Şimdi Ara

****TTNET MÜZİK (Ana Konu)****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
9.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TTNET MÜZİĞE NASIL ULAŞIRIM?

    www.ttnetmuzik.com.tr


    1.www.ttnetmuzik.com.tr / TTNET MÜZİK Portali, TTNET MÜZİK Nedir?

    TTNET MÜZİK, TTNET ADSL kullanıcılarına, çok geniş bir repertuarla yerli ve yabancı müzik eserlerini, yasal olarak bilgisayarlarına indirme ve dinleme hakkı sağlayan, ayrıca müzik dünyasındaki gelişmeleri takip edebilmeleri amacıyla çeşitli haberler ve etkinlikler hakkında bilgiler sunan, sevdiğiniz sanatçılara ait fotoğraflar ve röportajların yer alacağı müzik portalidir.

    2. TTNET MÜZİK Aktif Abonelik Dönemi Nedir?

    Aktif abonelik dönemi, her ayın ilk günü ile son günü arasındaki süredir.

    3. TTNET MÜZİK arşivinde kaç şarkı var?

    MÜ-YAP ve SONY BMG kataloğunda bulunan sanatçı ve yapımcılara ait 300.000’e yakın şarkı TTNET MÜZİK arşivinde yer almaktadır.

    4. TTNET MÜZİK’e nasıl üye olacağım?

    www.ttnetmuzik.com.tr sitesindeki “Üye Ol” tuşuna basarak üyelik sayfasına ulaşabilirsiniz. Üyelik için size TTMail e-posta adresiniz sorulacak ve TTNET MÜZİK üyelik şifreniz ttmail.com uzantılı e-posta adresinize gönderilecektir. TTMail kullanıcı adınız ve TTMail e-posta kutunuza gelen şifre ile TTNET MÜZİK’e girerek şarkı indirme, oy verme ve yorum yapma gibi hizmetlerimizden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

    TTMail, TTNET’in tüm ADSL abonelerine sunduğu ücretsiz e-posta servisidir. Eğer henüz ttmail.com uzantılı eposta adresinizi almadıysanız, hemen almak için tıklayınız.

    5. Ay içinde ADSL bağlantı paketimi değiştirdim, TTNET MÜZİK üyeliğim de değişir mi?

    ADSL aboneliğiniz değiştiğinde TTNET MÜZİK üyelik haklarınız değişecektir. 1Mbps 4GB ADSL paketi abonesiyken daha yüksek hız ve/veya kotaya sahip bir pakete veya kotasız bir pakete geçerseniz yeni paketinize tanınan TTNET MÜZİK Gold Üyelik haklarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

    6. ADSL aboneliğimin türüne göre TTNET MÜZİK üyeliğim de değişiyor mu?

    En düşük hız ve kotaya sahip 1Mbps hız ve 4GB kotalı paket abonelerimiz TTNET MÜZİK Standart üyelik kapsamında her ay 10 adet yerli ve 10 adet yabancı yabancı repertuara ait şarkıyı bilgisayarlarına indirebilir ve/veya sınırsız olarak portal üzerinden dinleyebilirler. 1Mbps hız ve 4 GB kotalı paket haricindeki tüm ADSL abonelik paketleri sahibi kullanıcılarımız TTNET MÜZİK Gold üyelik kapsamında ayda 300 adet yerli ve 150 adet yabancı repertuara ait şarkıyı bilgisayarlarına indirebilir, yerli repertuardaki şarkıları 100 defayı, yabancı repertuardaki şarkıları ise 50 defayı aşmayacak şekilde CD’ye kaydedebilir ve taşınabilir müzikçalarlarında dinleyebilirler. TTNET MÜZİK tarafından hakları özel olarak satın alınmış albümler de sadece Gold üyelerin kullanımına sunulmuştur.

    7. 1Mbps hız, 4GB kotalı paket aboneliğimi değiştirmeden ayda 300 şarkıyı indirebilme imkanım var mı?


