Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.558
Cevap
54
Favori
427.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Tivibu için işten izin almak bana mantıklı gelmedi. Ben de randevü alacaktım. Akşam 7'den sonra gelin dedim. 4 buçuğa kadar çalışıyoruz dediler. Herkes çalışıyor. Niye müşteriyi dikkate alıp 7'den sonra gelmiyorsun? Kala kala Cumartesi'ye kaldı kurulum.

    Bir de illa kurulum için eve gelmelerinin şart olması garip. Cihazı gönderin biz kurarız. Alt tarafı 2 tane kablo bağlayacaksınız.
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Tivibu'yu Digitürk ve D-Smart'la kıyaslamamak lazım bence. Tivibu = IPTV, diğerleri = Uydu. Durdurma ve 7 gün geriye alma IPTV haricinde yok. Bu zaten başlı başına bir olay.
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    bana randevuyu 16.00'dan sonra geleceğiz diye oluşturdular ama ertesi sabah geliyoruz diye telefon açtılar. Nöbetçi falan bırakabilirler birini aslında ama adamlarda haklı, herkesin evi var, ailesi var. Kurulum için aktivasyon kodunu bana gönderseler bende cihaz kurulumu yaparım sıkıntı yok :) ama bizim ülkede 68 yaşındaki annemde PC kullanıyor(!!!) baktığımızda (en azından annem kullandığını sanıyor.) :))
    Tivibu için birşey yazmıştım, kısa bir yerini bulup yapıştırdım. Ama bu 7 gün geri alma olayı zaten her kanalla alakalı değil ayrıca daha 2016 Eylül ayında tanıtımı oldu. Senelerdir uydu yayını yapar gibi yayın yaptılar, eylülden beri biraz olsun ipTV'ye benzettiler. Forumun başka konusunda paylaştığım yazıdan küçük bir yer aşağıdaki :)


    "Türkiye'nin ipTV'si dedikleri Tivibu hiçbir özelliği yoktu. Ha uydu yayın platformları, ha tivibu. ipTv özellikleri bile eh işte diyebileceğimiz uygulamalarla yeni geldi (eylül ayı). Ş.L. ve Avr. Ligini görüyoruz, kalitelerini! (TRT'ye dua etsinler) İşini iyi yapsa diyeceğim "en pahalısını biz kullanıyoruz ama adamlar iyi analarının ak sütü gibi helâl olsun" ama yıllardır inek gibi sağmaktan, Türk milletini keriz terine koymaktan başka ne yaptı. Okyanus suyunu damla damla akıtır gibi altyapılarını geliştiriyorlar."
  • selam unsur bey...7205 set up boxın kullanımı nasıl acaba?ona göre bende değiştirmeyı istiyorum..fikriniz benım için çok önemlı..
  • Eveet bugün tivibu üyeliği yapacaktım telefonda anlatınca çok uygun gelmişti ancak yazılanları okuyunca vazgeçtim, 1 sayfa okudum sadece o da bu sayfa son sayfa yani kimse ne çok güzel demiş ne başka birşey sadece şikayet var.. alıp da uğraşmanın gereği yok kalsın artık :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsur

    quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    O kadar paranız varsa 5 senedir güncelleme bekleyeceğinize yeni bir kutu alın. Türk Telekom çalışanları bile bunlar milatta kaldı diyor arıza kaydı bıraksanız bile eski müşterilerin kutularını değiştiriyorlar. Hey Allah' ım ya.

