Şimdi Ara

TTnet sözleşmemiz bitti kota aşım ücretli mi olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 89 TL den 35 mbit limitsiz hiper 150 GB AKK kotalı net kullanıyorduk ve geçenlerde sözleşme bitti. Şu an sözleşme olmadan devam ediyoruz. 150 GB AKK kotası dolduktan sonra yapılan kullanımlarda GB başına herhangi bir ücret ödeme olayı var mı? Sözleşme olmadığı için sorayım dedim. Sözleşme olamadığı içinde 2 aydır 127 TL gibi bir ücret ödüyoruz. Ama bu ay kota ayın 14-15 gibi erkenden doldu. Bu sebeple bir sorayım dedim.



  • Hayır sadece sözleşme olmadığından tam tutarı gelir.
  • Mevcut tarifenizi değiştirip aşım ücretli kotalı tarifelere geçmediğiniz sürece hiçbirşey olmaz. Taahhüt olmadığı için kazık liste fiyatından fatura gelir o kadar.
  • Her ikinize de bilgilendirme için teşekkür ederim. Şu sıralar karar verme aşamasındayız. Abim başka servis sağlayıcılara fiyat ve kampanya sormuş. Teledünya var evde o hizmeti veren firma uydudan izlenebilen teledünya dahil 250 GB'lik 35 mi 50 Mbitlik mi ne bir pakete 89 TL fiyat vermiş. Gerçi 250 GB kota sınırına ulaşınca net direk kapanıyormuş onda. Ayın geri kalanında nete giremiyorsun. Biz pek 250 GB ulaşmayız ama bilemiyorum da.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Uydu falan değil o kablo tv. Dairenize kadar altyapı olması lazım. Duran kotalı tarifelerden şiddetle uzak durun, internetin doğasına aykırı bir uygulama amaç milleti sömürmek.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz bir an uydu ile karıştırdım. Benim odam da uydu var ve salonda ki tv pek bakmam bir an onuda uydu yayınla karıştırdım. Zaten henüz bir karar vermedik ev halkı topluca bir karar vereceğiz. Adam akıllı ve hemen hemen evin her yerinden eşit hızda bağlanabilen bir neti tercih etmek isteriz.

    ttnet'in modemi bu konuda sıkıntı yaratıyor. 35mbit net var ama benim odam da ve salonda 16 ile 20 mbit arasında çekiyor hatta çoğu zaman odam da 11 mbit görüyor. Modemin olduğu oda da test yapınca hız olması gerektiği şekilde çıkıyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantıda verim alabilmeniz için hem modemin, hem de bağlanan cihazlarn 5 GHz ac destekli olması lazım. Öbür türlü performans kaybı çok oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.