    Evet. 1M 4GB müşterileri, TTNET MÜZİK Gold Üyelik’e ayda sadece 3 YTL (KDV dahil) ödeyerek üye olabilir ve 1Mbps/6GB ve üstü abonelerinin yaralandığı Gold Üyelik haklarından yararlanabilirler*. Gold Üyelik haklarından yararlanmak için 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi’ni arayarak paket üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

    8. Kaç parça indirmişim, ne kadar indirme hakkım kalmış gibi soruların cevabı?

    Ana sayfadaki menüden "Haklarım" a tıklayarak bilgilerinizi görebilirsiniz.

    9. Çok fazla sorum var?


    TTnet bizim için sık sorulan soruları "Yardım" menusu altında toplamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 30 Nisan 2009; 9:21:17 >







  • Hizmet mantık olarak güzel kurgulanmış ancak hala bazı eksiklikler yok değil.
    Örneğin,
    - Online Şarkı dinlerken lisans almak gerektiğinden her ay (yada format attıkça) mutlaka lisans yenilemesi yapması gerekiyor ve yenilemeyi malesef firefoxtan yapmıyor internet explorerdan yapmak lazım.
    - Şarkıyı indirirdikten sonra da lisans koruması devam ediyor ve aynı şekilde ayda bir lisans almak gerekiyor tabi şarkı bilgisayarınızda olsa dahi onu dinleyebilmek için aktif ttnet aboneliğinizin devam ediyor olması gerekiyor.
    - Diyelim ki ben ttnet abonesiyim siteye girip müzik dinleyebilmek için bağlandığım yerdede ttnet olması gerekiyor yani kullanıcı adı ve şifremi girerek örneğin smile adsl olan bi yerden siteye giriş yapıp müzik dinleyemiyor yada indiremiyorum.
    - Diyelim ki işyerine gittim ve işyerinde de ttnet var ve online müzik dinlemek istiyorum ama aynı anda işyerinden başka bir iş arkadaşım benden önce davranıp müzik dinlemeye başlamşıssa o şarkı dinlerken aynı bende müzik dinleyemiyorum.
    - Albümü indirmek istediğimde mutlaka her şarkıyı tek tek indirmek gerekiyor albümün tamamını tek seferde indirmek mümkün değil, tekli indirmede ise aynı anda en fazla 6 şarkı indirilebiliyor.
    - Sonuç olarak şarkıyı bilgisayarınıza indirseniz bile o tamamen size ait olmuyor ve her ay lisans alması gerekiyor tabi lisans almak için tt net aboneliğini devam ettirmek gerekiyor birgün ttnet bırakmaya karar verirseniz indirdiğiniz bütün şakıların ömrü en fazla bir ay...
    - Şarkıları 3 ten fazla pc ye ve/veya 2 den fazla mp3 çalara atamıyorsunuz (atarsınızda çalmıyor) aynı durum formatta da geçerli örneğin ben pc me format atarsam her formatı bir pc gibi algılıyor ve 3 formatta sonra şarkılar dinlenemez hale geliyor. (gerçi bu durum bir ay içinde ki format sayısını kapsar)
    - Şarkılar wma formatında olduğu için bunları cep telefonunda atıp dinleyemezsiniz. (Windows Mobile varsa o zaman başka)
    - Aynı şekilde pc de dinlerkende mutlaka windows media player kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
    - Windows media playerın otomatik lisans alma özelliğinin açık olması gerekiyor aksi halde halde şarkıları çalmıyor.
    - Genelde şarkıların track ID si yani bütün bilgileri şarkıda yer almasına rağmen bazen indirilen şarkılarda bu bilgiler eksik yer alıyor.