    yapmadığımı nereden biliyorsun, ilk cihazım motorola idi. O kadar çok uğraştım ki. Deveye hendek atlatmak, TT'ye cihaz değiştirtmekten çok daha kolay. Şimdiki cihaz airties 7200. Cihazın değişmesi gerektiğini bende biliyorum. 2.5 aydır her gün Müşteri Hizmetlerini arıyorum, yeni cihaz diye. İlk aldığımda çok uygun fiyata abone olmuştum hatta neredeyse para almayacaklardı tanıtmak için, o kadar ucuzdu ki sen bile abone olabilirdin fazla paraya gerek yoktu yani. Ben o kadar sene bekledim daha iyi olacak diye, ama ŞL ve Av. Ligi'ni alınca (zam) fiyat güncellemesi yaptılar, yine kendilerini geliştiremediler. Sırf Avrupa maçları uğruna aboneliğimi yeniledim, 7 ay sonra taahhüt bitecek, HD dahil 15 TL'den fazla para etmez. Önce bi ipTV'nin hakkını versinler. Öyle bir konuşmuşsun ki sanki bir halt bilmiyorum. Ben kaç defa her sorunda Teknik Servise sorunun kaynağını söyledim. hani çok bilmiş abim, sen çok iyi bildiğin için "Hey Allah'ım ya" demişsin. O zaman hizmet numaramı falan veriyim bir de sen dene bu kardeşin cihazını değiştirin diye. Aylardır uğraşıyorum değiştirin diye herhangi bir arıza olmadan değiştiremeyiz cevabı alıyorum, güncelleme için bekleyin diyorlar. Müşteri Hizmetleri hiçbir konuda yetkin değil, önce kendileri bir öğrensin, sorunu anlatıyorum, çözümü de söylüyorum. aldığım cevap "önce modemi ve cihazı kapatıp açın kabloları kontrol edin bir bakalım."

    Bugün işten 1 saat izin aldım. Türk telekom il müdürülüğüne gittim 2 saat sonra, ekip liderleri sonunda sorunu bildiklerini söyledi güncellemenin bile yetersiz geldiğini tam randımanlı olmadığını bildiğni söyledi ve cihazımı değiştirmeyi kabul etti. yarın akşama randevu verdiler. Aylardır uğraşıyorum sorunu biliyorsanız neden değiştirmiyorsunuz, bunca zaman bekletiyorsunuz dedim, adam elimden birşey gelmiyor gibi mimik yaptı.

    Edit: Sabah değiştirdiler cihazımı. 7200 yerine 7205 verdiler. İşe yetişmem gerektiği için şöyle bir baktım. Arayüz güzele benziyordu. Bir takım değişikliklerde yapmışlar. Eve gidince detaylı incelerim.
    zero fear'a :
    ben bana verilen hizmete bakarım A markası, B markası beni ilgilendirmez. Kimileri Digiturk'ü beğenir( ki bana göre kanal içeriği bakımından açık ara lider, gerek sinema kanalları yayınladığı filmler falan, gerekse malum lig tv vs.). Kimi Tivibu'yu beğenir. ( Benim üyeliği uzatmamda en önemli etken Şamp. ve Avr. Ligi, ayrıca FX, Foxcrime vs., mesela sinema kanalları Digi'nin 2 sene gerisinde, Seç-izle'de kiralama bedeli digi'den pahalı DT: 4 TL, Tivibu: 5.25. Ayrıca ücretsiz izlettiği filmlerde sanki internetten herhangi bir siteden izliyormuş gibi reklam var. **** yok ki kullanalım :) Ama yeni güncellemeyle birlikte biraz ipTV'ye dönüşmeye başlamış sanırım.

    Sizin en başta yapmanız gereken direk il müdürlüğüne gitmek olması gerekiyordu. Türk Telekom yoğun bir firma internet kurulumuna da aynı adam geliyor ev telefonuna da tivibuya da.
    Üslubumdan dolayı özür diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brave34 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim, henüz birkaç gün oldu yine de ilk izlenimlerim.

