Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.766
Cevap
577
Favori
2.026.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ceza yok. benim ttnet alo zaten devam ediyor. onu iptal etmedim ki..

    standart yazılar. mesela modemli diye yazıyor ama modem de vermediler mesela.

    ceza gibi birşey olsa idi zaten uyarır ve yapmazlardı.
  • anladim, cok tesekkur ederim bilgi paylasimi icin.

    ozellikle sordum, cunku musteri temsilcisi sozum ona ttnet alo paketi iptal etmeden 3'lu pakete gecemeyecegimi filan soyledi. Soyledigine gore 3'lu paket zaten ttnet alo paket iceriyormus ve diger ttnet alo paketi iptal etmeden yeni ttnet alo paket alamazmisim vs..

    Her neyse goruluyor ki, yine musteri temsilcileri ne koparirsak kar diyerek kastiriyorlar.
    Yarin gidip sizin paketin aynisini isteyecegim.
    Tekrar tesekkurler.
  • kendini müşterinin yerine koyan bir müşteri temsilcisine denk gelmeniz gerekiyor.
  • hocam şuan taahhütüm yok.6 aylık yüzde 50 indirimle aylık 46.5 tl ödüyorum.yalın 8 mb e kadar netlimitsiz.(ama aboneliğin başındaki çabalarım sayesinde hızım 8mb sabit :) )
    haziran 8 de indirim bitiyor.m.temsilcisi bitince gelin yeni indirim yaparım demişti.yazdıklarınızı okudum ama kafam cok karıştı.belki defalarca sorulmuştur ama birde size sorayım dedim.yarın pazarlık yapacagım.limitsiz olarak alabileceğim en iyi tarife nedir.bu 39 tlye olan 20 mb kadar fiber veya hipernetmidir?ayrıca o 39 tl herşey dahil fiyatmı.yalında dahil.

    cevaplarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 28 Mayıs 2013; 22:36:38 >
  • 3'lu tarife bence en iyi fiyata alinabilecek tarifedir.
    iptal masasina giderseniz bu tarifeye gecmeye calisin derim.
    son tarih 31 mayis..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meceng

    3'lu tarife bence en iyi fiyata alinabilecek tarifedir.
    iptal masasina giderseniz bu tarifeye gecmeye calisin derim.
    son tarih 31 mayis..

    hocam az önce m.h arayım dedim.hatımın fiberi hiperi destekleyip desteklemediğini öğreneyim dedim.sistemden göremedi telekom müd yönlendirdi.ayrıca o tarifelere 39+ 15 veya + 28 tl gibi rakamlar telafuz etti.
    kafamıda karıştırdı.

    hocam bu tarife yenilere.şimid beim anlamadıgım toplam 39 tl mi ödeniyor yoksa dediği gibi ilave yalın vs ücretler varmı
    not:kampanya detaylarında alınmaz yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 28 Mayıs 2013; 22:57:38 >
  • Kampanya sayfasindan bilgileri tekrar gozden gecirdim.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Firsat-Kampanyasi.aspx

    Asagidaki ucretler haricinde baska bir ucret talep edilmiyor.
    Eger hiziniz 20 Mbps'ye kadar olursa 39 TL x 12 ay olacaktir.

    Asagida belirtilen ucretlerde abonenin durumuna gore tahsil edilecek tahminimce. Herbirini tahsil etmeleri gibi bir durum soz konusu olamaz.


    Yeni aboneliklerde bağlantı ücreti 12 ay boyunca 3 TL taksitle TTNET faturasına yansıtılır.
    Sabit telefonu olmayan müşterilerden bir defaya mahsus 14 TL,
    TTNET Alo ve Sabit Telefon Hattı olan müşterilerden ise bir defaya mahsus 10 TL TTNET Alo “bağlantı ücreti” alınır.
    Tivibu aboneliklerinde kurulum ücreti 12 ay boyunca 3,5 TL taksitle TTNET faturasına yansıtılır.
    TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
    TTNET Alo Bağlantı ücreti (peşin 14 TL): Sabit telefon hattı olmayan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır;
    TTNET Alo Geçiş ücreti (peşin 10 TL): TürkTelekom Sabit telefon hattı olan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır.




