Şimdi Ara

TTNet Upload Hızlarını mı düşürdü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün öncesine kadar herşey normal iken bugün internete girdiğimde hızdan memnun değildim.
    Modeme bi girip bakayım dedim.
    Ne göreyim bir de baktım ADSL bağlantı modum ADSL2+ dan Gdmt ye geçmiş Upload hızım da 800 Kbps den 525 e düşmüş.
    Modeme reset atınca 12288 olan eski hızım (16 Mbps ye kadar ADSL) 12286 ya zar zor çıktı(12288 e hiçbirşekilde gelmiyor)
    Fakat ne yaptıysam upload hızım 800 Kbps ye çıkmıyor. 520-530 civarında kalıyor. Forumda gezerken başkalarında da paylaştıkları SS lerden modeme gelen upload hızının 530 Kbps civarı olduğunu gördüm.
    Acaba TTNet altyapısı yetersiz olduğu için download hızlarından sonra zaten 1024 Kbps (1Mbps) olası gerekirken 800 Kbps verdiği upload hızlarını daha da mı kıstı?
    Siz de durum nasıl?

• Aynı modeme gelen 2 megabit uploadı zar zor 0.65 alıyorum çözüm yok kaç kere resimli başvuru yaptıysam sonuç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalite

Arkadaşlar 2-3 gün öncesine kadar herşey normal iken bugün internete girdiğimde hızdan memnun değildim.
    Modeme bi girip bakayım dedim.
    Ne göreyim bir de baktım ADSL bağlantı modum ADSL2+ dan Gdmt ye geçmiş Upload hızım da 800 Kbps den 525 e düşmüş.
    Modeme reset atınca 12288 olan eski hızım (16 Mbps ye kadar ADSL) 12286 ya zar zor çıktı(12288 e hiçbirşekilde gelmiyor)
    Fakat ne yaptıysam upload hızım 800 Kbps ye çıkmıyor. 520-530 civarında kalıyor. Forumda gezerken başkalarında da paylaştıkları SS lerden modeme gelen upload hızının 530 Kbps civarı olduğunu gördüm.
    Acaba TTNet altyapısı yetersiz olduğu için download hızlarından sonra zaten 1024 Kbps (1Mbps) olası gerekirken 800 Kbps verdiği upload hızlarını daha da mı kıstı?
    Siz de durum nasıl?

ADSL de sistem gereği verilen hızda %20-30 arasi kayip olabilmekte. 16 mbit hat maksimum 13-14 mbps down 0.67-70 arasu up değerleri alir. 8 lik hat maksimum 6.67-7 arasi

• Sorunun kaynağı Türk telekom arkadaşlar. Başlı başına bir problem.
    2 gün önce 12 Mbit bağlantıyı sorunsuz alan telefon hattı bugün 4 Mbit i zar zor alıyor. Sözde bugün ekip geldi eve dün akşam bırakmış olduğum arıza kaydı sonrasında. Yaptıkları tek şey hızı 4 Mbit e düşürüp kaçar gibi arkalarına bakmadan gitmişler.
    Dün akşam adsl hattım artık bağlantı bile alamaz oldu. 121 i arayıp arıza kaydı bıraktım. Beni bu sabah aradılar telefondan evi tarif ettim nyse gelip bakmışlar ben yoktum evde. Evdekilere yaptık deyip kaçar gibi gitmişler. Olduktan sonra da beni bir arayın falan dedim. Tabi olmadıklarını bildiklerinden kaçar gibi gitmişler. arkalarına bile bakmadan yok olup gitmişler.
    Bu gelen ekip Türk Telekom dan geliyor. Hat o kadar kötü hale gelmiş ki bu sabah telefon bile çalışmıyordu.
    Şimdi bana çeşitli bahaneler uydurup hattınızda problem yok diyorlar.

Haydi gelin çıkın işin içinden !!!

Şuan 4 Mbit hızı bile zor alıyorum.

• Mentalite kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerini atarmisiniz bi?

• Mentalite kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam, az önce 12mbit alan hattım(modeme reset attım) şuan 4mbit alıyor. çıldırmamak elde değil. oyun oynanmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozman1

Hat değerlerini atarmisiniz bi?

TTNet Upload Hızlarını mı düşürdü?
  • modem eski sanırım.
    belki o yüzden adsl(gdmt) e düşmüştür hattın
    adsl sinyali olan yer bu devirde kalmamıştır bence.
    her yerde adsl2+ var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Aralık 2016; 13:24:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.