Şimdi Ara

Ttnet Fatura Ayıbı 569₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 6 ay önce ev taşıdım. Önceden 35 mbit vdsl kullanıyordum. Taşındığım yerde vdsl olmadığı için adsl e nakil yaptım. Bilgisiz ttnet ofisi beni işyerim paketi diye bir tarifeye geçirmiş. 59₺ fix ödüyordum 1 senedir. 24 ay taahhüdüm vardı.

    Sonraları 59 olan fatura nakil sonrası 62 63 gelmeye başladı. 4 5 ay böyle geldi. Ben de online işlemden şikayet oluşturdum. 1 gün sonra Ttnet tarafından gayet bilgili bir hanımefendi tarafından arandım ve bana yanlış tarifeye geçirildiğim ve mağduriyetimin giderilmesi için arandığım söylendi. Kullandığım işyerim tarifesi 50 gb akk olan bir tarife. Bana mağduriyetimin giderilmesi adına istersem çiftetelli kampanyası adı altında 75 gb akk olan tarifeye 59₺ olarak eski ücretimle geçiş yapabileceğim söylendi. Hem de fazladan alınan ücretlerin iadesi için işlem yapılacağı da söylendi. Hatta istersem taahhüdünüzü de uzatalım 24 ay dedi. Zaten ttnet mecbur olduğum için kabul ettim. 24 ay boyunca yalın ücreti dahil 59 lira.

    Yani hala 12 aya yakın zamanı olan taahhüdü 24 ay uzattım.

    Neyse bugün bir fatura gelmiş. 569₺. Dedim ne oluyor. Güya taahhüdü bozmuşum. Ya hu olan taahhüdü uzattım zaten. Güya işyerim pakedi taahhüdünü bozmuşum. Ya diyorum diğer pakedi siz önerdiniz hatta alınan fazla ücretleri de ödeyeceğiz size dediniz. Kayıt oluşturuyoruz vs vs. Haklı olduğum ortada da ilginç bir olay başıma gelen. Hata yapıp yanlış tarifeye nakil işlemi yaptılar. Durumu düzeltmek için normal tarifeye geçirdiler üstelik fazla alınan ücretleri de iade edeceğiz dediler. Yaptıkları işe bak.

    Baya uzun oldu kusura bakmayın. Paylaşmak istedim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.