Şimdi Ara

TTNET modem ile Turkcell Hat Çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık.Ttnetin kampanyalı vermiş olduğu 3g modemlerde turkcell hattım ile internete girebilir miyim?

Orijinalden alıntı: fusem

ilk deneyen siz olacaksınız sanırım

denemeden öğrenmek istiyorum

usb modemin şebeke kilidini açmak için telefonla ttneti arayın ve modem'e ait imei numarasını bildirin.
    imei no: 01234567890123
    modemin talimatlarını yerine getirin ve bildirildiğinde aşağıdaki kilit açma kodunu girin

kilit açma kodu :
    ........................

Not Kilit açma kodu beş defa hatalı girildiği takdirde USB modem artık açılamaz. Ayrınıtılı bilgi için TTNETe başvurun.

başka sim kart takılınca bu yazıyor. Zaten sözleşme süresi sona ermeden kilit açma kodunu söylemiyorlar.

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

avea jet modemde turkcell sim kart çalıştıgına göre, bun da da çalışması lazım

taahüt bitene kadar sim kilit koymuşlar ondan sonra açıyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet calısıyo simkiliti kaldıran programlar var avea yada ttnetteki 24 ayı beklemenize gerek yok isteyen olursa yardımcı olurum ..

LİNK YENİLENMİŞTİR ...

3G MODEM SİMLOCK UNLOCK PROGRAMI

burda programın butun versıyonlarını bulabılırsınız ..

http://www.dc-unlocker.com/downloads/DC_unlocker_software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 1 Haziran 2011; 13:24:03 >

• su an elimde kıracak modem olmadıgından programda modemı gösteremiyorum resimdeki islemlerı sırası ile yapın 2 nolu tusa basınca usb dekı takılı oldugu portları otomatık gorecektır sonrada zaten sırayle takıp edersen unlock yazacaktır 10 sn surmez işlem bu ara da alette sımkart kesınlıkle olmasın ve usb modemınde drıverının pc de tanıtılmıs olmasıda gereklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 1 Nisan 2011; 22:31:03 >

• ''sarigol45'' arkadaşım verdiğin program işime çok yaradı çok teşekürler

birde bu programla sabit adsl modemlerin şifrelerinide kırıyormu?
  • arkadasım benım de tt net mobil modem var -ve acıl kırmam gerekıyor turkcell kullanmak ıstıyorum ama lınkl kırık yardım edersen cok sevınırım bu program ıse yaıyorsa dıle benden ne dılersen ..:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_japon -- 30 Mayıs 2011; 1:11:37 >

3G MODEM SİMLOCK UNLOCK PROGRAMI

Orijinalden alıntı: japon_japon

ben prgramı buldıum ama kullanıcı adı ve sıfre ıstıuyor nerden kaydolcan bulamadım yardım edersenınz sevınırım
    mh arkadasım usar name yazıyor ya raya ne yardın yada kayıtmı oıldun rada naptın bı yazarsan sevinirim

arkadasım linki yeniledım program bı yere kayıt yada user pass istemiyor resimdeki işlemi yaparsan sorun cıkmadan turkcell hattı kullanırsın

bişey sorcam ttnet 3 ay sonra 3g modemi geri alcak mı?

Kartı algılama:

seçimi:
    üreticisi Huawei datacards
    model otomatik algılama

Bulunan modem: MF636
    IMEI: 353924031194073
    Firmware: 673M2V1.0.0B02
    SIM kilidi durumu: bilinmiyor (okuyun başarısız)

Üzgünüm, bu kart desteklenmiyor!

Lütfen, üreticinin seçimi kontrol!
    BU MODEMİN KİLİDİNİ NASIL KIRARIM

Orijinalden alıntı: ysayita

Kilit kodunu beklemeden modemi açmak için:

http://www.4shared.com/zip/w1SygXRj/unlock_modem_ZTE_MF636.html

1. Bu adresten programı indirin.
    2. PROGRAMI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE, modemi takıp modemin programını çalıştırın, kilit kodunu sorunca kapatın.
    3. Programı şimdi çalıştırın.
    4. Yukarıdan ZTE Datacard seçeneğini seçin ve büyüteç işaretine basın.
    5. Alttaki kısımda modemin bulunduğunu yazması gerekiyor.
    6. Modem bulundu ve locked yazıyorsa, unlock bölümüne geçerek, unlock işlemini yapın.
    7. Unlock başarılı ise aşağıda yazacaktır.

Ben denedim ve sorunsuz kullanıyorum. Ancak sorun çıkarsa bence 5 sefere kadar denemeyin.
    Çünkü doğru kilit kodunu girmek için 5 hakkınız var. 5 kereden sonra modem kullanılmaz hale geliyor.
    Kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Avea Jet veya TTNet ZTE modem ile Turkcell için gerekli ayarlar:

Bağlantı ayarları_>Aşağıdaki APN adresini kullan kısmına
    internet yazıyorsunuz ve Turkcell 3g hızında bağlanıyorsunuz daha ne olsun

NOT: Çemberlitaştayım bulunduğum yerde EDGE ile Turkcell neredeyse hiç bağlanmazken 3g ile uçuyor şaşırtıcı

3 yıl sonra konuyu hortlatmış oluyorum AMA paylaşımlar için teşekkürler.
    Ben de az önce TTNet'in verdiği ZTE MF627 USB 3G modem'in içinde Turkcell 3G data SIM kartı olduğu halde, notebook'un USB portuna takıp
    DC Unlocker 2 programıyla kart kilidini kaldırdım
    ve
    TTNet'in 3G bağlantı programını açıp, yine burada paylaşılan TURKCELL profili ve ayarlarını oluşturarak, internete 3G bağlanabildim.

Paylaşımlar için tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.