Şimdi Ara

TTNet'i taahhüt süresi dolmadan iptal edersem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
32.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 24 aylık taahhütle TNet'e abone olmuştum. Nisan 2010'da doluyor. Şimdi ise uydunete geçmek istiyorum. İmzaladığımız sözleşmede abone 24 aydan önce aboneliğini sonlandırmak istiyorsa varsa aboneye verilen promosyon (modem) ve indirimler + geriye kalan ayların ücretleri tahsil edileceği yazıyor. Ben zaten modem almamıştım, 4 aylık indirimin parasını da ödemeye hazırım ama geriye kalan 6 aylık ücreti ne yapacağız.

    Hiç böyle durumla kaşılaşan oldu mu? TTNet geriye kalan ayların bedelini de istiyor mu? Veyahut buna hakkı var mı?



  • yaklaşık 60 tl bişey verirsin
  • indirimler toplamı 40-T tutuyor. Ben ona zaten razıyım.

    Şimdi uydunetin bağlantı, kurulum ve sd top box ile modem ücretsiz kampanyası var 10 Mbit hızda 5 GB kota da 29-TL bunu kaçırmak istemiyorum. Ayrıca aylık 12-TL boşuna sabit telefon faturası vermeyeceğim. Ama geriye kalan 6 ayın parasını isterlerse mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erergin -- 6 Ekim 2009; 21:18:02 >
  • uydunet için kablo tv gerekiyo ayrıca onunda ücreti var yani.
  • kablu tv varsa evinde yada alabiliyorsan hemen al bence.
    ödeyeceğin de indirim farkı. başka bişi yok.birde kapattıktan sonra arada sana 1-2 tl fatura yazarlar ilkte unutma yatır
  • evde zaten kablo tv var hiçbir masraf yapmayacağm zaten
  • Modem aldınız mı TTnetten aldıysanız 50 Tl modem parası + verdikleri sözde indirimleri geri istiyorlar ben iptal ettirecem 3 ay sözde indirim + modem ücreti 80 TL dedi
  • arkadaşlar merhaba ŞU AN TTNET ABONESİYİM 24 MARTTA TAAHHÜT'TÜM BİTİYOR bende teledünya yarımdüzine fırsatına abone oldum 15 şubatta gelip kurulum yapacaklar TTNET NETLİMİTSİZ KULLANIYORUM 24 MARTTAN ÖNCE İPTAL ETTİRSEM ÇOK FAZLA ÖDERMİYİM MODEM YOK SADECE KAMPANYADAN YARARLANDIM
  • 24 ay TTNET abonesiyim, 1 yıl oldu güzel kullanıyorum. Son 20 gündür internet bağlantımda sorun var. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum geri dönüş yaptılar sorun kalmadı dediler ama hala internet yok. Tekrar aradım izah ettim. Bilgisayrla ilgili sorun varsa baktırın, modemi tamire götürün, modemi açıp kapayın falan filan 1 sürü talimattan sonra, aşağı yukarı 6 kez arıza kaydı oluşturdum. İşin kötğ tarafı aydın bir kişiliğe sahibim ancak allah kahretmesin anlamıyorum bilgisayar işlerinden. Neyse tekrar sorunu bildirdim, 20 gündür bana ekip gönderecekler. İnsanların artık cinnet geçirmesi en kolaya inmiş. Hala sorun giderilmedi. Başvurumu yapıp iptal ettiricem. Fakat yoruldum artık ıvır zıvır şeylerin peşinde koşmaktan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aysegulkrmn

    24 ay TTNET abonesiyim, 1 yıl oldu güzel kullanıyorum. Son 20 gündür internet bağlantımda sorun var. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum geri dönüş yaptılar sorun kalmadı dediler ama hala internet yok. Tekrar aradım izah ettim. Bilgisayrla ilgili sorun varsa baktırın, modemi tamire götürün, modemi açıp kapayın falan filan 1 sürü talimattan sonra, aşağı yukarı 6 kez arıza kaydı oluşturdum. İşin kötğ tarafı aydın bir kişiliğe sahibim ancak allah kahretmesin anlamıyorum bilgisayar işlerinden. Neyse tekrar sorunu bildirdim, 20 gündür bana ekip gönderecekler. İnsanların artık cinnet geçirmesi en kolaya inmiş. Hala sorun giderilmedi. Başvurumu yapıp iptal ettiricem. Fakat yoruldum artık ıvır zıvır şeylerin peşinde koşmaktan.