    Bazı artıları da var tabiki :)

    + Herşeyden önce bu bir ilk yasal müzik altyapısı ve üye olanlar gönül rahatlığı ile vicdanı sızlamadan kullanabiliyor.
    + En yeni şarkıları ve albümleri bile bulmek mümkün
    + Çok iyi arşivleme yapılmış her parça (büyük oranda) TrackID si ile geliyor. Yani indirilen her şarkının Sanatçı Albüm Tarz YIl gibi bilgileri mevcut bu sayede bizi tasnif yapma derdinden, klasörlere ayırma işinden kurtarıyor, şarkıların tamamını rahatlıkla aynı klasörde depolayabilirsiniz. Sanatçı Albüm yıl gibi bilgilere göre sıralayıp liste yapmak çok kolay.
    + Şarkıları hiç indirmeden online olarak, üye olmak gerekmeksizin siteden dinleyebilirsiniz tabii bunun için de bağlandınız internet ttnet olması gerekiyor. (ve yukarıda da bahsettiğim gibi aynı abonelik üzerinden aynı anda yalnızca bir pc den dinlenebiliyor örneğin bir int. cafede herkes aynı anda ttnet ten müzik dinleyemez)
    + Müzik piyasası ile ilgili yeniliklerden haberdar olabiliyorsunuz ve albümlere yorum yazabiliyorsunuz.
    + Her sanatçının albümleri ve her albümün şarkıları güzel bir şekilde arşivlenmiş aradığını bulmak çok kolay.
    + Örneğin depolama klasörünüzü Windows media playerın kitaplığına ekleyip sürekli olarak media playerdan albüme sanatçıya veya tarza göre müziklerinizi görebiliyor ve çalabiliyorsunuz. Bunun yanısıra int. den online albüm bilgilerini alıp albüm kapaklarını albüme yapıştırabilirsiniz.

    Sonuç : Sizde benim gibi artık yasal müzik dinlemeye karar verip bütün mp3 lerinizi sildiyseniz zaten başkada bir seçeneğiniz yok demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 25 Nisan 2009; 2:40:49 >




  • Ben bir türlü üye olamadım. ttmail.com e-posta kayıt olurken Hİzmet numarası vs. giriyorum ama ADSL Kullanıcı Adını kabul etmiyor. Kotaya bakmak için kullandığımız kullanıcı adı değil mi bu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fsavgi

    Ben bir türlü üye olamadım. ttmail.com e-posta kayıt olurken Hİzmet numarası vs. giriyorum ama ADSL Kullanıcı Adını kabul etmiyor. Kotaya bakmak için kullandığımız kullanıcı adı değil mi bu?


    Evet ordaki kullanıcı adınız ve şifrenizle ttmail alabilirsin. OLmassa müşteri hizmetleri ile konuş onlar halleder
  • Ben de bugün bununla ilgili bir soru soracaktım.İyiki açmışsınız böyle bir konuyu.Ttnet sınırsız kullanıcısıyım.Bunun ücretli olup olmadığını soracaktım.Ücretsiz diye yazılıyor ama ayda 3 lira gold üyeliği falan diyorlar.Emin olmak istiyorum.Ona göre şarkıları indirmek istiyorum.Birde indirdiğimiz şarkılar emanet gibi pc de duracağını yazmışsınız.Yani ttneti iptal edersek şarkılara da veda etmek zorundaymışız.Cd ye kayıt etsek hemen olmaz mı?Yoksa TTnet bunada mı engel koyuyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makine07

    Ben de bugün bununla ilgili bir soru soracaktım.İyiki açmışsınız böyle bir konuyu.Ttnet sınırsız kullanıcısıyım.Bunun ücretli olup olmadığını soracaktım.Ücretsiz diye yazılıyor ama ayda 3 lira gold üyeliği falan diyorlar.Emin olmak istiyorum.Ona göre şarkıları indirmek istiyorum.Birde indirdiğimiz şarkılar emanet gibi pc de duracağını yazmışsınız.Yani ttneti iptal edersek şarkılara da veda etmek zorundaymışız.Cd ye kayıt etsek hemen olmaz mı?Yoksa TTnet bunada mı engel koyuyor.


