Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.558
Cevap
54
Favori
427.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Gelcek galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S SPORT 2, Bu akşam 23:30 da TV+'da yayın hayatına başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Sport 2'nin 14 Martta Tivibu'da yayına başlayacağına dair bir duyum var ama sadece duyumdan ibaret, net bilgi değildir arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala Eurosport 2 ye takikken ssport2 gelmezse büyük eksi yerler. Bir de katılır mısınız bein iptv olmamasına rağmen çakışan premier lig maçlarını connect de yayınlarken Tivibu ev tamamen iptv olmasına rağmen 3 tane spor kanalında veya portalında yayınlayamiyor. Tivibu bu iptv nin özelliklerini kullanmakta çok yetersiz, kesinlikle heba ediliyor yanlış ellerde diye düşünüyorum. Ayrıca tamamını okuyamadım ama sec izle tekrar izle deki takılmalar yüzünden yeni alacak arkadaşlarda soru işareti oluşmuş. O takılma ve donmalar sistemde güncelleme yaptıklarından. Eskiden olmazdı. Gayet temiz çalışırdı. Güncelleme bitsin düzelir tereddüt etmeyin özellik normal şartlarda iyi çalışıyor. Ama kumanda ve kutu genel olarak kötü. Haftada 1 fisten çekip reset atarım ya saçmalar ya ilk açılışta hata verir. Kumanda da kutuyu direk görmezse komut gitmez uydu gibi değil en azından bendeki model böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Bazı Premier Lig maçlarının Beinconnect'te yayınlanmasının nedeni EPL yayın haklarının bir bölümünün bein sports'da olması. Çakıştığı için değil yani..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 aydir tivibu uydu sinema paketi kullaniyorum 15 tl icin belgesel sinema dizi kanallari gayet yeterli ama taahhutum bitmek uzere muhtemelen fatura 40 tl ye cikacak taahhut yenilemek istedigimizde nasil fiyatlar teklif ediliyor acaba bilginiz varmi uydu için


    Biraz once aradim 24 ay 15 tl ayni fiyattan yenilediler pek kaliteli bi platform olmasada 15 tl icin iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil09 -- 14 Mart 2019; 23:2:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar.

    15 Şubat tarihinde nihayet bağlatabildik tivibu’yu evimize. Nihayet diyorum çünkü sağlam uğraşlar verdik. Ancak bağlattığımız Günden beri çözülemeyen bir sorunumuz var. Hiçbir yayını orijinal dilinde izlerken altyazıyla izleyemiyoruz. İlk altyazı çıkıyor mesela, 1 cümle sonra bir daha altyazı falan çıkmıyor. Servis çağırdık. Gelip cihazı değiştirdiler. Cihazımız arris bu arada. Aynı marka cihazla değişim yaptıktan sonra denediğimizde yine aynı sorunla karşılaştık ve servis kendi evindeki cihazı deneyeceğini söyledi. Ondaki de airties markaymış. Ertesi gün adam evdeki cihazıyla hiçbir sorun yaşamadığını, arriste bir problem olduğunu ifade etti. Ancak ellerinde sadece arris marka olduğu için değişim yapamadılar.

    Bu sırada MH ile yaptığım sayısız görüşmeleri anlatmıyorum burada. Hala çözülememiş bir sorun olarak karşımızda duruyor. İlk açılış esnasında kumandadan mavi tuşa basarak hard reset attım. MH uzak bağlantı yoluyla sözümona update etti, vs vs. Ancak hala altyazı sorunu çözülebilmiş değil. Benzer problemleri olan var mı acaba? Ya da nasıl bir yol izlemek gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdevil09

    24 aydir tivibu uydu sinema paketi kullaniyorum 15 tl icin belgesel sinema dizi kanallari gayet yeterli ama taahhutum bitmek uzere muhtemelen fatura 40 tl ye cikacak taahhut yenilemek istedigimizde nasil fiyatlar teklif ediliyor acaba bilginiz varmi uydu için