    İnan o muhatap olduğun kişiler senden daha az şey biliyor veya bilmiyor ayağına yatıyordur. Bunu Telekom Müdürlüğündeki bazı görevliler bile itiraf ediyor. Çözmek işlerine gelmiyor ve isteksiz, zoraki çalışıyorlar, daha doğrusu çalışmıyorlar. Kısacası fenomen bir skandal yaşadıkların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haklısın neyse ki hallettim bu kez, açtım ağzımı yumdum gözümü. Meğer bir kablomu kopmuş neymiş. Ben biliyorum modem vs değil sorun, başka bir yerde işin başına geçince yapılıyor işte :)
  • Bağırıp çağırmadan iş yapmıyorlar demekki. Buna Telekom Dili adı veriliyor zaten. Acaba ne yapıp düzelttiler onuda adam gibi söyleseler iyiydi. Neyse geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir sey ögren mek istiyorum ben ayık 120 tl internet faturasu ödüyorum adil kullanım kotası falan yok zaten ögrenci oldugum için arkadaslar da var fazla bi ücret etmiyo her neyse benim simdi 5 aylık internet faturası kaldı 12 ayda tahattüt yaptırdım acaba ben bu interneti kapattırırsam kac para ucret öderim acaba bir bilginiz varmı bunu hesaplayan bir yer ne bilim gidip sorunca sacma sapan seyler söylüyor yok indirim lerdir den kesilicek tutarlar modem parasıdır vermediğin ayrın parasını vericekmisim de falan da filan da ozman bende ayın bitmesini beklerim daha iyi kapattırmayı düşünüyorum ugrasmak istedim indirmeden dolayı 5 ayda 3 tane modem yaktık bir ayda indirme 1TB tı geçiyodu bana insallah cevap vericek birini bulurum
  • haa bir de benim hiç indirim falan yoktu sabir bir fiyat vardı 120 tl ödedim süerkli
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tavan yapmış öfke derecesinde iptal ettiricem, her hangi bir fatura işlemi uygulamanız halinde görüşme kaydını kullanıp sizi ben dava ederim dedim. Çünkü satmış olduğunuz üründen sizden kaynaklı hata yüzünden faydalanamıyorum dedim. Bir tane personel yönlendirdi hemen gün içinde. Kabloları ben bağlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aysegulkrmn

    Tavan yapmış öfke derecesinde iptal ettiricem, her hangi bir fatura işlemi uygulamanız halinde görüşme kaydını kullanıp sizi ben dava ederim dedim. Çünkü satmış olduğunuz üründen sizden kaynaklı hata yüzünden faydalanamıyorum dedim. Bir tane personel yönlendirdi hemen gün içinde. Kabloları ben bağlamadım.

    Başlık üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçmiş. Sorununuz halledildi mi?

    Bende onların anlayamayacağı cinsten sorunlarla boğuşuyorum son zamanlarda. Cehalet ve pişkinlik bunların doğasında var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar Ben 1 saat önce ttnet tarifemi yeniledim .Fakat biraz önce superonline dan ariyarak iyi bir tarife önerdiler.Ttnette geçtiğim tarifede 24 aylık taahhüt yaptırdık.Şimdi superonline geçmek istesem ttnet taahhüt cezası olarak ne kadar alırlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

    Merhabalar Ben 1 saat önce ttnet tarifemi yeniledim .Fakat biraz önce superonline dan ariyarak iyi bir tarife önerdiler.Ttnette geçtiğim tarifede 24 aylık taahhüt yaptırdık.Şimdi superonline geçmek istesem ttnet taahhüt cezası olarak ne kadar alırlar?



    aldıgın indirim miktarını tahsil ederler. özetle 1 ya da 2 günlük fark alınır ki o da 1-2 tl geçmez.
  • immeLmann kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam gidip kapattırsam 1-2 liramı ödeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

    Şimdi hocam gidip kapattırsam 1-2 liramı ödeyeceğim.

    dostum taahhüdün mantıgı şudur. bozarsan ne kadar indirim verdiysek geri alırız.

    özetle sana firma ne kadar indirim verdi ? 1 gün. haliyle 1 günlük ücret alırlar. toplasan cayma ücreti 2 tl yi geçmez.

    örn : 67 tl netlimitsiz z. kampanyada varsayalım 44 tl ödeyeceksin. avantajın aylık 23 tl dir. yani 30 günde 23 tl indirim aldın. günlüğe vurursan 0,75 tl civarı bişey cıkar.

    :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.