    1. ADSL aboneliğimin türüne göre TTNET MÜZİK üyeliğim de değişiyor mu?


    En düşük hız ve kotaya sahip 1Mbps hız ve 4GB kotalı paket abonelerimiz TTNET MÜZİK Standart üyelik kapsamında her ay 10 adet yerli ve 10 adet yabancı yabancı repertuara ait şarkıyı bilgisayarlarına indirebilir ve/veya sınırsız olarak portal üzerinden dinleyebilirler. 1Mbps hız ve 4 GB kotalı paket haricindeki tüm ADSL abonelik paketleri sahibi kullanıcılarımız TTNET MÜZİK Gold üyelik kapsamında ayda 300 adet yerli ve 150 adet yabancı repertuara ait şarkıyı bilgisayarlarına indirebilir, yerli repertuardaki şarkıları 100 defayı, yabancı repertuardaki şarkıları ise 50 defayı aşmayacak şekilde CD’ye kaydedebilir ve taşınabilir müzikçalarlarında dinleyebilirler. TTNET MÜZİK tarafından hakları özel olarak satın alınmış albümler de sadece Gold üyelerin kullanımına sunulmuştur.

    2. 1Mbps hız, 4GB kotalı paket aboneliğimi değiştirmeden ayda 300 şarkıyı indirebilme imkanım var mı?


    Evet. 1M 4GB müşterileri, TTNET MÜZİK Gold Üyelik’e ayda sadece 3 YTL (KDV dahil) ödeyerek üye olabilir ve 1Mbps/6GB ve üstü abonelerinin yaralandığı Gold Üyelik haklarından yararlanabilirler*. Gold Üyelik haklarından yararlanmak için 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi’ni arayarak paket üyeliğinizi başlatabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 28 Nisan 2009; 23:59:26 >




  • Maydonose da çalan popüler parçalar bile var ya.

    Tavsiyem mesela;

    Night Alumni- Empty Streets indirin kesinlikle. Pop-techno

    Bu arada konuyu revize ettim biraz. Sık soruları soruları ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 30 Nisan 2009; 9:19:19 >
  • Yani sınırsız kullanıcılar için geçerli değil bu 3 ytl öylemi.Onlar bedava indiriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makine07

    Yani sınırsız kullanıcılar için geçerli değil bu 3 ytl öylemi.Onlar bedava indiriyor.


    Aynen öyle
  • Oo çok iyi o zaman.Hemen başlayım indirmeye...
  • Bazı müziklerin klipleri de mevcut. İsteyen inceleyebilir.
  • Mp3 indiriyorsanız bile, en azından buradan da albümlerini indirerek sanatçılara destek olun.
  • keşke 320kbps sunsalarmış..
  • Müzik kalitesi fena değil buna da şükür diyelim.

    Belki ilerleyen zamanlar da onu da yaparlar. TT netten bahsediyoruz sonuçta ne beklenebilir ki
  • Ortak hat ve farklı bilgisayarlarda farklı isimlerle üye olunabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine07 -- 18 Mayıs 2009; 20:52:59 >
  • ttnet hakkında:heray üyelik aktif olacak.10 parça indirebilirsin(beleş için diyorum)indirdiğin parçaları korumalı olduğu için başka bilgisayarda dinleyemezsin.ttneti bırakıp başka sunucuya geçtinmi(benim gibi)indirdiklerine cd ye çektiklerine elveda diyeceksin.müzik parçaları hakkında(bazen)yanlış bilgiler verirler(örn:sezen aksu parçası için niluferin diyebilir).herşeye rağmen güvenli site.
  • Bu mp3'leri convert etmeye calisan oldu mu? Cok merak ediyorum...
  • ben kablo internet kullanıcısıyım. TTNET MÜZİK ' ten bir şekilde bende faydalanamaz mıyım ?
  • Bu şekilde nasıl olacak?
    quote:

    Orjinalden alıntı: makine07

    Ortak hat ve farklı bilgisayarlarda farklı isimlerle üye olunabilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serdar

    Bu mp3'leri convert etmeye calisan oldu mu? Cok merak ediyorum...


    sonuç : başarılı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.