Şimdi Ara

TTnet'i sırf gıcıklığına kapattıracağım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık olarak 5 ay kadar oluyor yeni apartmana taşınalı modemin önündeki adsl ışığı yanıp sönüyor saniye atar gibi sürekli oluyor 3 sefer aradım ttnet'i arıza kaydınızı bırakıyorum diyor müşteri temsilcisi ne gelen var ne giden ben bıktım gıcıklığına kapattıracam ttnet'ten başka internet sağlayıcıları yokmudur sınırsız sorunsuz

Orijinalden alıntı: cybershot98

D-Smart+Smile internet alabilirsin ben kullanmıyorum ama kullanıpta memnun olan tanıdıklarım var.

sınırsız 8 mb ilk 6 ay 29 tl'miş hocam peki 6 aydan sonra normal olan fiyat 55 tl mi
  • Aylık ücret öyle ama kurulumu bilmem nesi 200 lirayı bulabilir hatta geçebilir detaylı bilgi için link:http://reklamdetay.com/?con_movie_reviews=dsmart-8-mbit-sinirsiz-internet-paketi-ile-55-tl-kampanyasi
  • Ayrıca unutmadan söyleyeyim eğer kapttırmak isterseniz TTNet kapatmamak için elinden geleni yapacaktır. Bu yüzden eğer bu kampanyaya başvurmak isterseniz d smart veya smile adsl müşteri hizmetlerini arayın.

Ayrıca unutmadan söyleyeyim eğer kapttırmak isterseniz TTNet kapatmamak için elinden geleni yapacaktır. Bu yüzden eğer bu kampanyaya başvurmak isterseniz d smart veya smile adsl müşteri hizmetlerini arayın.

10 yıl bedava versenizde kabul etmiyorum dese arkadaş yine de ısrar ederler (TTNET) mi arkadaşın aboneliğini kaçırmamak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ağustos 2012; 13:39:43 >

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Ayrıca unutmadan söyleyeyim eğer kapttırmak isterseniz TTNet kapatmamak için elinden geleni yapacaktır. Bu yüzden eğer bu kampanyaya başvurmak isterseniz d smart veya smile adsl müşteri hizmetlerini arayın.

10 yıl bedava versenizde kabul etmiyorum dese arkadaş yine de ısrar ederler (TTNET) mi arkadaşın aboneliğini kaçırmamak için?

Genelde kapatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama sizin söylediğiniz gibi kararlı bir yaklaşım sergileyip veya TTNet müşteri hizmetlerine telefon açıp ana avrat sövmedikçe kapatmazlar.

Orijinalden alıntı: 89

Valla bende sinirden bir an kapatıp Uydunet bağlattım daha da betermiş.Geri dönmüştüm sonra TTNet'e ama adil kullanım kotası ile yine arayışlardayım.Takip.

Uydunet'te ne gibi sıkıntılar yaşadın kardeş? Bende aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum lakin şu dönemde. Uydunet 20 GB Kota 39 TL iken dandik TTNET 6,5 GB (2,5 GB kota aşımı) için 50 TL alıyor. Bu yüzden de çok kızgınım.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.