Şimdi Ara

ttnet den superonline geçiş ve kapatma süreci (35 gün sonra internete kavuştum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorunun ana kaynagi Ttnet denen firmamsi şey.. Eğer ttnetten üyeliğinizi iptal ettirip Sp'den adsl hizmeti almak istiyosaniz ttnet Bilerek sizin işlemi geciktiriyor.. Belki Geri döner "vazgeçtim sizinle tekrar interneti kullanacağim" dersiniz diye işlemi alabildikleri kadar yavaştan aliyolar.. Daha doğrusu size böyle Dedirtmek istiyolar.. Ttnet size sağlanan kanali boşaltmadan SP size ADSL hizmet veremiyor.. Sp'de Benimle sözleşme imzaladin diyip senden para talep ediyor.. Yine ttnetin şerefsizce işleri yüzünden Sen Ben uğraşiyoruz.. ALLAH Bu ttnet denen şeyi YOK etsin İnşAllah..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Ocak 2014; 2:03:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.


    Sorunun ana kaynagi Ttnet denen firmamsi şey.. Eğer ttnetten üyeliğinizi iptal ettirip Sp'den adsl hizmeti almak istiyosaniz ttnet Bilerek sizin işlemi geciktiriyor.. Belki Geri döner vazgeçtim sizinle tekrar interneti kullanacağim dersiniz diye işlemi alabildikleri kadar yavaştan aliyolar.. Ttnet size sağlanan kanali boşaltmadan SP size ADSL hizmet veremiyor.. Sp'de Benimle sözleşme imzaladin diyip senden para talep ediyor.. Yine ttnetin şerefsizce işleri yüzünden Sen Ben uğraşiyoruz.. ALLAH Bu ttnet denen şeyi YOK etsin İnşAllah..

    bencede haklısınız hocam söylediğiniz banada mantıklı geliyor.

    çünkü superonline dan vazgeçip tekrar ttnet dönen kişilerin gün içinde anında adsl hemen aktif olmuş. şu anda modemimde sabit bir adsl sinyal ışığı var. bu ttnet in sinyali adım gibi eminim. çünkü ayın 3 de ilk telefondan iptal işlemi yaptığım gün müşteri hizmetleri daha telefondayken anında adsl sinyalimi kesmişti.. 10 gün içinde ıslak imza atmazsanız geri açılır demişti bir kaç gün sonra gidip ıslak imza atıp kapattırmışrım. 2 aylık 158 tl faturamı da ödeyerek.. aradan 10 gün geçtikten sonra sp nin verdiği modemi bir bağlıyım dedim baktım sabit adsl sinyali gelmiş..

    bizim günahımız ne anlamıyorum. istanbulun göbeğindeyiz ama garip bir mahrumiyet bölgesi anlayışı var burada. (bahçelievler/kocasinan) fiber yok kablo yok yok yok. dünya ile iletişimimiz uydu ve dandik telefon hattı o kadar.

    benim anlamadığım türktelekomdan gelelip ayarlama yapacak herifler neyi ayarlayacak? zaten bu evde 3 yıldır adsl kullanıyorduk..
  • Merhaba evde ttnet yalın adsl kullaniyorum. Ikinci bir yalın adsl baglatabiliyormuyuz? Bilgisi olan var mi? Superonline olacağı için buraya yazdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında diğer arkadaşların dediği gibi TTNET'i iptal ettirip diğer ISS'lere öyle geçmek lazım. Benimde 8-10 gün arası sürdü. Ben birde gidip Türk Telekom ana merkezinde neden kapatmak istiyorsun diyen adama superonline'a geçeceğim dedim. Adamda superonline kampanya falanmı yaptı ya bu aralar çok fazla geçiş olmaya başladı dedi superonline'a. Sizin yavaşlıkta ondan kaynaklanıyor olabilir. Digiturk muhabbetine muazzam bir geçiş var SP'ye. Benim iş yerimden bile 2 kişi geçti.
  • Arkadaşlar bu gecikme olayları hizmet taşımayla mı ortaya çıkıyor? Ben ttneti bugün gidip ıslak imza ile iptal ettim. Ili akşam önce superonline'ı arayıp başvurdum. Bugün modem geldi kurye ile. Benimde gecikme olur mu sizce? Ayrıca ttneti arayıp ıslak imzayı attım bir an önce kapatın desem süreç hızlanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gecikmenin ttnetle bir ilgisi yok, bu turkcell in vurdumduymazligi. Ttnet her zaman profesyonelce duzgun yapti isini ancak faturalarida afedersiniz iyi gecirdi. Superonline direk kendi altyapisi olmadigi icin bu kadar ugrastiriyor. Once kendileri gelip sozlesmeyi imzalatiyor bekletip telekomdan adam yollatiyor sonra zaten o gun icinde net geliyor ama telefona sifre yollamadiklari icin var olan internete baglanamiyorsunuz. Twitterdan ulasmaya calisin cunku musteri hizmetleri tamamen bosa calisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi arkadaşl özelden konuşmuştuk anlaşılan bugünde açılmamış. tur ktelekom gelip ne kontrolü yapacak bende merak ettim zaman kazanmak için söylenmiş bir söz gibi geldi bana. sorun olduğu zaman da mı telekom ekibi gidiyor yoksa sol'un kendi ekibi mi var? eğer telekom gidiyorsa ttnete öncelik verirler kendi kuruluşları çünkü.

