Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.557
Cevap
54
Favori
427.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Direk bayiden gidip aldım. Aradıklarında verilen fiyatlar uçuktu.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Aynen, zaten şu an 24 mb vdsl ile bağlanıyorum. Hızda sıkıntı yok, ayrıca hat değerlerimin ekran görüntüsünü atıyorum. Bildiğim kadarıyla ipTv hızı ile internette gezindiğimiz ya da indirme hızımız bir değil. Örn. 24 mb hız var. İnternetten hızınızın son değerlerini görene kadar film indirin. Aynı anda hiçbir hız düşmesi yaşamadan 24mb ile Tivibu ile ipTv izleyin. Tivibuya gelen hat değerinden gram düşme olmuyor diye biliyorum. Yani Tivibu ipTv'nin, internet hat değerlerine gram etkisi olmuyor, eğer olan varsa zaten sorun vardır ve onuda düzeltirler. Yalnız taahhüt edilen internet bağlantı hızınız ne ise, tivibu içinde aynı hızı alırsınız. 24 mbit internetin yarısı internete , diğer yarısı tivibu'ya gitmez. Ekran görüntüsünün yükleyebilmişsem görüntüde zaten 2 hat değerinin olduğu görülebilir. Tivibu ile birlikte eğer TTNET'ten alınmışsa eski modemide değiştiriyorlar ipTv destekli modem veriyorlar. Benim modem kendime ait ipTv destekli olduğu için T.Telekom ayrıca modem bıraktı. Tivibu'yu verirken ejkipmanı verirken modemide iade edeceğim.
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Evet çok uçuk fiyat söylüyorlar. Şu an birçok kişi uygun fiyattan kullanıyor diye biliyorum. Neredeyse benim 24 ay taahhüt için verdiğim fiyatın yarısına abone ediyorlar. Böyle şeyleri çok incelerim, uygun fiyat neyse onu veririm. Ama işte dalgınlığıma geldi, sırf Avrupa kupalarını izleyim diye o paraya razı oldum. Tamamen dalgınlık, arasştırmadım da, babam vefat edeli 2 ay olmuştu, keşke araştırsaymışım. Bana göre şu an sitesinde sunduğu fiyata Tivibunun kanal içeriği aşırı derecede kötü. Sitesinde sunduğu fiyat bakımından söylüyorum. Spor kanallarını izlemek için senede 4 maç izleyeceğim diye tamamen enayilik (Şahsıma söylüyorum). Çünkü tuttuğum takım taş çatlasa 8-10 maç yapıyor. Onunda yarısı TRT'de zaten. Sinema kanalları var ama komşumda sinema kanallarının fazlalığına güvenerek aldı. O kadar kanal var adam gibi film yok, ya izlediğim eskimiş, ulusal kanallarda da gösterilen filmler, ya da 2. hatta 3. sınıf filmler deyip şikayet ediyor (sövüyor). :)
    Seç-izle diğerlerine göre pahalı. Komşum geçen geldi bana film tavsiye etti, tivibu da seç-izle'den film kiraladım 5.25'e o kadar sevmişki bende izleyim diye tavsiyeye gelmiş. Filmin adı değişik birşey dedi. yeni film, 2016 yapımı derken, Tivibu'yu açtım afişini görünce hatırladı.

    Filmin adı: Cloverfield Yolu No:10

    Dedim geçen seyrettim zaten bunu güzel film, moviemax yayınlıyor dedim. Adam ağlayacaktı neredeyse. "Hem sinema kanalları için o kadar para öde. Hem DT'de yayınlanan bir filmi Tivibu'da izlemek için ayrıca para ver" dedi.
    Yani iyi araştırmak lazım esasında. Yinede malı pazarlarken, o kadar çok vaad var ki, olmayan birşeyi var gibi ya da olacak gibi gösterip, ürünü veriyorlar. İmza attığın için, aradığın gibi çıkmayacağını anladığın an da işişten geçmiş oluyor. 24 ayın 22 ayı boşuna para bağladığını anlıyorsun. Ya da 600Tl gibi cayma bedeli istiyorlar. (ben tivibuya Beşiktaş'ın avrupa maçları için devam ettim, dedim ya onunda yarısı zaten TRT'deydi) Devam kararımdan hemen sonra duyduğum bu haberle kapattırmak istedim 600TL dediler
    :@