    güncelleyin, çünkü uydu yayını formatından kurtulup ipTv özellikleri kazanmaya başlamış , arayüz daha güzel ancak kanal geçiş hızı olarak dikkatimi çekmedi ama yukarı-aşağı yön tuşlarına basınca kanal değişiyorya o bölüm, arayüzden kaynaklı sanırım -YAVAŞ-. Kanal listesi gerçekten çok yavaş açılıyor. Genel olarak eskisine nazaran daha iyi, kullanımı biraz alışmak lazım, programları 7 gün geriye alma özelliği güzel ancak sanırım benim izlediğim kanallarda o özellik kullanılmıyor. İnş. zamanla genişletirler. Hala seç-izle bölümünde aradığın türde film bulmak benim için işkence. Özel olarak film izleyecekseniz, ismini aratıp buluyorsunuz, ama şöyle ne gibi filmler var, bugün bilim-kurgu canım çekti, seçip izleyim derseneniz 1 filmin yarısı kadar zaman harcıyorsunuz. Genel kanaatim, daha iyi olmuş ipTv özellikleri kazanmış.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    :) önemli değil,

    Evet bende artık öyle düşünüyorum. müdürlükten halletmem gerekiyor o yüzden telefon numarası aldım adamlardan :)

    TT yoğun, tekel olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyor, internet bir nebzede, tivibu için adamlara mecbursun. Eğer istiyorsan bekleyeceksin tavrındalar. Müşteri memnuniyeti (kötü davranmıyorlar) ama nasılsa elimizde bize mahkum gözüyle bakıyorlar.
  • arkadaşım...tivibu seçip izlemek filimlerinde sansür aşırı derece fazlamı yani şöyleki kadınların göğüsleri mozayikleyiş yöntemiyle kapatılıyomu?...unsur forumdaşım aklıma takılan soruya cevap yazarmısın...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Tv izlemek için şifreli platform alıyoruz. Kendilerine ait normal kanal yayınında Sinetivi'de ve Oflaz Grubu'nun sinema Tv'sinde Sansür fazlasıyla uygulanıyor. O kadar para veriyoruz, haricinde seç-izle var. ayrıca para veriyoruz. Sonuç Hele ki Türk Filmlerinde en ufak kötü söz bile sansüre uğruyor. Resmen filmin içine ediliyor. o yüzden sansürsüz izlemek için daha farklı seçeneklere yöneliyorum. (Netflix, iTunes, vs.) Zaten seç-izle'yi de anlamıyorum. İnsanlar o kadar para veriyor düzgün birşey seyretmek için, Ama yok önce seç-izle gibi servise ayrı para ver, sonra kanal yayınına gelsin. Ya zaten öde-izle gibi servis arasak, abone olmam, film yayın platformlarından izlerim en azından sansürle filmin içine edilmez.

    Gelelim soruna

    inanın bilgim yok. :)))
    Yani insan bedenini sansür olayına dikkat etmedim. ama sigara sansürü var, anlam veremiyorum hala bir filmde sigara içilme sahnesi mozaiklendiği anda,o sahnede sigara var algısı oluşuyor bende. Bence görünmesi, mozaiklenmesinden çok daha az dikkat çekiyor. Zaten eğer sevilen karakter sigara içiyorsa o an mozaiklemek hemen algı oluşturuyor. Kadın bedeni mozaiklenmesi hakkında bilgim yok ama bir filmde insan bedeninin gereksiz yerlerde ifşa edildiğini düşünüyorum. karşıyım o tarz sansüre ama maalesef o tarz sansür Digiturk'te de var. Ama işin ilginci Tivibu'da seç-izle'de şahit olduğum ve en sinir şey, kötü söze bile sansür uyguluyorlar, türk filmlerinde hani kötü sözler bile sansüre uğruyor. Film gerçekçi olmalı, hele ki çocuk filmi değilse zaten günlük hayatta daha ağır küfürler duyuyoruz, kadınlar bile çoğu zaman en az bizim kadar küfür ediyor (istisnalar tabiki var).
  • Sonunda tivibu'yu gelip kurdular. Bağlantıları önceden hazır olduğu için adam geldi, cihazı koydu, iki fişi soktu cihaza, bu kadar.
    İlk izlenimlerim iyi. Sinema paketi aldım. Belgesel kanalları dahil tüm kanalları 7 gün geriye alabiliyorum. Yalnız geriye alma saat olarak değil program olarak. Program saatlerini belirleme çok kötü. Önceden ayarlanmış saatlere uymayan programların başı sonu karışıyor. Bu konuda Tivibu'nun daha çok çalışması lazım.

