Şimdi Ara

TTNET İcra takibi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar;

    Az önce eve geldim ve benim adıma ait nisan 2007 de aboneliği başlamış bi adsl kullanıcıyım. Ocak Şubat ayından kalan benim hesabıma göre 3 aylık adsl borcum vardı. 1mb sınırlı adsl tarifesindeyim. Şuan yaklaşık 550 tl civarında bir borçla karsı karsıyayım. Nasıl hesaplandığını suanda göremiyorum. Pazartesiyi bekliyeceğim mecburen.
    Sormak isteğim konu 24 aylık sözleşme yapmış olduğumuz için Nisan 2009 dan sonra da adsl kapalı olduğu için kullanmadım yani nisan 2009dan sonra bana sözleşme uzatmak istiyormusunuz diyede soran olmadığına göre nisandan sonraki aylarda da adsl ye borlanmışmıyımdır.
    ??????



  • Bu konuda fazla bilgim yok;ama herhalde ödemezsin.Çünkü sözleşme zaten bitiyormuş.
  • Kusura bakmayın,yanlış mesaj oldu.İmzamı güncelliyordum,yanlışlıkla buraya atmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eymen. -- 14 Ağustos 2009; 20:29:37 >
  • Sözleşme Nisanda bitti. Benim hesabıma göre ocak subat mart ve nisan 29*4=116 tl borcum var. oldu ki sözleşme devam etti 29*8=232 tl borç olması lazım. Hadi olsun 300 tl; 550 tl ne demek anlamış değilim.
  • Faiz faiz faiz türkiyede hizmet veremeyince eksik ödemiyoruz ama geç ödeyince bindiriyolar hiç umurlarında değil
  • 24 ay sözleşmenin bitmesi taahhütünüzün sona ermesi anlamına gelir.24 ay sonra ADSL hattınız kapanmaz siz iptalini istemediğiniz sürece sürekli olarak faturalandırılır.
  • aynı durum arkadaşımın başına geldi aynen dediğin gibi.şimdi senin sözleşmen bitsede faturan gelmeye devam eder çünkü aboneliğini iptal ettirmemişsin.ttnette salak değil ya yoluncak kazığı neden kümesten kaçırsın.en kısa zamanda ödemeye bak yapabilirsen inan çok yüksek faizi var günlün %1mi neydi tam bilmiyorum.milyarı bulur o icradan kurtulamazsın.
  • evet yukardaki birçok arkadaş haklı. sözleşme bitse de abonelik siz aksini söylemedikçe bitmez.
  • adslin borçtan kapandıktan sonra faturası gelir mi gelmez mi bilmem yanlız şu var icra takibine girmiş borçta avukatlık ücreti vardır buda gayet fahiş1 rakam bundan 5-6 yıl önce 150-200 lirası 1 avukatlık ücreti ödemiştim unuttuğum 1 turkcel faturası yüzünden
  • 160 lira vukat masrafı vardır.Ek olarak ta 30 kusur lira da dosya masrafı.ona göre hesap yapın.Baglantıyı iptal ettirmedikçe Her ay kullanıyormuş gibi adsl faturası gelmeye devam edecektir
  • Benim izlemem gereken bir yol var mı ne yapmam lazım bu durumda???

    Az önce ttnet müşteri hizmetleri ile görüştüm, aboneliğim 28.04.2009 de iptal edilmiş. 6 ay ödenmemiş borcum varmış faiz falan yine 550 yi bulmuyor.
    Delirmek üzereyim birde hiç bir bildirim yapmadan direk icraya vermişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 15 Ağustos 2009; 12:52:48 >
  • bildirim yapmaları için illaki eline birşey ulaşması gerekmiyor o eskidendi.Mahalle muhtarına bile ellerindeki icralık kagıdı vermeleri yeterli.
    onemli olan tek şey herzaman avukatla irtibat içinde olmaktır.hersey avukatta çözülür.aranızı iyi tutarsanız anlaşırsanız sadece ttnet borcunuzu odersiniz.
    Avukatlık masraflarını para bulunca ödersiniz.
    Çünkü avukat masrafında faiz yoktur.
    Ana borcunuzu ödeyin 350 civarı.
    Ayrıntılı olarak avukattan kalem kalem masrafları görebilirsiniz

    Yine söylüyorum En önemlisi avukatla hep iletişimde olun.Sizi kurtaracak veya uğraştıracak yegane şahıs o
  • Avukat ile görüştüm TTNET 04.05.2009 ta sözleşmemiz bitme tarihi iken 28.04.2009 da sözleşmeyi fesh ederek sözleşme iptalinden dolayıda ceza yazmış.

    Yani esas borç 7 ay lık adsl
    abonelik iptal edilmesi 140 tl civarı

    şunu sormak istiyorum 5-6 gun erken iptal ettiği için alacaklı duruma düşmüş ttnet; bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum. buna itiraz etme sansımız varmıdır??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.