Şimdi Ara

TTnet - nakilde taahhüt şantajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıldır kullandığım ttnet yalın dsl ve tivibu hattımı taşınmam sebebiyle yeni evime nakil ettirmek istedim. Telefonda müşteri temsilcisi nakil işlemi yapabilmeleri için taahhüt vermek zorunda olduğumu yoksa yapamayacaklarını söyledi.

Nakil ile taahhütün ne alakası vardır? TTnet ya taahhüt ver ya da hattını iptal edip tekrar yeni hat açarak yine taahhüt vermem veya vermeyerek ekstra vergi ödemem için şantaj yapıyor böyle bir şart koşarak.

Bu konuda benzer deneyim yaşayan var mı?

• Taahhütun bitti mi devam ediyor mu.

Acaba tam taahhütun bittiği zamana mı geldi nakil süreci. Çünkü taahhüt bitti mi yeni taahhüt için sürekli arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 senesinde ben taahhüt süresinde başka eve taşındım bana öyle birşey denilmedi.
    Sadece bu ev Fiber destekliyor diye Taahhüttü fiber'a geçtim, taahhüt uzamadan.
    Fiyat artış bile yoktu.

Sen iyice bir araştır hocam, varsa bi türk telekoma kendin bi gidiver, müşteri temsilciler bazen hiç birşey bilmiyorlar veya yanlış şeyler söylüyorlar, sonra başın belaya girmesin.
  • Bunlardan herşey beklenir. Btk'ya bu şantajı yazıp yapılan muameleyi anlatın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet taahhütümün yeni geçen ay bitti. Tivibu taahhütüm devam ediyor. Şimdi nakil gerçekleştiremediğim için iptal etmek zorundayım, bu durumda tivibu için cayma bedeli ödemek zorundayım. Yeni evime superonline aldım sırf bunlardan midem bulandığı için. Hafta içinde iptal ederek cayma bedelini ödeyeceğim ve şikayetime yazdıkları cevaba göre btk'ya şikayet edeceğim.
  • n_mert N kullanıcısına yanıt
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171028-11.htm
    quote:

(6) Mobil elektronik haberleşme hizmetleri dışındaki taahhütlü aboneliklerde abonenin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin aboneye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkânsız olması durumunda abone tarafından, yerleşim yeri değişikliğinin belgelendirilmesi halinde herhangi bir cayma bedeli ödenmeksizin taahhütlü abonelik feshedilebilir. Bu hüküm uyarınca cihazın abonede kaldığı hallerde işletmeci, cihazın kalan ücretini aboneden talep edebilir.

(7) Taahhüt konusu hizmetin aboneye yeni yerleşim yerinde farklı nitelikte sunulmak durumunda kalınması halinde; abonenin onayını almak kaydıyla yeni yerleşim yerindeki hizmetin taahhütlü bedeli üzerinden kalan taahhüt süresi tamamlanır.

• Tasinacagim eve port yok diye internet baglatamiyorum,bende turknet i iptal edip ttnet abonesi oldum ve bugun gelip oturdugum yere baglayacaklar,1 haftasonrada nakil isteyecem bakalim port isini hemen halledicekler mi,konustugum santral yetkilisi sbi telekom uyesi ol hallederler port isini dedi,denemekten zarar cikmaz dedim,hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.