    Kumandadan 30 saniye ileri ve geri alınabiliyor. 10 dk ileri geri almayı bulamadım. Bunu nasıl yaparım?
  • arkadaşlar merhaba. bugün açtım tivibu kanallarının hiçbiri yok. sinema belgesel tivibuspor kanalları yok. tivibu tarama yaptırdım sonuç aynı. başına gelen var mı?
  • zalim dünya Z kullanıcısına yanıt
    10'ar dakika geri alma nasıl oluyor? Ben bulamadım.
  • Mevcut Tivibu abonesiyim. Taahhüt bitmişti yeniden 24 ay uzattık. Bursa için mi, şube özel mi, başka illerde var mı bilmiyorum ama verilen fiyatları yazayım. Yardımcı olacaktır.

    Tivibu sinema paketi 9 tl, hd +5 tl, 24 ay taahhüt
    Tivibu süper paket 19 tl, hd +5 tl, 24 ay taahhüt
  • Arkadaşlar merhaba, habire arayıp duruyorlar (malum inetnet abonesiyiz), neyse bugün 6 lira 24 ay, sabit fiyat teklifi geldi ancak sanırım bu giriş paketi.

    Ben normalde d-smart kullanıyorum, son zamanlarda bu yağışlı havalardan, aşırı güneşli havadan etkilenir oldu. Yazın mesela özellikle öğlen vakit yayında kesilmeler oluyor. Uzatmayayım, tivibu' yu denemeyi düşündüm ancak paketler hakkında bir bilgim yok.

    Vaziyete bakılırsa giriş paketinde bi numara yok, sinema paketindeki filmler ücretli mi? Hani öde izle gibi bir şey varmış (öyle okuyorum), bu pakette de öyle bir durum mu var, yoksa d-smarttaki gibi sinema paketindeki kanallardan (ekstra ücret ödemeden) faydalanabilir muyum?

    Sporla zaten alakam da yok, ilgim de yok. Bana belgesel, sinema, çocuk kanalları lazım, hangi paketi önerirsiniz? Tivibuyu önerir misiniz? Bu şartlarda yarın gelecek ekibi, sözleşme dahi yapmadan direkt göndereceğim (yani giriş paketi için).

    Yol gösterici olursanız memnun olurum.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    aalpan,

