Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.558
Cevap
54
Favori
427.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01000101e

    Merhaba arkadaşlar ben sinema sever internet paketi almayı düşünüyorum https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/sinemasever-internet-kampanyasi.aspx evde vdsl 80mb
    T destekleyen alt yapı olduğunu söylediler ttnet müşteri hizmetlerinden. İp tv 24mb 35gb akk olan paketle 72.8 tl olan paketi düşünüyorum. Ben iptv üzerinden bir şeyler seyrederken internet hızım düşecek mi? İptv de hd seyretmek için ek ücret alacakar galiba eğer ödemezsem direk sd yayın mı alacağım? Tv 4k sıkıntı yaşar mıyım ya da tavsiye edeceğiniz farklı bir paket var mı? Spor falan çok işim yok belgesel ve film izlerim.

    hız düşüyor. hat 100mbps destekliyor, bende 50mbps internet var. tivibu açıkken kullanılabilir hız 40a falan düşüyor hatta 35e düştüğünü bile gördüm ama oyunlarda falan ping artmıyor. son hızda indirme veya yükleme yapsan dahi tivibuda donma vs olmuyor. hd paket +5tl
  • arkadaşlar ben sadece mobile üye olmak istiyorum ayda 5,90 diyor aradığımda evinizde paket olması lazım diyor o onlara 5,90 diyorlar ne anladım bu işten mobilde izlemek için eve tvibu mu bağlatıcaz

    edit : aylık 5,90 a 24 ay boyunca sinema paketine geçtim baya belgesel kanalı var süper oldu internette ip tv linki aradığım vakite değmez inş kanal eksilmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 21 Ocak 2017; 15:47:55 >
  • Tivibu almayı düşünen arkadaşlar şunları değerlendirin



    +Kanaldan kanala geçiş

    +Canlı yayın

    + Seç izle

    + Tekrar izle

    - durdur geri sar

    -Menü hızı en çok ta
    bu



    Ben iptal ettiriyorum bu hafta

    Eski platforma dsmart hd plus olarak döndüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forzanta F kullanıcısına yanıt
    Kutu değiştirmeyi denediniz mi en son kullandıgınız kutu hangi marka idi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim go aktif oldu ama görüntü berbat hd diyor birde.. resmen 360p gibi ya rezil . kanal isminde hd diyor açıyorsun iğrenç ötesi. kalite arttırma yeri ayarı felan var mı hiç elletmiyor tam ekran yapma dışında tuş yok kalite çöp valla karasal yayın daha nettir tablette takılırken arkada belgesel felan oynar arada bakarım dedim umduğum gibi çıkmadı hayal kırıklığına uğradım
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Kutu zaten 7205 en son çıkan.

    Daha önceki cihazı bilmiyorum önü eğimli biseydi.

    Kutu değiştirme isteğim oldu ama ellerinde bundan başka olmadığını beklemem gerektiğini falan felan dediler.
    Ha şu da var daha önce de yazdım.
    Hiçbir muhalif kanal yok. AKP platformu olmuş
    Tele1, ulusal,halktv,kanalB yok
    Ne var akit tv var



    Kötülemiyorum herkes artısını eksisini bilsin.

    Menü hızlı diyen çeksin göndersin videosunu ya da durdur geri sar(canlı) ı.

    İyi akşamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzanta -- 21 Ocak 2017; 22:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızına göre otomatik ayarlanıyor kalite. Netflix de de öyle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Am9qSJi5hqs

    şu videoya bi bakar mısınız herkeste menü hızları böyle mi? telefonla çektim biraz sessiz olmuş sesi açarsanız kumandadan tuşa basışlarım duyuluyor. tuşa bastıktan 1 sn sonra işliyor
  • Sinema tv kanallari sinema paketinde mi? Super pakette mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    İnternet hızına göre otomatik ayarlanıyor kalite. Netflix de de öyle..

    benim hızım hız testinde 47 48 leri görüyor pingte 7 ms ama görüntü baya kötü şimdi fark ettim kanalların hepsi hd diyor ama hd kendi içinde bile fark ediyor ama yinede bir 720p değil taş çatlasa bence 480p video kalitesi var . kablo ile bağlıyım hızım gayet iyi . neyse yinede devam edeceğim ilerde bir şeyler olur belki tablette o kadar kötü durmuyor arada yatmadan tabletten belgesel felan bakarım seç izle baya güzelmiş bedava filmler var ama sansürlü tadı kalmıyor yinede sigara parası bile değil hafta sonu 1 belgesel nasıl yapılır felan bir şeyler izlesem kardır diğer türlü tv ler daha dandik izlenecek bir şey yok. fiyat performans olarak kalmayı düşünüyorum. şuan vestel ve phlips tv de giriş yapamadım aradım müşteri hizmetlerini genel bir sorun var dedi tv de belki görüntü güzel çıkar şansıma artık
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    Çok sacma ama maalesef Süper pakette.

    Ben de aldandım sinema paketinde sinetiviler var.

    Marc dakaskos, maykıl düdikof, sitivin segal filmleri en yeniler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    Türk Telekom'un cep kampanyasından tivibu aldım eve. Süper paket olandan aldık ancak sinema kanallarında hiçbişey anlamadım. Aynı filmleri tekrar tekrar veriyorlar. Acaba son zamanlarda çıkan Türk filmleri yokmu tivi buda birde yayın akışını nerden görebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snicks

    merhaba,

    Türk Telekom'un cep kampanyasından tivibu aldım eve. Süper paket olandan aldık ancak sinema kanallarında hiçbişey anlamadım. Aynı filmleri tekrar tekrar veriyorlar. Acaba son zamanlarda çıkan Türk filmleri yokmu tivi buda birde yayın akışını nerden görebilirim.

