Şimdi Ara

TTNET TÜRKİYE GENELİ YİNE BOĞULUYOR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine bir Ankara akşamı. Yine Edirne'nin batısı bize haram. Lanet olsun gerçekten. Sanki bir tuşa basılmışçasına tam 20.00'dan sonra 250 den aşağı ping al alabilirsen...

    TTNET TÜRKİYE GENELİ YİNE BOĞULUYOR!!!
    TTNET TÜRKİYE GENELİ YİNE BOĞULUYOR!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi que777 -- 9 Ekim 2017; 21:53:5 >




  • que777 kullanıcısına yanıt
    bende ankara gölbaşındayım, bendede ping hep böyle akşamları, ama bu son günlerde bu yavaşlık saat 6 da başlıyor ve gece saat 12 yada 1 e kadar sürüyor. siz neresindesiniz ankaranın

    müşteri hizmetlerini arasam birşey olacağını düşünmüyorum boş boş cevaplar verip robot gibi tekrarlıyolar
  • yahu arkadaşlar bu sorun nerelerde nasıl oluyor bi bilen varmı?

    benim ankaradaki arkadaşım uydunet kullanıyolar 24mbs fiber, onda böyle boğulma yada ping olmuyor internetinde, istanbuldakinde de yok oda fiber.

    benim 2 sokak ötedeki arkadaşımdada benim olan aynı sorun var, akşamları ping ve yavaşlama ikimizde adsl kullanıyoruz.


    Bu tam olarak neyle alakalı? tüm yurt içindeki adsl olsaydı daha fazla şikayetçi olan adam olmazmıydı forumda?

    Ne yapabiliriz bu sorun hakkında? Her akşam çekilmiyor bu ve 6 saat kadar sürüyor. Tam da interneti kullanacağımız vakitler bunlar hep akşam 6 gece 12 arası.

    Belirli bi yerden belirli saatlerde birşeyler daraltılıyor çok belli. EĞER BU ÇOK ÖNEMLİYSE NEDEN GECE SAATLERİNDE YAPILMIYORDA HERKESİN İNTERNETE İHTİYACI OLDUĞU VAKİTLERDE OLUYOR?

    KAFA YEDİRTİYOR İNSANA YAV BU HAKSIZLIKLAR, ALLAH BELASINI VERSİN İŞİNİ YERİNDE YAPMAYIP MİLLETİ SOYAN HER ŞEREFSİZİN




  • Tam olarak benim de kafamdaki sorular bunlar. Örneğin superonline vdsl'e geçmek için konuştum ancak orada da aynı şeyle karşılaşmaktan korktuğum için henüz onay vermedim. TT müşteri hizmetleriyle konuştum bir bilgi ya da sonuç alamadım. Bugün bölge şubesindeki teknik ekiple konuşmaya gideceğim. En azından neyin ne olduğunu öğrenmem lazım yoksa kafayı yiyeceğim. Fiber olmadığı için adsl/vdsl kullanmak zorundayım ve hangi firma olursa olsun bu sorunu bana yaşatacaksa taşınmaya kadar yolu var. Öyle iğrenç bir şey ki, şikayet bırakıyorsunuz her şey yolunda diye dönüyor. Müşteri hizmetleri hat değerleri normal diyor. Kardeşim zaten şu an şu saatte her şey aşırı normal de, gel bakalım saat 6'dan 12'ye kullan bu interneti. Kafamdan mı uyduruyorum ya sorunu ayıptır..
  • Bursada cok olmaya basladi vpn ac kapat yaparak izlemeye calisiyorum videolari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine akşam 6 oldu ve pingler 300 lere varıyor. İnternet öldü yine.

    Müşteri temsilcisini aradım da oda bir şey bilmiyor. Hat hızınız normal gözüküyor diyor, akşam olduğunu belirtiyorum, bölgenizdeki yoğunluktan olabilir diyor. Yoğunluktan dolayı aynı dakikalarda pinge 200 eklenmez. Bir bilgilendirmesi yok müşteri hizmetlerinin.
  • 6 gün önce internet bağlattım yeni turk telekomdan. Port yoktu diye ilçe müdürlüğüne gidip ricada bulundum sağolsunlar port ayarlayıp bağlantımı yaptılar ancak 3 gündür interneti yok. Şu anda mh telefonu düşmüyor. İnternetten bakınca bölgesel bir çalışma olduğu yazıyor bağlı bulunduğum bölgede.. ya sabır çekiyorum resmen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradayım, 100mbit fiber bağlantım olmasına rağmen 1mbit hız ancak alıyorum. Speedtestte konum olarak muğla ve denizli illerini gösteriyor. Telefondaki mobil hattımdan denedim oda aynı şekilde. Sizlerde de benzer sorunlar varmı :?
  • Speedtest'te gösterdiği konumun pek bir önemi yok. IP adresiniz Muğla civarından görünüyor veri tabanlarında, bundan dolayı orası diyorlar.

    Turk Telekom'un yurtdışı lokasyonlarındaki cihazlarını yenilediği için yavaşlık vs. şeylerin olacağını söylüyordu zaten çalışanları. Çalışmalar ne durumda bilmiyorum, yurtdışı ise sıkıntınız onunla ilgili bir şey olabilir.
  • Türkiye ve yurtdışı hızlarım aynı şuan hepsi 1 mbit.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.