    Belki paket konusunda sana daha fazla yardımcı olacak arkadaşlar vardır. Eğer spor kanallarını istemiyorsan sinema paketi senin için yeterli olabilir. Sinema paketindeki sinema kanallarını tamamen ücretsiz seyredebilirsin. ipTV kutusunda Sinetivi kanalları haricinde Oflaz grubunun Sinema Tv kanallarıda mevcut. Film çeşitliliği açısında bol seçenek olarak görülebilir ancak yüksek bütçeli film, gişe filmi, hollywood filmleri istersen şu an için Digiturk Türkiye'de rakipsiz ama o da uydu platformu. En popüler Film Stüdyolarıyla anlaşması var. Ancak çeşitlilik olsun dersen ve ipTv özelliklerini kullanmak istersen Tivibu sinema paketi çok yeterli gelir. Mesela artı olarak foxlife, foxcirme, ve FX gibi dizi kanalları (benim favorimdirler) Tivibu içinde var. Ayrıca belgesel kanallarıda gayet yeterli. Tivibu 5 senedir ipTv platformu olarak var ama daha Eylül başında ipTv özelliklerini bir nebzede olsa aldı. 5 yıldır uydu platformlarından farksızdı. zaten en çok kızdığım noktada orası yatırım o kadar kısıtlı ki,sorun oluşur çözüme kavuşması uzuuuuun zamsn alır (abartmıyorum). ancak sorunsuz olursa sinema paketi 19 tl + hd bedeli 5 Tl mantıklı ancak daha da düşük ücret ödeyebilirsin bir danış arkadaşlara. Sende D-smart varmış, bana 2 ay ücretsiz vermişlerdi D-smart'ı. Evde 3 tane tv platformu olmuştu. karşılaştırıyım hangisi daha zevk verirse onunla devam edip, diğerlerini kapattırıyım demiştim. Digiturk'ün senelerdir abonesiyim dolayısıyla belli indirimlerim var, Tivibu'yu çoook cazip ücrete abone yaptılar, sonra bindirdiler. D-smart tamamen bedava, deneme amaçlı almıştım. 2 ay deneme için verdiler 1 ay dolmadan d-smart'ı geri iade ettim. D-smart'tan Tivibu'ya geçeceksen çok büyük sıçrama yapmış olursun. D-smart geçen senelerde hazırlık maçları reklamını sanki Ş.Ligi finali yayınlıyormuşcasına duyururdu. Hiçbir esprisi kalmadı, UEFA maçlarını da kaybedince. Öde-izle ise tivibu'da sinemadan yeni çıkmış filmleri belli ücret karşılığında izliyorsun. Benim moviemax kanallarında izlediğim filmleri adamlar seç-izle'de 5.25 Tl'ye kiralıyorlar. ipTv'nin bir diğer artısı, Kasırga,fırtına falan vs. olsa da yayını hala sorunsuzca seyrediyorsun. Neyse paketler ve ücretler konusunda arkadaşlar daha fazla bilgi verecektir. Eğer uygun fiyata 24 değil ama 12 ay taahhütle mantıklı bir tercih olur.
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Yeterli geldi ancak eğer (ki bana verilen teklif giriş paketi içindi, kurlum ücreti, cihaz ücreti yok dediler). Sadece ve her şey dahil, 2 yıl sabit fiyat garantisi denildi fakat paket iç açıcı değil.

    Sizin yazdıklarınızda bir noktaya takıldım. Siz çok cazip fiyatla üye olup, ardından bindirdikleri kısım... Ne kadarla ve hangi pakete üye oldunuz, sonrasında rakam ne kadar oldu? Kapatma esnasında da zorluk çıkarttıklarını okudum çünkü, eğer beni aldığıma alacağıma pişman edecekse hiç bulaşmayayım. D-smarttan da yayın noktasında sıkıntım var, ücreti gayet makul seviyede (17 lira) belgeseller, film kanalları, çocuk kanalları açık. Eğer bana bu sinema paketini 24 lira falan derlerse, bir de üstüne 2 yıl sonrasında fiyat yükseltmesine giderlerse almam.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    :)

    Kişiden kişiye, zevkten zevke bazı şeyler değişir. Siz D-Smart içeriklerini beğenirsiniz, kimi Digiturk, kimi Tivibu. Tabiki uygun fiyata abonelik olacak. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum, eğer bulunduğunuz bölgede kablo TV gibi seçenek varsa D-Smart'tan daha mantıklı (bana göre). Fiyatını hatırlamıyorum, 4-5 yıl geçti Tivibu'yu önerdiklerinde, o zaman biraz fazla paketi vardı. hangisine istersen üye oluyordun. Ben taahhütsüz 2-3 ay kullandıktan sonra açıkcası çok beğenmediğim için iptal ettirecektim, Hani daha yeni, oturmamış, sorunluydu. Yinede M. Hizmetleri beni abone tutmak için bayağı uğraştı. Tam hatırlamıyorum ama sanırım HD dahil 20 Tl ya vardı ya yoktu, tüm kanallar açıktı. 1.5 sene öncesine kadar taahhüt biterken, iptal ettiriyim ipTV'den ziyade uydu gibi hiçbir özelliği yok, Digi ile yola devam ederim derken, Tivibu Ş.ligi ve Avr. Ligini aldı alacak. ben tabi koyu beşiktaşlı olarak gaza geldim. Temmuz başıydı sanırım beşiktaş için feda olsun dedim. Spor paketine üye olacaktım ki, spor paketi yok Süper paket var dediler. 39 tl + 5 tl HD bedeli ile 24 ay seçeneği var başka şans yok dediler. ya iptal ettirecektim ya da Beşiktaş aşkına devam edecektim. Devam dedim. Tabi bu arada kendimizi yenileyeceğiz gibisinden vaadler, vaadler, vaadler...
    Sonra baktım TRT ile maç yayını ortak. Zaten taş çatlasa 8 maç yapacak bizimler, 4'ü TRT'de. 3 ay dolmadan telefon ettim iptal etmek istedim 600Tl'den fazla cayma bedeli istediler. 4-5 maç giderim kavhede ya da bir cafede izlerim dedim ama tabi çok geçti.

