Şimdi Ara

TTNET ve kopmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazın 4 ay boyunca 13 mbit hız aldık.Bu ay sürekli kopmalar başladı.Arıza kaydı açtım ve hızı irek 2 mbite düşürdüler.Gel gelelim hala sürekli kopuyor.Aradığımda ise altyapı kötü diyorlar.Antalya merkezdeyim ve yıl 2012.Bu kopmalar bizim hat üzerindnei yoksa ttnetin sunucularındanmı kaynaklanıyor.?



  • Kardeşim uğraşmıyorlar.En az yatırımla en maxsimum kazanç sağlıyorlar.Devletinde birşey demiyorki.Gitsin elin Suriye'lisine 400 milyon TL bütçe ayırsın.Milyar dolar para versin IMF'ye.Vatandaşın çilesini görmesin.Tüm bunlar yetmiyormıuş gibi internet pahalı değil açıklaması yapmaktan kendini alı koyamanlar var...
  • telefonda cızırtı yada parazit varmı önceliklebunu bir kontrol ediniz. eğerki yoksa evde paralel telefon veya spliterden evvel bir telefon bağlımı?
  • Yüksek hızda internet hat kopmalarına neden olabilir , bunun sonucunda kopmaları azaltmak için hattın taşıyabileceği maksimum değeri , hız olarak atarlar. Hattınızdan geçen ve sağlayıcıdan gelen interneti teknik elemanlarda bulunan bir cihaz ile ölçebiliyoruz.

    Türkiye yüksek hızda internet alt yapısı için çevresel faktörler olarak hazır değil.
  • Yaz boyunca 13 mbit intrenet aldık.Evde bir tane telefon bağlı normal çalısıyor.Kasım ayına kadar internet düzgün olmassa abonelik iptal ediyorum.Başka yapacak bi şey kalmadı.
  • Hocam siz yine aliyorsunuz baglanti. Benim 5 gundur kullanici adi yanlis hatam varda ilgilenmediler. Halbuki dogru kullanici adi ve sifrem zaten kullanirken net koptu geldi ondan sonra boyle oldu. Delirmemek elde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk dır kopma olmuyor şu an . ilginç.Bakalım 10 dk ya girebilcezmi
  • benim hatta 10mb ı görüyordu sonra 8 e düştü, bu ay sonu kopmalar fazlalaştı; arayıp arıza kaydı bıraktım 2,5 gün hat gelmedi bu arada 10 15 defa telefon açtım tabii ki daha fazla savsaklamasınlar diye, neyse hat geri geldi 6 ya düşürmüşler. şimdi tekrar arasam daha beter olacak biliyorum lanet olsun deyip aramadım bir daha
  • ben urlada oturuyorum bendede hat kopuyor bu ara şu an iyi ttnet sapıttı artık
  • Arkadaşlar teoriyi açıklıyorum.Yağmur yağınca internet gidiyor kopmalar yaşanıyor.Artık direkteki alet mi ıslanıyor bilemem.Hava güneş oldu intrenet şu an normal gibi.
  • 6 günün sonunda hattım geri geldi, çocuklar gibi mutluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    Arkadaşlar teoriyi açıklıyorum.Yağmur yağınca internet gidiyor kopmalar yaşanıyor.Artık direkteki alet mi ıslanıyor bilemem.Hava güneş oldu intrenet şu an normal gibi.

    Cevap:

    http://youtube.com/watch?gl=TR&hl=tr&client=mv-google&v=04c7IBa8aAU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur


    quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    Arkadaşlar teoriyi açıklıyorum.Yağmur yağınca internet gidiyor kopmalar yaşanıyor.Artık direkteki alet mi ıslanıyor bilemem.Hava güneş oldu intrenet şu an normal gibi.

    Cevap:

    http://youtube.com/watch?gl=TR&hl=tr&client=mv-google&v=04c7IBa8aAU



    sis651 gerçeği açıklamış. daha önce izlemiştim bu videoyu.




  • ARkadaşlar 4440375 telfonu onlarca arıza kaydı bıraktıktan sonra oluşan sinirle sonkez aradım ve tam 15 dakika argo (küfür) ederek bağlantımı düzelttirdim.Evimiz binada değil müstakil ev direkle aramızda 5 m var.Başka bir mazeret bulamadıklarından yaptılar herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    ARkadaşlar 4440375 telfonu onlarca arıza kaydı bıraktıktan sonra oluşan sinirle sonkez aradım ve tam 15 dakika argo (küfür) ederek bağlantımı düzelttirdim.Evimiz binada değil müstakil ev direkle aramızda 5 m var.Başka bir mazeret bulamadıklarından yaptılar herhalde.

    İlla bağırıp çağırıp küfür etmeden bi taraflarını oynatıp işlerini yapmıyorlar demek ki. Bu yöntem malesef genel teamül haline geldi göründüğü kadarıyla. Ve hala ısrar ediyorlar müşteriye değer vermemekte. Bu kadar gurursuz ve geniş olabildiklerine inanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocket1989

    ben urlada oturuyorum bendede hat kopuyor bu ara şu an iyi ttnet sapıttı artık

    yaw arkadaş 1000 konutlarda ne zaman yagmur yagsa internetim gidiyor alt yapısını yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.