Şimdi Ara

ttnet hız sorunu çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dostlar sorunum geçen ay adil kullanım yüzünden hızım 16 dan 3 düştü düşüş o düşüş.ay başında yükselme olmadı müşteri hizmetlerini defalarca aradım her seferinde ya arıza kaydı aldılar. yada akıl verdiler. yok bilgisayarda vürüs var yok kablodan yok modemden her önüne gelen bir şeyler söğledi. ve benim hız hala 3 işin garip tarafı modeme gelen hız 14 ama testlerde hep 3çıkıyor indirme hızıda 3 ayarında .bide modemi her açtıgımda bilgisayara bir yazı geliyor sayın abonemiz kotayı geçtiginiz için hızınız 3 çekilmiştir ay sonunda eski hızınıza ulaşılacaktır diye bir yazı geliyor. kota sorgusu yaptıgımda daha30 gb yi bile geçmedigimi görünce müşteri hizmetleri ilgili birime ulaştırılacaktır deniyor. ttnet muslugu bir kapattı açmak yok . 2 kere formad attım modemde fabrika ayarlarına geri döndüm kabloları degiştim .sonuç aynı ttnet bizden kaynaklı degil diyor. gönderilen hız 14 diyor bende modem arayüzünden bakıyorum hakiketen 14 sorun ne olabilir . ikigündür yazıda gelmiyor sayın abonemiz diye ama bir gerçek var benim hız hala 3 ne 2 oluyor nede 4. sorun ne olabilir bilgisi arkadaşlar yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Hat değerlerinizi ve speedtest sonuçlarınızı koyabilir misiniz?
  • Hat değerlerinizi paylaşmanız halinde yardımcı olacağız. Detaylı bilgi üst konuda mevcut.
  • Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 799
    Hat Hızı - Alınan (Kbps): 14335
    Yerel IP Adresi: 192.168.1.1
    MAC Adresi: 00-08-5c-8f-02-13
    Varsayılan Ağ Geçidi: 78.173.64.1
    Birincil DNS Sunucu: 195.175.39.40
    İkincil DNS Sunucu: 195.175.39.39
  • Modeme reset atmayı denediniz mi.?
  • evet attım modemin arkasındakine . sonuç aynı .
  • tt net bence muslugu tam kısıyor 10 ay indirimli 2 ay bedava paket yaptım 2 ay sonra 39 gelicene 55 geldi onu bırak internetim 1,60mb ve hala aynı kaç kere bildirdim kız sadece tekrar tekra kontorum bitti lan 30 tl telefona gitti hala düzelmedi virüs mürüs cart curt herşeyi denedim sorun onların santrallerde şikayetci olacam
  • ben çözümü size söyleyeyim deneyin benim tarife 8 mbps sınırsız ama aldıgım hız 1.75 di aradım dedim online oyun oynuyorum bana 3,5 tan aşagı kurtarmıyor bide özellikle erkek müşteri temsilcisi bağlatın kızların ağzı laf yapıyor diye işe alıyorlar teknik bilgileri yok sizi ya modem firmasına bağlıyorlar tabi onlarında açtıgı yok yani geçiştiriyorlar kızlar erkek bağlatın durumunuzu ciddi bir şekilde sert konuşun gevşek değil gerekirse sövün ben yaptım çünkü.gerekirse hergün arayayın adamlar bıksın artık inatçı oldugunuzu anlasınlar ben hep öyle yaptım.2 ay boyunca int hızım 1mbps altına düştü bildiginiz 75 kbps dava açıcam dedim şuan 3.5 tan aşagı inmiyor size tavsiyem biraz agırlıgınız ortaya koyun kızlarla konuşmayın erkekleri bağlatın teknik bilgileri iyi bi güncelleme atıyolar bişeler yapıyolar onlar çoğu zaten online oyun oynuyordur halinizden anlarlar:)Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 19 Nisan 2013; 11:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

ben çözümü size söyleyeyim deneyin benim tarife 8 mbps sınırsız ama aldıgım hız 1.75 di aradım dedim online oyun oynuyorum bana 3,5 tan aşagı kurtarmıyor bide özellikle erkek müşteri temsilcisi bağlatın kızların ağzı laf yapıyor diye işe alıyorlar teknik bilgileri yok sizi ya modem firmasına bağlıyorlar tabi onlarında açtıgı yok yani geçiştiriyorlar kızlar erkek bağlatın durumunuzu ciddi bir şekilde sert konuşun gevşek değil gerekirse sövün ben yaptım çünkü.gerekirse hergün arayayın adamlar bıksın artık inatçı oldugunuzu anlasınlar ben hep öyle yaptım.2 ay boyunca int hızım 1mbps altına düştü bildiginiz 75 kbps dava açıcam dedim şuan 3.5 tan aşagı inmiyor size tavsiyem biraz agırlıgınız ortaya koyun kızlarla konuşmayın erkekleri bağlatın teknik bilgileri iyi bi güncelleme atıyolar bişeler yapıyolar onlar çoğu zaten online oyun oynuyordur halinizden anlarlar:)Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Ağlanacak halimize gülüyoruz. Rezaletin boyutuna bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

ben çözümü size söyleyeyim deneyin benim tarife 8 mbps sınırsız ama aldıgım hız 1.75 di aradım dedim online oyun oynuyorum bana 3,5 tan aşagı kurtarmıyor bide özellikle erkek müşteri temsilcisi bağlatın kızların ağzı laf yapıyor diye işe alıyorlar teknik bilgileri yok sizi ya modem firmasına bağlıyorlar tabi onlarında açtıgı yok yani geçiştiriyorlar kızlar erkek bağlatın durumunuzu ciddi bir şekilde sert konuşun gevşek değil gerekirse sövün ben yaptım çünkü.gerekirse hergün arayayın adamlar bıksın artık inatçı oldugunuzu anlasınlar ben hep öyle yaptım.2 ay boyunca int hızım 1mbps altına düştü bildiginiz 75 kbps dava açıcam dedim şuan 3.5 tan aşagı inmiyor size tavsiyem biraz agırlıgınız ortaya koyun kızlarla konuşmayın erkekleri bağlatın teknik bilgileri iyi bi güncelleme atıyolar bişeler yapıyolar onlar çoğu zaten online oyun oynuyordur halinizden anlarlar:)Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Ağlanacak halimize gülüyoruz. Rezaletin boyutuna bakın.

Her şarta ayak uydurmak lazım adamların DNA sını çözdüm araya araya şöyle toplu şekilde protesto etsek felan anca bunlar dize gelir başka çare yok kardeş yazdıklarıma biraz gülebilirsiniz ama gerçekleri yazdım :)

• Sürekli aramak çare değil ki . Gelen telefon faturasına acırım ben hocam. Akşam 7 sabah 7 derseniz eyvallah
  • ev telefonuyla ara:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.