    Sözümün özü: İçeriğine göre gerçekten çok pahalı.
  • en iyi digiturkkk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Sizin 24mbiti kullanıyor tivibu da, ayrı ipsi olabilir ama ayrı hızı yok, pcden torrent açarsanız son hızda tivibunun takıldığını görebilirsiniz, fakat tabi bu normal kullanımı kesinlikle etkilemiyor, tivibunun en çok kullandığı belki 4mbittir. Zaten eğer aknye takılıp 3mbit e düşerseniz siz son hız indirme yapsanız da etkilemez çünkü tivibu sürekli 24mbit olarak kullanıyor neti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara taşıma yoluyla Türk Telekom 4GB,750DK,1000SMS + Tivibu Sinema Paketi'ne aylık 35 TL ile geçmeyi düşünüyorum. Tivibu Uydu HD mi oluyor? Tivibu Uydu için internet bağlantısı gerekli mi? Modem başka odada olduğu için bağlama imkanım yok. Ayrıca Tivibu İPTV ile uydu arasında sanırım kanal farkları varmış, bunlar hangileri oluyor arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grrdn -- 3 Aralık 2016; 20:25:25 >
  • Bugün tivibu uydu paketim bağlandı.Ancak nat geo ve eurosport gibi kanallar kaç defa aratmama rağmen gelmedi.Yapmam gerekn bir şey var mı acaba?
    Edit:20 dk uyku modunda kalınca kanal listesi otomatik olarak yüklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 3 Aralık 2016; 22:14:5 >
  • grrdn kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantısı uyduda zorunlu değil. Seç izle, durdur izle geri al izle gibi özellikleri kullanmak istersen isteğe bağlı olarak bağlanıp kullanabilirsin. Kanal farkı olarak fox sports, fox news bbc news gibi kanallar uyduda yok. FX FOX FOXCRIME bunlar uyduda mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    İnternet bağlantısı uyduda zorunlu değil. Seç izle, durdur izle geri al izle gibi özellikleri kullanmak istersen isteğe bağlı olarak bağlanıp kullanabilirsin. Kanal farkı olarak fox sports, fox news bbc news gibi kanallar uyduda yok. FX FOX FOXCRIME bunlar uyduda mevcut.

    Tivibu uydu cihazı internete bağlandığında iptv özellikleri kullanılabiliyor mu? veya tivibu uygu cihazı internete bağlanabiliyor mu ?
  • truecupper T kullanıcısına yanıt
    Evet. Ancak kotadan yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPTV olan 24 aylık taahütüm ocak ayında bitecek. Bu aralar taahhüt uzatmak için yeni teklif alan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 4 Aralık 2016; 13:52:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    IPTV Almayın diyoruz kaç kez. Muhtemelen hat sıkıntılı.

    Normal internette bir sıkıntım yok. VDSL hattım var. 35 Mbit hız alıyorum. Hat sıkıntılı olduğunu sanmam. Ama yeni Tivibu sistemi henüz oturmuş gibime gelmedi. Şimdilik iptal ettireceğim. Şu sistemi düzeltsinler, belki sonra tekrar alırım.

    Tivibu Go'yu tablette kullandım. Onda da benzer sıkıntılar var. Stabil değil.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Digitürk yalan oldu.
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerinin bu durumu etkilediğini biliyorum. Bu şekilde sorun olduğunda hem modem hem tivibu yeniden başlatıldığında sorun bende %98 giderilmiş oluyor. Kalan %2 gerçekten bağlantı kötü anlamına geliyor.

    Bir arkadaşımız yazmış kıyaslama olayını ve katılıyorum bende.

    Tivibu için şu an kıyaslanabilecek Dreambox ya da Kodi gibi türevler kalıyor. Ki zaten bizde IPTV olayının tam olması için önce bakır kablolardan kurtulmamız lazım, sonrası kolay.

    Tivibu öncü olduğu için kazanıyor ve kazanacak. Tabi tekel olmasının avantajını sonuna kadar kullanıyor. Hatta lig ihalesine neden girmedi sorusunun cevabı bakır kablo olarak çıkıyor. Ama emin olun alt yapı düzeldiğinde tekel olmak neymiş asıl o zaman görülecek.
  • Tivibu süper paketi en uygun nasıl alabilirim yeni üyelikte ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le.Mans

    Tivibu süper paketi en uygun nasıl alabilirim yeni üyelikte ?

    Televizyonunda modül girişi varsa Modüllü üyeliği tavsiye ederim.
    Aktivasyon , receiver vs. derdi yok. Tek kumanda ile sorunsuz.
    http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/tivibu-modul-1-yil-super-paket-maclar-hediye-P96278719
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170turgut kullanıcısına yanıt
    Eskiden full paketti, şimdiki adı süper paket kullanıcısıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Ne kadar oduyorsunuz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170turgut kullanıcısına yanıt
    Hd dahil 24.90 TLydi ama 48 aylık taahhüt Ocak ayında bitiyor. Uygun fiyat olursa uzatmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.