir sınırlı sayida elimde var hesap mailleri değiştirilebilir ve İsterseniz hesaplar sizde kalabilir

• Günceldir

• 2-3 liralık çeke 10 lira istemek ölücülüğün bu kadarı olmaz. Bu parayı veren keriz kardeşler size de geçmiş olsun 😂😂
  • kaya5858 K kullanıcısına yanıt
    Yazık üsluba bak. Acıyorum sana, alan memnun veren memnun bu kuyruk acısı ne

• Kuyruk acısı niye olsun. Bu parayı veren kerizler var mı onu merak ediyorum.
    Peki senin 2 3 liralık çeke 10 lira isteyerek yaptıgın sahtekarlığa kazıkçılığa ölücülüğe ne demeli. İnsanları burda uyarıyorum diye zoruna giden nedir?
    Birader senin sorunun ne rahat bırak beni, kimse mal değil eğer 2 3 lira ise insanlar gider oradan alır, serbest piyasa bu. Ben çok pahalıya satıyorsam eğer almazlar olur biter kimsenin kafasına silah koymuyorum al diye.

• Tamam bende uyarıyorum işte insanları ne var bunda
    Keriz diyerek mi uyarıyorsunuz?.Bence insanlar sizin umrunuzda değil kuyruk acınız bana karşı. Sizin gibiler istiyor ki her şey 1 TL olsun her şeyi en ucuz şekilde size satalim almaniz için yalvaralım. 25 TL altlimitsiz çeki indirimin yarı fiyatından daha ucuza bırakıyorum. Laf atacak insan arıyorsanız gidin 20 liralık yemeksepeti inidirim kodunu 10 12 tlden satan insanlara laf atın.

• Kıvırmaya devam et 😂😂😂
    Yazık aciyorum sana. Verecek bir karşı cevabın yok mahalle kavgalarında söylenen lafları söylüyorsun işte senin vizyonun bu kadar. Sana zaman ayırıp cevap verdiğim için üzülüyorum zaman ve beyaz şeylerin kaybısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.