Şimdi Ara

Tudor'la Bruma arasinda neler yasandi? (Bein Sports)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sansal Buyuka'nin aciklamalari;

    http://m.tr.beinsports.com/haber/sansal-buyuka-acikladi-tudorla-bruma-arasinda-neler-yasandi

    Herhangi bir olasilik cumlesi kurmamis hatta ozellikle "olay boyle oldu" diyor.

    Yorum sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olay hemen hemen bu şekilde olmuş, Quakerboy ve kulübe yakın çoğu muhabir bu şekilde aktardı olayı zaten.
    Ediit:Yalnız Bruma'yı Tudor kesti diyolardı bunlar kendi istemedi demiş, şimdi fark ettim. İşin ucunda lig tv var bana hiç güvenilir gelmiyor bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 21 Şubat 2017; 0:59:18 >
  • La elin portekizli bebesine bak bu ülkede af edersiniz eşek gibi çalışan ay sonunda eline 1300 lira para alan insanlar var. Neymiş mutsuz hissediyormuş, milyon dolar alıp tek işi topa vurmak olan birisinin ne mutsuzluğu olacak.
  • Mobilden giriyoruz metin şeklini yazabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax33

    Mobilden giriyoruz metin şeklini yazabilecek var mı?

    Dostum senin üzerinden videoyu izlemeyen herkese yazayım, Tudor Rize maçı öncesi idmanlarda Bruma için diyor ki; bekini takip et defansif olarak yardım et, Bruma dediklerini pek yapmıyor. Tudor, Bruma'ya yelek verip yedek kadro tarafına geçiriyor. Bu seferde mutsuz ve huzursuz hareketler yapıyor. Tudor, sıkıntı nedir tarzında yaklaşıyor Bruma da mutsuzum huzursuzum diyor, Rize maçına gitmek istemediğini belirtiyor. Tudor, bunu burada konuşmayalım diyerek mevzuyu orada kapatıyor. Sonra Levent Nazifoğlu mevzuyu öğrenmek ve anlamak için konuşuyor, Bruma aynı şeyleri tekrar ediyor ve Rize maçı kadrosundan çıkartılıyor.

    Yani Bruma'yı Tudor kesmiyor, Bruma kendisi gelmek istemiyor. Muhtemelen sözleşme mevzularından dolayı, huzursuzluk yaratıyor olabilir yada bambaşka bir mevzu olabilir. Belki de Tudor'u benimsememiştir yada sevmemiştir. Fakat mevzu Tudor değil, Bruma kendi gelmek istemiyor.
  • Eee Bruma' yı Rize kadrosuna almadılar Bruma akıllanıp bir anda "mutlu ve huzurlu" mu oldu. Bizim maçta çok çok büyük ihtimalle ilk 11 başlayacak. Galatasaray yönetimi bu sene bunları çok kötü yönetiyor, koskoca Galatasaray Yasin Öztekin denen adamı bile kaç kere kadro dışı bırakıp yokluktan sürekli affetti.

    Sadece Galatasaray için konuşmuyorum, büyük takımlarımızın böyle durumlarda ne olursa olsun geri adım atmaması kulübün oyuncudan büyük olduğunu hissettirmesi lazım ama nerde...
  • brumadan ötürü tudora kızan gsliler boşa çıkmış oluyor bu durumda.
  • Haberde dayanak olarak hiç bir kaynak yok, sadece teyit ettik deniliyor kimden belirsiz. Bruma konusunda kadroyu ben hazırladım Bruma benim kararım diyen hocanın kendisi haberde anlatılan Bruma kararı yönetimin kararı. Haberden yola çıkarsak Tudor karar benim diyerek Yönetimi koruyayım diye böyle yaptıysa kötü, kendi kararı ise öngörüsüz ve büyük kumar. Bruma isteksiz, laf dinlemiyor üstüne Rize'ye gitmem diyorsa 1 maçla yırtamaz ama hoca P.tesi bizimle diyor.

    Yönetimin, hocanın resmi olarak bu "hata" diye geçiştirdikleri durumu neler olduysa detaylarıyla anlatmaları lazım yoksa Bruma da Hoca da Yönetim de bu skandaldan çok darbe yer. Şuan darbenin çoğunu Bruma gerisi Tudor yiyor.
  • videoyu izledim, bu tarz bi durum oldugunu tahmin ediyordum bence tudor kesin hakli. Artik bu yuzden puan kaybi var diye adama sallamayin. adamin hakli olmasi maglubiyetle degismez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    La elin portekizli bebesine bak bu ülkede af edersiniz eşek gibi çalışan ay sonunda eline 1300 lira para alan insanlar var. Neymiş mutsuz hissediyormuş, milyon dolar alıp tek işi topa vurmak olan birisinin ne mutsuzluğu olacak.

    Futbol forumunda + verme olayını değiştiren yönetimin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.