    (şu an birçok arkdaşım süper pakete HD dahil 24 Tl'ye aboneler, ben 44Tl'ye devam taahhüt verdim ya)

    Hani Sinema kanalları çok fazla ama içeriği falan beni tatmin etse onada tamam diyecektim. Sonra internet hattıyla ilgili problem oluştu. 1 hafta ne internet kullanabildim ne de tivibu çalıştı. Sorunu biliyorum 15 saniyelik işti, ama 19 mayıs'ta oluşan sorum 27 mayısta kendi çabalarımla teknik ekibin liderini bularak hallettim toplam 15 saniye sürmedi desem yeridir. Bu arada tivibu iptali istedim 400Tl'ye düştü cayma bedeli, mecbur elimde kaldı. 2017 mayıs ayında taahhüt bitiyor. ipTv özellikleri yeni geldi, uydu yayınından farksızdı, -sanmıyorum geliştireceklerini belki 3-4 sene sonra- HD dahil 15-20 Tl'ye tüm kanalları açmazlarsa kesinlikle bir daha yanına yanaşmam.
    Ancak ben memnun değilim içeriklerinden diye sizde memnun olmayacaksınız diyemem. Yani keşke önce deneme fırsatı verseler birkaç ay, sonra taahhüt yapsalar. içeriği gayet güzel bulabilirsiniz, ancak ben de zaten Digiturk var. istediğim şey belli, gayet yetiyor. sorunları yok mu, elbette var. görüntü kalitesi falan belki diğerlerine göre geride kaldı ama yayın içeriğini baz aldığımızda beni yeterince tatmin ediyor. Diğerlerine gerek yok. -bu sezon 5 maç yaptı BJK,1 grup maçı kaldı onu da TRT yayınlayacak toplam 3 maç TRT yayını- Sırf maç sevdam yüzünden 24 ay boyunca aylık 44 TL vermek en iyi tabirle enayilik (adıma konuşuyorum).
  • İlginiz için de, zaman ayırdığınız için de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Benim durumum ortada, herhangi bir sorunum da yok, öyleyse kaşınmayayım hiç. En yakın zamanda cihaz (d-smart cihazı) bir arıza verdi (gibi oldu anlamadım ben de, düzeldi sonradan). Müşteri hizmetlerini aradım, beni yetkili servislerine yönlendirdi. Telefonla görüştüm, cihazınız arızalanmış, getirin değiştirelim denildi. Bir de sizin yaşadığınız bu durumları okuyunca bulaşmaya gerek yok. Kanal listesine göz gezdirdim, hemen hemen aynı kanallar var. Tek artısı IP Tv denilen muhabbetti ama onu da sıkıntılarımızın olması muhtemel.

    Tekrar teşekkür ederim, onlarca yazmışsınız, size zahmet verdim. Görüşmek üzre, iyi akşamlar.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim.

    Ben kendi görüşümü belirttim. Dediğiniz gibi tek artısı ipTv isminde internet bağlantısı sayesinde yayın vermesiydi :) şükür biraz olsun ipTv ismine 5 yıl sonra özelliklerde eklemeye başladılar. :) Eğer size yardımcı olduysam ne mutlu bana.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.