    bu taşıma işinde en kısa süren kaç gün acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 30 Ocak 2014; 1:10:59 >
  • Twitter ekibinden 2 gün önce arayan bayan. Telekom listesinde siz beklemede görünüyorsunuz, hızlandırmak için mail attım dedi. Dün bugün gelen olmadı bakalım yarın ne olacak.. Arkadaşlar inanın telefonda bunlara söylemediğim kalmadı. Taşeronsunuz mu demedim! Amatörsünüz mü demedim. Bir keresinde karşıdaki eleman içerlenip " biz esas fiberden hizmet veriyoruz, fiber olsa aynı gün bağlanırdı beyfendi" dememi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 30 Ocak 2014; 1:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marantz

    Twitter ekibinden 2 gün önce arayan bayan. Telekom listesinde siz beklemede görünüyorsunuz, hızlandırmak için mail attım dedi. Dün bugün gelen olmadı bakalım yarın ne olacak.. Arkadaşlar inanın telefonda bunlara söylemediğim kalmadı. Taşeronsunuz mu demedim! Amatörsünüz mü demedim. Bir keresinde karşıdaki eleman içerlenip " biz esas fiberden hizmet veriyoruz, fiber olsa aynı gün bağlanırdı beyfendi" dememi :)

    Kalbini kirmişsin çocugun...

    Bizim binanin bodrum demeye bile dilimin varmadiği bi köşesine ttnet fiberini yapiştirmiş duvara gitmiş ne kablo ne başka bişiy.. Geçen aradim TSO'u dedim ttnet böyle böyle ben TSO kulllanmak istiyorum dedim işte mahalle sokak cadde bilgilerimi verdim ettim işte telefondaki biz bölgeyi kontrol edelim dediler meğerse mahallede zaten TSO altyapisi varmiş zaten.. Bu sabah telefonuma mesaj geldi Talebiniz alinmiştir gibisinden diye bakalim ne olacak ilerleyen zamanlarda..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marantz

    Twitter ekibinden 2 gün önce arayan bayan. Telekom listesinde siz beklemede görünüyorsunuz, hızlandırmak için mail attım dedi. Dün bugün gelen olmadı bakalım yarın ne olacak.. Arkadaşlar inanın telefonda bunlara söylemediğim kalmadı. Taşeronsunuz mu demedim! Amatörsünüz mü demedim. Bir keresinde karşıdaki eleman içerlenip " biz esas fiberden hizmet veriyoruz, fiber olsa aynı gün bağlanırdı beyfendi" dememi :)

    Bende aynısını sorduğumda banada fiberi 3 güne bağlayabileceklerini söylediler fiber caddeden geçiyor ve caddeye uzaklığım 15 metre bağlarız dediler kayıt aldılar sonra ne arayan var nede soran iptal ettirdim bu saatten sonra işimde olmaz superonline ile...
  • halen çıt yok bakalım bu cuma günü arayan soran olacak mı? bugün yine aradılar. telekomdan gelen giden oldumu diye soruyorlar :) bana soracaklarına bunu telekoma sorsalar ya! mail atmaktansa..

    bu konu tüm yalın adsl ttnet den yalın adsl superonline geçmek isteyenlere ibret olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marantz

    halen çıt yok bakalım bu cuma günü arayan soran olacak mı? bugün yine aradılar. telekomdan gelen giden oldumu diye soruyorlar :) bana soracaklarına bunu telekoma sorsalar ya! mail atmaktansa..

    bu konu tüm yalın adsl ttnet den yalın adsl superonline geçmek isteyenlere ibret olsun..

