Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(ÜCRET İADESİ YAPILDI)ANAKARA SİNCANDA İKAMET EDEN SERDAR TOPCU DENEN ŞEKSİZ ŞÜPHESİZ DOLANDIRICIDIR
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Daha ilk aşamada dolandirildiginiz belliymis aslında, dolandıracak adamın illa bir işi oluyor resim atamıyor, kargo yapamıyor vs vs. Cevap vermiyor ama engellememis acabs adama bir şey olmus olabilir mi diye soruyorsunuz ya umarım ölmüştür eğer gerçekten dolandiriciysa tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 10 yıldır dhden alışveriş yapıyorum ilk defa dolandırıldim artık buraninda sarı siteden bi farki kalmadı düşük referansli ve uzun süreli giriş yapmayanlardan uzak durun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Geçmiş olsun hocam.
-
Sağolun
-
Kardeşim aynı olaya benzer 2-3 ay önce benim başıma geldi malesef bu eleman vicdanlı dolandırıcı :-) ben @yyıldız06 dan ikitane 3060 aldım adı Yasin di bu işleri bozmuş falan bu olaya kalkışmış bu eleman ufak dolandırıyor paranın arkasını aramasın diye Allah'tan ben babasına ulaştım paramı geri aldım ailesine ulaş rezil et onu alırsın belki parayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nitekim ankarda ikamet edilen hesaplar paso bir kaçtane böyle oldu dolandırılma hikayesi kargocuya veriyor yok kargocu kaybetti yok kargocu hasır altı yaptı ürünü falan derken hikaye üzerine hikaye uyduruyorlar dikkat edin benim foruma güvenim azaldı ufak bir güvence payı ile parayı bünyesinde tutsun forum artık kaç yıldır okuyoruz görüyoruz bu şekilde devam edemez bu alışveriş sistemi aracı olduğu sistem forumun tamamiyle yanlış adam işini bozuyor sonra milleti ufaktan şikayet etmesin arkasını aramasın diye dolandırıyor artık yetkililerin bir araya gelip bu işlere çözüm bulması lazım
Referans 5 yil öncesine ait parayi hemen gondermissiniz yapacak bisey yok.
Gerçekten tuhaf bir hikaye olmuş. Arkadaş umarım doğru yolu bulur da gerekli işlemleri yapar.
-
birkaç sene evvel forumda onlarca (belki yüzlerce tam hatırlamıyorum) referanslı bir üye vardı.
farklı günlerde, farklı ürünlerle birçok kişiye aynı anda satışlar yaptı (aynı ürünü birkaç kişiye de sattı)
aradan birkaç gün geçtikten sonra üyeler homurdanıp hala ürünlerin gelmediğiyle yakınırken birisi çıktı bir konu açtı, altına da aynı durum ve süreci yaşayan en az 7-8 kişi mesaj attı
bizim esas oğlan ilk alışverişi yaptığı ve olumlu referans aldığı kişilere 2. 3. ürünleri olmamasına rağmen satmış, 1-2 ay böyle para çevire çevire geçimini sağlamış. en son aynı anda birçok kişiye aynı işlemi yapınca patlamış.
hatırlayan olur, kendisi de polisti
bildiğim herkesin parasını iade etti ve forumdan uzaklaştı, tekrar görmedim denk gelmedim
yani diyeceğim referansa da bakmıyor ki bu işler. insanoğlu çiğ süt meselesi
geçmiş olsun.
-
En iyisi elden baba
Şimdi birde şöyle yapılıyor örnek veriyorum karşı tarafta aynı işlemci fakat bozuk sizden önce işlemciyi istiyor sonra siz gönderiyorsunuz abi bu işlemci bozuk deyip elindeki işlemci yi gönderiyor. Sizin olana sağlam işlemcinize oluyor.
konunun tamamını okumadım. cumhuriyet başsavcılığına bir dilekçe yazın geçte olsa ağır cezası oluyor
-
Düzeltme: arkadaş bayramın ikinci günü ücretin tamamını hesabıma aktarmış bulunuyor nedenini bilmiyorum sanırım insafa geldi :)darısı diğer dolandırılan arkadaşların başına
-
Geçmiş olsun. Her önüne gelene para atmamak lazım. Öncelikle adam daha önce neler satmış, sattığı ürünlerin tarihi çok mu eski yoksa yeni referansları da var mı, gibi şeylere bakılması lazım. Kendim de referanslı üyeyim ama ucuz ürünler dışında telefon numaramı veririm, ürünün detaylı özelliklerini anlatıp fotoğraflarını paylaşırım, tüm sorunlara sorulara çözüm bulup ondan sonra kafada soru işareti bırakmadan satmaya çalışırım. Karşının da benden bunları istemesi pek doğal hakkıdır. Paranın değeri olmamasına rağmen 3 kuruşu kendine kâr sayan insan fazlasıyla arttı son zamanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Daha ilk aşamada dolandirildiginiz belliymis aslında, dolandıracak adamın illa bir işi oluyor resim atamıyor, kargo yapamıyor vs vs. Cevap vermiyor ama engellememis acabs adama bir şey olmus olabilir mi diye soruyorsunuz ya umarım ölmüştür eğer gerçekten dolandiriciysa tabi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X