    Aldigin paket sd degil mi hocam? Hd yayina gecebiliyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    Uyduda HD IPTV SD.

    Yayın akışı menü de olması lazım EPG Olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    Bazı kanallar HS bazıları SD
  • forzanta F kullanıcısına yanıt
    zero fear kullanıcısına yanıt
    @Forzanta

    senin söylediklerini o kadar çok ifade ettim, söylemek istediklerinin çok daha fazlasını söylüyorum hatta :) ama yorumlara bakıyorum özellikle @zero fear sanki kendi geliştirmiş gibi menüleri, görüntüleri falan açıklama derdine düşmüş. menü geçişleri, menüler, kapsamlı olarak söyleyim arayüzü inanılmaz yavaş, çoğu zaman çileden çıkıyorum. Kanal değiştirmek için. Kumandayı fırlatasım gelyor. Program hakkında detaylı bilgi istemiyorum, bilgi versin yeterli ama maalesef o da yok. 2. platform var Allahtan arada bir açıyorum Tivibuyu ama açarken bile 3-4 kez düşünüyorum. Digiturk'ten tek fazlası FX, Foxcrime geri kalanı koy ver gitsin. Film ve dizi için alacak olan varsa Digiturk alsın. Spor kanalları için varsa yine Digiturk alsın, Görüntü için d-smart. Pc'de ki görüntü kalitesi berbat. Zero fear, Netflix'i örnek göstermiş, ama Netflix en azından HD'nin hakkını veriyor. ipTv özellikleri seneler sonra geldi ama keşeke gelmeseymiş, birkaç arama yaparken basıyorum kumandaya sonra istersen çay koymaya git gel.

    Ota b.ka sansür var, parayla kiraladığın filmlerde bile havuzbaşında mayolu kadınlar sansürlü ,içki ve sigara sansürlü ( eğer sansür olmasa sahnede sigara içildiğinin farkında bile olmuyorum), salak gibi yada benzer tarzda kelimeler bile sansürlü, zaten senin elinde, koy 2 seçenek, insanlar ister sansürlü ister sansürsüz seyretsin kiraladıkları filmi.

    Bazı kanalların yokluğundan bahsetmişsin, doğrudur. eksiklikten bahsetsen, kanalların anlaşması olmadığı söylerler. Ama eğer yönetim kuruluna bakarsan neden anlaşamadıklarınıda anlarsın.




    Kendine ait kanallarında, yada diğer platformlardan tek bir tane fazlalığı Ş.Ligi ve A. Ligi. Onlarında zaten yarısı TRT'de, Beşiktaş'ın maçlarını izleyim diye üyeliğimi devam ettirdim 24 ay 44 TL'ye, 19 ay oldu Beşiktaş 12-13 karşılaşma yaptı, toplasan 6 maçı belki 7 maçı Tivibu yayınladı. Ve hala bakıyorum yorumlara, o kadar gereksiz şeylerle savunan arkadaşlar var. 5 ayım kaldı iptal ettirebilmem için, kendilerini geliştirmediklerine iyice ikna olmadığım sürecede Tivibu abonesi olmam.
  • tivibu yayınlarını uydu üzerinden alıyorum,modem diğer odada,tivibu kutusuna internet hattını nasıl alabilirim,eternet dışında...wi-fi ya da powerline adaptör ile kutudaki internet özelliklerini kullanabilir miyim?
  • Bir haftadır tivibu açılmasını bekliyorum.Artık tivibu yu kullanmaktan geçtim açılma maceram nasıl sonuçlanacak onu merak ediyorum.

    Kullanamadığım tivibuyu iptal ettirmek için iki girişimde bulundum.ikisindede merakıma yenildim.Bakalım işinucu nereye varacak diye beklemeye başladım.

    Beni telefondan abone yapan bayan modemsiz abone yaptı.sazan bir tüketici olarak ayda 10 tl kampanyasına evet dedim.

    Eve gelen teknik ekip modem almam veya modemli bir abonelik yapmam gerektiğini söyledi.Ttnet benim dededen miras modemi iptvye uyumlu olarak algılamış o yüzden modem vermemiş (hesapta)

    Yahu modemin kendine hayrı yok.sorsanız ben söylerdim dedim.Yeni aldığım iptv uyumlu modemlede bağlanamıyorum.ttnet bedava modemde vermiyor.hem üretici firma hemde tivibunun dediklerini yerine getiriyorum.Soyulmaya hazır teslim olmuş bir tüketicinin yapması gereken herşeyi kendimi feda ederek sizin yerinize yapıyorum.Bu işi başarıp bana tivibu bağlayabilirlerse sizi haberdar ederim.

    En son tekrar arıza kaydı aldılar.birkaçgün bekleyip arıyorlar ve akıl verip arıza kaydını siliyorlar.Bağlanıp bağlanmaman önemli değil tabi.Nasıl olsa ben eşşeğimki boş bulunup ota toza evet diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Tivibu da tüm trt nın HD kanaları çalışmıyor. sinyal zayıf diyor. Böyle problemle karşılaşan oldu mu ?
  • Dsmart modüllü üyeliğimin süresi önümüzdeki ay bitiyor.Tivibu'dan 15 TL lik maç yayınları hariç diğer yayınlar için teklif aldım ancak bu ip tv yayını mıdır? Kullananlar memnun mu ip tv yi? Normal üyelik mi tercihiniz acaba? Full paket 29 TL dedi.Sanırım o uydu yayını.

    Ek olarak tivibu reciever ında optik ses çıkısı var mı?Seç izle filmlerde yada film kanallarındaki filmleri dolby olarak izleme şansım var mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.