Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.558
Cevap
54
Favori
427.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamlar bende forumda araştırıp tıvıbu ıptv de karar verdim dsmart, digiturk cok şikayet vardı ( gerci al birini vur ötekine en az şikayet alanı seçtimben ) internetle beraber aldım 50gb kotalı ama kota hemen doluyor ve hızım düşürülüyor cok saçma geliyor bu bana yani internetin hızlı olması ttnet in karınımı düşürüyor anlamadım. özellikle belgeseller icin aldım ama aldıktan sonra fark ettim benim belgesel izlemeye pek vaktim olmuyormuş oluncada sevdiğim belgeseller yayında olmuyor. sec izle güzel ama ne kadar izlenmeyen belgesel varsa hepsini koymuşlar. filmlerde eski suan hala terminatör 5,mad max var bir alt sırasında 5 senelik filmler var. tekrar izle özelliği işime yarıyor kacırdığım programları izleyebiliyorum ama hd kanalda yayınlansa bile sen tekrar izleden sd olarak izleyebiliyorsun ileri sardırmak istersen en fazla yedişer saniye olarak sardırabiliyorsun cok sinir bozucu . hd kanallar benim piyasadan aldığım cıhazda sanki biraz daha iyiydi benim tv hdready. kumandası tam bir facia bir kumanda bu kadar zor yapılır kanal listesini acmak icin en alttaki tuşa basman gerekiyor sonra yukarıdaki oklarla kanal seciyorsun secince liste gitmiyor yani ortadaki ok tuşuna bassanda gitmiyor alt sırada cıkış var ordan cıkman gerekiyor birde kanal listesi gereksiz buyuk olmasına rağmen en fazla 5 kanal gözüküyor. kanal gecerken altta kanalın tanımı gidene kadar işlem yapamıyorsun beklemen lazım birde hızlı şekilde kanal değiştirirsen cihaz donuyor kapatıp acman gerekiyor. ben 3 ay önce aldım normal uydularda hicbirşey yok mecburen kullanıyorum normalde karşıyım boyle şeylere cünkü pahalı geliyor bana verdiği hizmet sadece tıvıbu icin değil hepsi icin seneye taşıncam orda superonline fiber olursa birde paylaşımlı cihaz alıp herşeyi izleyeceğim
  • Merhaba tivi bu süper paket üyeliği olan arkadaşlar ulasabilirse kendilerine hediye verilen go super paketi ücretli olarak alabilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetnarin

    Merhaba tivi bu süper paket üyeliği olan arkadaşlar ulasabilirse kendilerine hediye verilen go super paketi ücretli olarak alabilirim

    Benden var hocam konuşalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın,

    ben evime internet ve tivibu almak istiyorum ama tivibuda maçlarıda izlemek istiyorum. Sizce en uygun paket hangisi ve ne kadar ?
  • BBC earth kanalı uçtu bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu tivibu'da kanalı açtığımız gibi geri alabiliyor muyuz, alabiliyorsak kaç saat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tivibu almak istiyorum ama ben kiraciyim evde CANAK BAGLANTISI yok dis kurulum olacak yani nasil oluyor ayrica tasininca nasil sokturecez Canaksiz yayin oluyormu????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptv alırsanız çanaksız izleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen..modemden kablo çekıyorlar tıvıbu alete..çanaksız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zalim dünya

    Şimdi bu tivibu'da kanalı açtığımız gibi geri alabiliyor muyuz, alabiliyorsak kaç saat?

    Tivibu ev de alınmıyor
    Tivibu webte alınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu icin hangi set top box onerirsiniz? Airties ve arris icin olumlu yorumlar var. Hangi marka hangi model daha iyidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibueve bakalım yeni yılda hangi kanallar eklenecek...
  • SATILIK Tivibu Go Süper Paketi 14.90TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet internetimin tahattütü tivibudan önce bitiyor , neti yeniletmezsem ne olur ? Yayın alamam SANIRIM ve tivibunun tahattütü bitene kadar öderim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Tivibu Ev Hizmetinden faydalanıyorum bana gelen modem airties 5341 idi bende bu modemin çekim gücünü beğenmediğimden ötürü 5442 aldım.Tivibu için gerekli ayarları yaptım fakat bilgisayardan bir uygulama vb bir şey indirdiğimde tv yayınında donmalar oluyor bu neden acaba nasıl çözebilirim ?
  • IPTV VE TTNET ABONELIĞİNİN AYNI KİŞİYE AİT OLMASI ŞART MI ?
    FAKLI KİŞİLERE AİT OLMASI IPTV ABONELIĞI KULLANILAMAZ MI ?
  • Tivibu ve internetini ankaradan devretmek isteyen varsa talibim (taahhutu yaza kadar olmali, en fazla 8-9 ay)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 6 Ocak 2016; 10:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar tv bu ev paketi kullanıyorum uydu üzerinden. Makinenin kayıt özelliği için ekstra bir talep mi gerekiyor. Hard disk taktım kayıt özelliği aktif değil çıktı. Digiturkte kayıt yapabiliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibu go süper paket aboneliğimi kiralıyorum..

    almak isteyen arkadaşlara kiralayabilirim.
    özelden mesaj atarlarsa sevinirim.

    bu arada yukarıda sormuş olduğu sorunun cevabı EVET GEREKLİDİR.(internet ve tivibu abonelıgının ayni kişiye ait olması gereklimi sorusu)
  • Merhaba arkadaslar isyerimde ttnet ve tivibu super paket kullaniyorum.evimde teledunya ve akilli tvnin normal uydusunu kullaniyorum.sormak istedigim akilli tvde tivibu diye program var bu akilli tvim uzerinden izliyebilormiyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.