    Biraz once aradim 24 ay 15 tl ayni fiyattan yenilediler pek kaliteli bi platform olmasada 15 tl icin iyidir
    Evet fiyatına göre hayli iyi bir platform. Digiturk’ten o kadar fiyat farkına değecek bir farkı yok. Hemen hemen aynı belgesel ve spor kanalları var. Seç izle klasöründe de fena filmler yok üstelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema TV yayınlarında altyazıyı kapatamıyorum, hem dublaj hem altyazılı .bunu bir türlü ayarlardan kapatamadım, kapat menüsü yok.uyduda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkacan -- 15 Mart 2019; 23:11:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ''Türk Telekom Mobil faturalı tarifelere yeni gelen abonelere Tivibu Uydu Süper Paket ayda sadece 14.90 TL!'' fırsatından yararlanıyorum merak ettiğim şey şu tivibu uydu ile tivibu ev arasında ki fark nedir acaba? ve bu pakete gelene 12 ay boyunca tivibu go ücretsiz diye geciyor bu hediyeyi nasıl alırım.
  • theemrys7 kullanıcısına yanıt
    tivibu uydu çanak anten ve telekomun size verdiği tivibu uydu alıcısı ile izlenir. tivibu ev ise yine telekomun verdiği reciever ile internet vasıtası ile izlenir. uyduda görüntü kalitesi çok daha iyi, bildiğiniz hd uydu görüntüsü, ev olanda ise internetten ne kadar kaliteli görüntü alabileceğin tartışılır ki bana göre görüntüsü uyduya göre kötü, ben almazdım.
    tivibu go izlemek için telekom müşteri hizmetlerini arayıp diyorsun ki tivibum var ve go bedavaymış, email adresi veriyorsun onlarda sana şifre veriyorlar. bilgisayardan tabletten telefondan uygulamasını indirerek veya tivibu internet sitesi üzerinden izleyebilirsin.
  • theemrys7 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Tivibu uydu yu tavsiye ederim,tivibu ev olayına hiç girme derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkacan

    Sinema TV yayınlarında altyazıyı kapatamıyorum, hem dublaj hem altyazılı .bunu bir türlü ayarlardan kapatamadım, kapat menüsü yok.uyduda
    kumandadaki altyazı tuşuna basınca basınca kapanıyor bende, tekrar basınca açılıyor v.s.. belki cihaz takılmıştır bazen bende de oluyor başka durumlarda kanalda takılma (kanal değiştirememe) gibi. cihazın elektrik fişini çek/tak düzelir büyük ihtimal, benimkinde öyle oluyor.
  • teşekkür ederim yanıtlar için dostlar
  • Tivibu uyduya programı usb'ye kayıt alma seçeneği gelmiş, fakat kayıtlar korumalı, sadece uydu cihazının anlayacağı şekilde şifrelenmiş. Bu dosyaları pc de izlenebilir hale getirmek için herhangi bir yöntem var mıdır?
  • Arkadaşlar Digiturk'ün yüksek fiyatlarından dolayı tivibu'ya geçmek istiyorum. Tivibu uydu alacağım en üst paket nedir? tüm kanallar açık mı oluyor? uydu yayını türksattan mı oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İnternet aboneliğim var en uygun fiyat nedir? Telefon aboneliği yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetyilmaz34 A kullanıcısına yanıt
    süper paket hocam 24 ay taahhütlü 35 TL hepsi açık oluyor ve sanırım 1 yıl da tivibu go hediye ediyorlar. Eğer kampanya bitmediyse iki türk telekom telefon numarası referans göstererek fiyatlar baya bir iniyordu. Mart sonu olabilir bitiş tarihi. Sadece internet kullanıyorsanız sadece yeni müşterilere Tivibu Ev kampanyası yapıyorlardı.
  • ahmetyilmaz34 A kullanıcısına yanıt
    Aylık 14.90 a süper paket var mobil hat referansı ile,bu fiyattan fazla verilmez,film olarak zayıf(kaliteli filmler var ama eski filmler),futbol olarak sadece ingiltere ligi var,müzik kanalı yok,belgeselde iyi,türksat üzerinden,tüm kanallar açık(süper paket),18 liraya digiturk almak daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 19 Mart 2019; 23:56:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkürler. Wgjjapdgp digiturk kullanan biri olarak artık bırakmayı düşünüyorum. Futbol olmasa içeriği bomboş. Türk filmi kanali yok. Müzik kanali yok. Kaliteli film ve dizi kanalı yok. Aylık 100 tl ödüyoruz film ve diziler kapalı. Açık olsalar da doğru düzgün film görmedim. Sadece belgesel iyi. Ama anımal planet hariç hepsi var tivibu da gördüğüm. Kesin değil tabii ama digiturk u bırakıyorum. Ayda 18 tl ye de digiturk bulamazsın sanki. Aile paketi olur onda da film dizi kanalları yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl müzik kanalı yok? Power Group ve NR1 Grubunun tüm kanalları, TRT Müzik ve Dream TV var şuan.
    IPTV Olarak (İnternet hattından) Sinema paketini almanızı tavsiye ederim. Süper paketi alırsanız fazladan Premier Lig ve Türkiye Basketbol Ligini seyretme şansınız olur. Tabii ilerde Bundesliga'nın da geleceği konuşuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.