Şimdi Ara

Tucson - 3008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cümleten selamlar,
    Bu hafta kısmetse araç alacağım. Eledim eledim sonunda bu iki araç arasında kaldım. Donanımlar tucson elit plus vs 3008 active sport dizel.fiyatlari aşağı yukarı aynı. Oncesinde gonlumden hep 3008 geçiyordu fakat test suruslerine çıkınca 3008 kasvetli geldi . En iyisi bir günlük 3008 kiraliyim, aracı birgün boyunca denerim dedim ama konya da kiralık 3008 bulamadım.
    Tucson sürüş çok keyifli geldi bu belki de satış temsilcisinden kaynaklandı. Ilk başta kendi oturdu direksiyon koltuğuna 150 160 lara çıkıp sıkı tutunun fren testi yapacağız dedi ardından sert virajlara girdi vs. Güzergahta gayet yeterliydi. 3008 de ise yanımda satış temsilcisi bayanla resmen 100 metre sonraki ışıklardan u dönüşü yapıp geldik. Birşey anlamadım.
    Tucson un artıları performans donanım( sunroof anahtarsiz giriş koltuk ısıtma kör nokta vs) ve ferahlık
    3008 artıları motor şanzıman iç dizayn dizel ve yeni bir araç olması.
    Araca en az 5 yıl bineceğim inşallah.
    Degerlendirmelerinizi bekliyorum. Özellikle tucsondan 3008 e geçmiş arkadaşlar varsa daha yardımcı olurlar.
    Allah'a emanet.
    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birisi tosuncuk ve evinin bahçesinde benzin kaynağı olması gereken tucson diğeri kusursuz tasarım ve az yakan iyi kaçan 3008 tabi ki arasında 3008 sakın tucson alıp hata yapmayın 3008in içi kasvetli bulmanız da enteresan.İç tasarımı bu kadar postmodern ve özgün araç şu an pek yok.Psa grubu araçlaru sevmem ama bu araç çok farklı.3008 alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Ikisini sürene kadar ben de sizin gibi düşünüyordum. Bilmiyorum belki de 3008 dediğim gibi çok kısa sürdü ondandır. Siz her iki aracı da sürdünüz mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzbaseem

    Ikisini sürene kadar ben de sizin gibi düşünüyordum. Bilmiyorum belki de 3008 dediğim gibi çok kısa sürdü ondandır. Siz her iki aracı da sürdünüz mu?

    Evet test etmiştim ikisine de param yetmedi ama özellikle 3008 inanılmaz atik seri kaliteli işçilik vardı siz bence 3008i iyi test edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 18 Eylül 2017; 7:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Evet ben tekrardan en iyisi uzun bir güzergahta test edeyim aracı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 çıkana kadar benimde favori araçlarımdandı tucson fakat yakıtı insanı bezdirecek cinsten. Öte yandan 3008 gerçekten iç dış tasarımı motoru şanzımanı olsun çok iyi bi araç. Yorum atan 10 kişiden 8i 3008 diyecektir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bakılırsa çok tecrübeli bir sürücü olmadığınızı düşünüyorum. Şimdi siz 150-160'da fren ve viraj testi yaparken Bir sorun olsa bu riske girecek bayi ya yoktur, ya da çok cahildir. Ya da Size Test Sürüşü diye imza attırıp kendileri boyle gosteriler yaparak bir sorun oldugunda müşteriye kitlemeyi planlıyan bir firmadır.



    Yazdıklarınız skandal olacak cinsten.



    İki aracı da kendiniz kullanın, araç sürücüsünündür. Hatta başka araçlarda kullanın Fiyata takılmayın. Başka bayiye gidin uzun parkur sürmek istiyorum diyerek niyetinizin ciddi olduğuna inandırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson' un yol tutuşu, performansı, yalıtımı, donanımı ve tasarımı daha güzel. 3008 ise biraz daha kaliteli ve dizel olduğundan tabiki çok daha az yakıyor. Eğer yılda 15-20 bin kmyi geçmiyorsanız kesinlikle Tucson derim.
  • tucson komşumda var. heybetli duruyor ancak çok yakıyor. dizel olmadıkça tucson alınmaz.
  • tucson için atmosferiği iyi gitmiyor hantal birde lpg takıp iyice icine ediyorlar. Turbo benzinlisi gidiyor fakat yakıtı keşke benzin istasyonum olsa dedirtecek cinsten.
  • Turbo benzin artı lpg kullandım çok güzel araç gerçekten aynı zamanda da oldukça heybetli 320ler yanında sönük kalıyor eğer rengi ve jantları tutturursanız. Yakıt uzun yol 150-160 arası 13-14lt lpg idi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 al hocam, daha güncel araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 3008 surucuyu en cok etkileyen kisimlar olan tasarim, teknoloji ve ic mekan hususlarinda Tucson'un cok ilerisinde. Tucson ise motor ve performans olarak 3008' den daha iyi. Benim icin oncelik konfor derseniz 3008, performans dersen Tuscon tavsiye ederim.
  • Ben de Konya'dayım. Peugeot Uyararslan bayi malesef otogar'ın ordaki göbekten geri döndürüyor ve bu mesafe aracı anlamak için çok kısa. Gerekirse 5-10 tl yakıt koyun uzun bir test sürüşü yapın. EAT6 şanzıman çok güzel ve Hyundai çift kavramalı DCT'nin yanında çok daha güven veriyor bana. EAT6 208 kullanıyorum ben de.

    Tucson da çok güzel fakat çok yakıyor. Ben 3008 seçerim. 10bin civarında bir ikinci el denk getirirseniz çok daha avantajlı olur fiyat.
  • Tamamen tercih meselesi, ben olsam Tucson seçerdim, insanı dönüp dönüp bir daha baktıracak bir görünümü var.
  • Bende dışarıdan tucsonu daha çok beğeniyorum ama işler içine oturunca tam tersine dönüyor bence burda karar vermeniz gereken şey sizi dışarıdan beğenilmek mi daha mutlu eder yoksa konfor ve yakıt ekonomisi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu araçlara hastayım + Sportage da var. Ama ben o maddiyatı gömüp alacak olsam 3008'in karşısına hiçbirini koymam.

    Çok daha farklı, çok daha A Plus bir araç 3008...
  • Tavsiyeler için herkese teşekkürler . Sonunda kiralık 3008 buldum birtane. Bu sabah aldım yarın sabah teslim inşallah. 1 gün boyunca herturlu deneyecegim şu ana kadar çok hoşuma gitti. Tek gözüme çarpan arka taraf biraz karanlık geldi o da önemli . Hanımla çocuk arkada oturur bakalım tepkiler nolcak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Sorma Hocam. Otogarın ordaki göbeğe bile dönmüyor, Novada'nın ordaki göbekten döndürüyor. Aracı hemen beğenirim diye düşündü heralde satış elemanı bayan.
  • İki aracın da sürüşü sınıfına göre standartların biraz üzerinde; Tucson sürücüsünü kullanım kolaylığıyla rahatlatırken gaz pedalına dikkatsiz basınca tüketimi kolayca yükseltmesi ile üzebiliyor, 3008 ise daha keskin direksiyonu ve etkileyici iç mekanıyla, hafif yapısı ve akabinde daha ekonomik tüketimiyle etkileyici.

    Aslında adil mukayese için Tucson 1.6 177Hp ile 3008 1.6 165Hp yi aynı anda kullanmak gerekir.

    Ben de Suv alsam ne alırım diye düşündüğümde 2 model arasında kararsız kalıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.