Şimdi Ara

TTnet sen var ya sen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklınıza ne geliyorsa saydırın gitsin bunlara.... ulen para verecem hizmet çözüm yok sonra kurallar yermiyim ben kardeşim o kadar milletten parayı topluyorsun da hizmet ne veriyorsun sıfır kocaman bir sıfır... 2006 senesinden beri kesintisiz üyeyim ama yazıklar olsun ve nalet olsun başka ana sağlayıcı yok mecburum bunlara hizmet sıfır.... sorun olunca tüm hatları meşgule alıp ulaşılmaz oluyorlar bunca sene kopma yavaşma sorunları ile boğuşup duruyorum...
    ama her ay öde babam öde ban yememek için kedimi zor tutuyorum... admin emtapati yap öyle karar ver ulen bir 8mb hızda bile düzgünce giremeyip her ay senelerce ödeme yapıyorsam sen kızmazmısın????.... kaç defa yakaladım bunları her ayın 1 inde sıfırlarnır bende olmadı 15dk telefon masraflarını daha söylemiyorum uğraşarak sıfırlarttım kopma sorunları desen öylesine bu günde yavaşladı girilmiyor oradan hanfendi ayar çekti girildi sonra koptu ip yok arıyorum ulaşılmıyor 30dk uğraştım açan yok falan kendinden geldi bu ne rezillliktir sahtekerlaktır???

TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• Ttnet rezilliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • ttnet bu hizmet 0
    geçen müşteri hizmetlerini aradım net sorunu için bilgisayarıya sorun cevabı ile karşılaştım :)

Bursa Gençosman santralide berbat bu arada.

• Perşembe günü kablosuz kesiliyor, tekrar bağlanmıyor diye aradım, modem bozuksa değişim veya geçici modem veriyor musunuz diye sordum salak o arada sık sık kesilme oluyor diye kayıt oluşturmuş. 2 gündür o kayıt sonucu yapılan müdahale yüzünden internetim yok. Dün müdürlüğe gittim, kart sıfırlandı, ondan sonra evde hat yok. Bugün santrale gittim, modemi verdim alın şunu takıp deneyin diye (sabah 9'da santraldeydim) 5dk sonra gelip modem sağlam dediler. Ulan çalışan şeyi bozuyorlar 2 gün arka arkaya vizem var, uğraştığım şeye bak. Ve sırf çalışanların salaklığından. Öğleden sonra servis gelecek. Ev yıkılmasa bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Herkes TTNete gömüyor ama kimse boykot edemiyor :) toplu iptaller başlasa bakalım ne gibi değişiklikler olur ama olamaz çünkü millet net bağımlısı olmuş 1 hafta internetsiz kalacağına aç kalırırz daha iyi ..O sebeple akk 10 gb indirsinler hızıda 1 mb yeter bize
  • Lanet olsun ttnet . Ulan sorun var geçen ay bu kadar hızım düşük degildi .Akk'yide doldurmadım dedim .bana dediği cevap santral degerleriniz normal.İlginç tarafı hatları kontrol etmeleri için ücret istiyorlar .koskoca ttnetsin kardeşim sen

Daha Fazla Göster
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    İptal etmek iş değil. Bugün internetsiz hiç bir işimi yapamıyorum. Okuldan ödev veriliyor, internetten açıp yapıyorum, haberleri internetten okuyorum, dizileri internetten indirip izliyorum... İnternet elimiz ayağımız olmuşken iptal etmek söz konusu değil. Ha iptal edip diğer servis sağlayıcılara da geçemiyoruz. Çünkü devlet eliyle tekel yapılmış bir ttnet var. Süperonline fiber altyapı döşeyecekti, izin vermedi belediye, ertesi hafta bireysel başvuru yapan bir ttnet müşterisi için bütün yol kazıldı, tek bir binaya hat çekildi. Yol 1 aydan fazla çamur kaldı.

Bu arada ttnet'i bekleyemedim, kendi sorunumu kendim çözdüm.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yazmışsınız ama coluk cocuk eksilemiş hemen...

Orijinalden alıntı: alpmirza

Çok doğru yazmışsınız ama coluk cocuk eksilemiş hemen...

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :) 15 gün internetsiz yaşayamaz ülkenin yarsı.

• Başka bir servis sağlayıcı olsa bir dakika durulmaz ama yok.Geçen gün fibernet için müdürlüğe gittim.Kablosuzda modemi görmüyordu ne laptop nede telefon.Müdürlükten bana kablolu çalışıyorsa kablosuz bizi ilgilendirmez dendi.Böyle bir firma işte bu ttnet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

kablosuz modem neden satıyorlar o zaman

Hocam adamlarin umrumda degilki iste yanu calisiyormus calismiyormus umursamiyorlar.Baska bir servis saglayici varsa bir dakika durulcak firma degil.

Diyeceksiniz ki aynı altyapı. Evet ama en azından karşımda biraz daha aklı başında birilerini buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 9 Kasım 2015; 13:05:07 >
  • Şuan ben dahil birçok TTNET abonesinin bulunduğu bölgede Superonline, Uydunet gibi şirketler hizmet verebilse herkes gözü kapalı TTNET hattını iptal ettirir. TTNET bulunduğumuz yerde tekel olduğu için elimiz kolumuz maalesef bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhyperx -- 9 Kasım 2015; 14:39:06 >
  • kesinlikle dünyadaki en kötü müşteri hizmetleri denilebilir. hiç bir sorunu çözemeyen,yardımcı olamayan aptal insanlarla dolu ttnet. bulunduğum bölgede başka iss olsa anında düşünmeden iptal ettiririm. şu zamana kadar verdiğim bütün paralar haram olsun.

• TTNet bağlatmak için başvurdum. Yeni bina ve 2 kişi kullanmakta ttnet. Ben başvurdum 3 gün sonra aradılar beni 'ankastre uygun değil' diye. İtiraz ettim abone var fln dedim hatta hizmet numaralarını bile alıp verdim. Tekrardan aradılar 'ankastre uygun olmadığı için abonelik başvurunuzu iptal ettik' diye. 2 gün sonra binaya telekomdan adam geldi ve bağladı gitti. Hiç bir şey yapmadım ve uygun olmayan ankastre birden düzeldi.

Böyle vurdum duymaz bi firma yok. Başından sonuna kadar bütün sorumluların.....
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Dns sadece internette çıkışını hızlandırabilir ve açılmayan siteleri açabilir bu arada kopma olması tanımlı hızın düşürülmesi demktir hat değerinizdeki download snrniz 8in altına inerse kopmalar başlar sağlıklı snr değeri 16ve üzeridirki Telekom yatırım yapmıyor siteler ve toplu yaşam alanları hariç
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.