Şimdi Ara

Ttnet müşteri hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yaşadığım durum çok sinirimi bozduğu için yazma ihtiyacı hissettim. Dün Ttnet müşteri hizmetlerinden aradılar ve 11 temmuzda 2 yıllık sözleşmemin biteceğini ve yeni bir 2 yıllık sözleşme yapmak istediklerini söylediler. Şartları sıraladı işte 24 ay taahhüt verin ilk 12 ay 39 sonra 54 liradan devam edeceksiniz. Güzel güzel dinledim ve soru sormaya başladım her soru sormamdan sonra karşımdaki kadının ses tonu biraz daha kabalaşmaya başladı. Böyle küstahlığı da ilk kez görüyorum. Sanki ben mecbur yapmak zorundaymışım gibi saçma salak bir tavır içerisinde benimle konuşmasını sürdürdü. Kendisine dedim ki ilk 12 ay kullandım sonra internet fiyatları ucuzlarsa ben neden 54 lira ödemeye devam ediyim ki kaldı ki kapattırıp başka firmalardan alsam hem daha ucuza hemde yeni modem sahibi olarak kullanmaya devam ederim sizin bana suduğunuz teklif yararıma değil dedim. Fikriniz değişirse ararsınız dedi suratıma kapattı teli. Kınıyorum seni Ttnet müşteri hizmetleri...



  • aynen böyle arıyorlar , ilgilenmeyeceğini baştan söylüyorsun peki tamam beni bir kere anlatayım ama diyor anlatıyor dinliyorsun merak edip soru sorunca da böyle yapıyorlar.
  • resmen terbiyesizlik. bir de başta diyor ki ses kaydediliyor. demek ki bu görüşmeler daha sonra dinlenmiyor. niye 24 ay boyunca bağlı oluyum ki yani iki gün sonra fiber internet gelirde ben milletten 5 kat 4 kat fazla para verirsem adama gülerler. tamamen saçmalık. inşallah bir daha ararlar bu sefer ben seslerini kaydettiğimi söyleyeceğim ve yaptıkları terbiyesizliği her yerde yayınlayacağım.
  • Sadece taahhüt için de değil. Zamanında benzeri benim başıma geldi, onun dışında bir de Office lisansını satmaya çalışıyorlardı. Yok sahte kullanırsanız ceza yersiniz gibi şeyler söylüyorlar insanları korkutuyorlar. Böyle de terbiyesizlik olmaz hakikaten. Kullanmıyorum kardeşim Office falan diyorum inatla bak indirim şöyle güzel böyle güzel diyorlar.

    En sonunda ilgilenmiyorum teklifinizle daha ne kadar ısrar edeceksiniz dedim; peki tamam kararınız değişirse ararsınız bizi deyip kapattılar. İnsan bir iyi günler falan der.
  • benim taahhütüm 2012 mayısında biticek çok aradılar hiçte böyle birşey olmadı şansıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.