    Bende bu aksam yalın Superonline adsl geçmek için ttnet yalın adsl kapanması için basvuracagim. 5 gün sadece telefonundaki interneti kullanıp çarşamba günü digiturk Superonline basvuracagim. Bakalım kaç gün içinde baglanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tam 15 gün oldu halen aktivasyon bekleniyor Superonline ekranında. İşin aslı Turk Telekomdaki eleman halen gelmedi ve sallıyor geliyor gidiyor evde yok falan gibi bahanelerle işi geciktiriyor. Valla turk Telekom'dan bağlantı alsam çoktan gelip bağlamıştı. Üstüne üstlük gelmeden arardı da geliyorum bağlantı yapicam diyerek. Ama arayan soran yok bağlantı yapan da yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün üşünmedim kalkıp bağlı olduğum türk telekom müdürlüğüne gittim. ttnet işleri ile ilgilenen bayan sağolsun beni dinledi yardımcı olmak istedi yanımda kontroller yaptı bağlı olduğum santrali aradı ama kimsenin böyle bir olaydan haberi yok!! ne iş emri var ne bir bilgi..

    biraz önce superonline tiwitter ekibinden beni arayan bayan yine aradı herşeyi anlattım artık söylenecek söz kalmadı. kesin bir cevap için bana dönecekler onu bekliyorum..

    neler söylediğimi buraya yazamam çok uzun..

    ama kısaca şunu dedim.

    eğer beni oyalıyorsanız açıkca söyleyin hiç bir şikayetim olmayacak istediğiniz kadar bekleyeceğim söz veriyorum dedim.
  • 28/07/2010 tarih ve 27655 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Elektronik Haberleşme
    Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği’nin (20/6/2013 tarih ve 28683 sayılı Resmî
    Gazete’de yayımlanan değişiklik öncesi) “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı
    18’inci maddesinin 3. fıkrası;

    (3) İşletmeci, abonenin aboneliğe son verme yönündeki yazılı talebinin kendisine
    ulaşmasından itibaren en geç kırk sekiz saat içinde fesih işlemini gerçekleştirmek ve
    talebi takip eden yedi gün içerisinde abonelik sözleşmesinin feshedildiğini, abonenin
    talebine bağlı olmaksızın aboneye yazılı olarak bildirmekle yükümlüdür.”

    iss değiştirmede bundan farklı olmasa gerek.

    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.14148&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=

    İşletmeci değişikliği MADDE 19. sanırım buradan kaynkalanıyor bunların rahatlığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 31 Ocak 2014; 18:49:03 >
  • Bugün tam 19 gün oldu ve ben iptali için her iki tarafada bilgi verdim. Mesajlar geldi. Ayrıca Digiturk 85 Tl fatura çıkardı. Hadi bakalım geçmiş olsun.
  • Cuma günü ttnet kapanması için ıslak imza verdim cumartesi aradılar 73 TL'lik paketi 42 tl ye indirebilir dediler Hayır dedik, pazar cep telefonuna mesaj geldi teklif yapacağız diye ancak hala arayan soran yok ama internetim de hala açık bugünde Digitürk ve sol için telefon görüşmesi yaptım bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bana şöyle bir sms geldi.

    digitürk superonline anlaşmamı yapan digitürk bahadır elek. sms geldi. superonline için kimlik fotokopim yokmuş cep telefonundan kimliğin fotoğrafını çekip gönderebilirmisiniz dediler. bende watsapp dan ekledim ve gönderdim.

    şaka gibi sözleşmeyi 4 ocakta imzalamışım hem digitürk hem superonline gelen arkadaş kimlik fotokopisi v.s. sormadı ki bana
  • 20 Ocaktan bu yana bende bekliyorum superonline hala bağlantı verecek.
  • Kimlik fotokopisini verdiyseniz 2-3 haftaya ararlar bizim evdede aynısı oldu 1 hafta bekledik gelmedi sonra kimlik fotokopisi dediler gönderdik dün akşam aradılar 3 gün içinde bağlanıcak diye biz iyiki kapatmamışız ttneti yoksa 1 ay internetsiz kalmıştık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.