  • hocam cok teşekkürler.önce hattımın fiberi destekleyip desteklemediğini soracağım.cevap evet olursa da bu tarifeyi isteyeceğim.cevap hayır gelirse de kapatacağım.bir tanıdıgımda boşta 3-4 ay vın var olmadı onu kullanırım.sonrası bakarız artık :)
    sağlıcakla kalın..
  • @e6750 Ne güzel 3'lü Fırsat Kampanyası'nı İKNA kampanyası olarak almışsınız, interneti vermiş, muhtemelen yanında TTNET Alo Konuştukça Öde ile... Neden tivibu'yu vermemiş, yoksa sen mi istemedin? İndirim bitiş tarihinin 28/05/2014'ten önce olması, hediye edilmiş tivibu Web'den veya tivibu Cep'ten dolayı olabilir ya da internet haricinde ücretsiz-indirimli bir başka abonelik tanımlanmış olabilir. Aboneliğine ne tanımladıklarını 444 0 375'ten öğrenebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @~H!ddeN Şunun garantisini verebilirim ki seni ne Türk Telekom'dan ne de TTNET'ten aramışlar; çünkü taahhütünün bitiş tarihi 01/10/2014... Arayan numarayı görebiliyorsan kimin aradığını öğrenebilir miyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurshit

    quote:

    https://onlineislemmerk...?method=kampanyaliabone adresinde taahhüt bitiş tarihi yazar, ben 12 Aralık 2012'de abone oldum, indirim fiyat 12 Aralık 2013'e kadar devam edecek... TTNET Alo THK taahhütü devam ederken 3'lü Fırsat Kampanyasına geçiş yapabilmeniz çok güzel olmuş...

    @sonurakar birkaç sayfa önce hayallerimi yıkmıştın. :) Şimdi tekrar ümitlendim.
    Benim %50 de Temmuz'un ilk haftası bitecek. Gidip 3'lü fırsata başvurmayı düşünüyorum bitmeden evvel. Turksat'in teledunyasindan memnun degiliz.

    Abi önce özür dilerim, bugüne kadar görüştüğüm Afyon TT Müdürlüğü çalışanları dâhil herkes TTNET Alo taahhütü devam ederken 3'lü Fırsat'ın alınamayacağı yönünde görüş belirttiğinden bende böyle bir algı oluştu; zararın neresinden dönsek kârdır, neyse ki @xweser böyle bir öncülük yaptı da hiç değilse bundan sonra (uzatmazlarsa son 2 gün kaldı) 3'lü Fırsat'ı İKNA kampanyası olarak alabilmek için bir referansımız oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Estagfirullah. Sen zaten kesin bilmediğin için ihtimal belirterek söylemiştin. Ben de şaka yapıyorum. Sonraki sayfalarda farklı mesajların olmuş ki o da senin kabahatin değil. Bu forum için bir tanesin, öyle deme. Vakit bulabilseydim gidip soracaktım TT müdürlüğüne. Dün aklıma geldi hatta, bu sayfayı okuyunca da cesaretlendim sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tikak

    Arkadaşlar daha önce cevabı verildiyse kusura bakmayın. Göz attm, ama bulamadım. Malum eskiden TT sabit hat alanlar anında TTNET Alo'ya geçiş yapıp taahüt vererek 12 ay sabit ücret ödemiyordu. Şimdilerde ise sanırım TT sabit hat alanlar ilk 90 gün TTNET Alo'ya geçiş yapamadfıklarından dolayı taahhüt de veremiyor, dolayısı ile mecburen 3 ay sabit ücret ödemek zorunda kalıyor.

    Peki benim sorum şu; doğrudan TTNET Alo olarak sabit hat alınabiliyor mu? Alınabiliyor ise alındığı gibi taahhüt verilerek sabit ücretten kurtulabiliyor muyuz?

    TTNET Alo THK Kampanyası bildiğim kadarıyla TT sabit hattın TTNET Alo'ya 12 ay taahhütlü taşınmasını kapsıyor, dolayısıyla sıfırdan açılacak bir TTNET Alo sabit hatta TTNET Alo THK Kampanyası uygulanamayabilir. Detaylı bilgi için bir TT müdürlüğüne danışmak lazım, ben de bilmiyorum.

    THK: Toptan Hat Kiralama

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6 ay %50 indirimli kampanyamız dün bitti.
    bugün 4440375 ile görüştüm,
    bir önceki tarifeme (6 gb=33 tl) dönmek istediğimi söyledim,
    kabul etmedi, 6 gb=38 tl dedi.
    anlaşılan bir KAZIK daha yemişiz,
    6 ay %50 indirim yaparak, mevcut eski müşteri indirimimizi elimizden almışlar.
    .
    bahsettiiniz 3 lü tarife 39 tl mi, 49 tl mi?
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx
    .
    adsl; olur mu?
    net6 gb: 8 Mbps'ye kadar=33 tl.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx
    .
    alternatif olarak , sabit hattım türk telekom da kalarak, süperonline veya türksat uydunetten hangisini tavsiye edersiniz.
    6 gb yeterli.
    uydunet, 10 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 39 TL / AY
    .
    bulunduğumuz mahalle superonline fiber desteklemiyormuş, adsl ise ttnet ile aynı fiyat.




  • Numarayı kaybettim hocam yarın tekrar arayacaklar ama... Teşekkürler.
  • @VINNVARMIVINN Herhangi bir taahhütün yoksa (internet için), altyapı FİBERNET/HİPERNET destekliyorsa ve İstanbul, Ankara, Eskişehir, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Adana, Gaziantep, Mersin, Kayseri illerinden birindeysen; 31 Mayıs 2013'e kadar 3'lü Fırsat Kampanyası'na (İKNA) başvur. 3'lü Fırsat'ı alırsan 39 TL üzerine; tivibu alırsan aylık ek 3,5 TL ve bir defaya mahsus belki 15 TL civarı bir ücret ödersin. Bunun dışında yalın internet aylık erişim ücreti, TTNET Alo aylık sabit ücret vs. ödemezsin. Altyapının FİBERNET/HİPERNET destekleyip desteklemediğini öğrenmek içinhttp://fibernerede.ttnet.com.tr

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba.Aralık ayında askere giderken interneti kapattırmıştım.O zamanlar tarifem 1 mbit sınırsızdı.Şimdi tekrar bağlatacağım ama tarifeleri görünce kafam karıştı.3'lü tarife aklıma yattı ama tivibu falan istemiyorum.
    1-Benim elimdeki eski adsl modem fiber için işe yaramıyor.ttnet bana kullanmam için modem veriyor mu?Parayla alacaksam 5 mbit uydunet bağlatıp kablo modem alırım daha iyi.
    2-Tivibu denen zımbırtıyı almasak olmuyor mu?
    3-Evdeki hattı ve kabloları değiştiriyorlar mı yoksa eski kabloların üzerine yeni modemi takıp gidiyorlar mı?Bina girişine kadar fiber çekildi.
  • @lordford50 6 GB kotalı internet NET6'da (ADSL - 8 Mbps'e kadar) 33 TL, FİBERNET'te ise FİBERNET6 (VDSL - 20 Mbps'e kadar) 38 TL; sana 6 ay %50 indirim verirken tarifeni NET6'dan FİBERNET6'ya dönüştürdükleri için fiyat ve hız otomatik olarak arttı. Bahsettiğimiz 39'luk FİBERNET kampanyası imzamdaki kampanya, 3'lü Fırsat Kampanyası. Kayseri'de de geçerli. Madem Superonline ADSL ile TTNET ADSL aynı fiyat, UyduNET'in de 10 Mbps hız ve 20 GB kotalısı 39 TL, 3'lü Fırsat Kampanyası'nı İKNA kampanyası olarak alırsın; tivibu almazsan aylık 39 TL, tivibu alırsan da aylık 39+3,5=42,5 TL fatura ödersin. Hem limitsiz hem de 20 Mbps hızlı... 6 ay %50 indirim almış olanlar da 3'lü Fırsat'ı İKNA kampanyası olarak alabildiğine göre olay bitmiştir. Tavsiye TTNET 3'lü Fırsat Kampanyası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Merhaba.Aralık ayında askere giderken interneti kapattırmıştım.O zamanlar tarifem 1 mbit sınırsızdı.Şimdi tekrar bağlatacağım ama tarifeleri görünce kafam karıştı.3'lü tarife aklıma yattı ama tivibu falan istemiyorum.
    1-Benim elimdeki eski adsl modem fiber için işe yaramıyor.ttnet bana kullanmam için modem veriyor mu?Parayla alacaksam 5 mbit uydunet bağlatıp kablo modem alırım daha iyi.
    2-Tivibu denen zımbırtıyı almasak olmuyor mu?
    3-Evdeki hattı ve kabloları değiştiriyorlar mı yoksa eski kabloların üzerine yeni modemi takıp gidiyorlar mı?Bina girişine kadar fiber çekildi.

    31 Mayıs 2013 şimdilik son tarih, İstanbul, Ankara, Eskişehir, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Adana, Gaziantep, Mersin, Kayseri illerinden birindeysen TT müdürlüğüne giderek 3'lü Fırsat Kampanyası alabilirsin. 3'lü Fırsat Kampanyasında FİBERNET destekli modem ücretsiz veriliyor; tivibu seçmeli, istersen reddedersin; binaya getirilmiş kutunun özelliğine göre evdeki kablolar değişebilir/değişmeyebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6 ay fibernet %50 indirimim vardı.Ay sonunda bittiği için ben de 39 tl 3 lü taahhut kampanyasına geçtim.Ancak tivibu yu alıp almamakta kararsızım.Kotayı sömürdüğü söyleniyor.75 gb ay sonuna kadar ancak yetiyor zaten.

    Tivibu hakkında pek bilgim yok.Sadece eskiden ara sıra bilg.dan izlediğimi hatırlıyorum.Evde cat6 kabloyla bağlı tilgin modem var bu modem değişecek mi? Tivibuyu nasıl izleyeceğiz.Digitürk d-smart gibi bir mevzu mu yoksa modemden tv ye ethernet bağlantı mı olacak? (eğer böyle olacaksa tv nin konumu uygun değil zira fiber sadece bir hattan geliyor) Şu an tv yi uydudan izliyorum ve memnunum.Tivibu gelirse uydu yayınlarını da yine aynı anda alabilecek miyim?
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.