Şimdi Ara

TTNET borcundan dolayı kapatılan ADSL ve VDSL hatlarını açmak için ek ücret alacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elektrik faturam hesapta para olmadığı için yatmamış. 5 gün geciktiği için elektriği kpadılar. Baktım kapatıp açma 11 milyon. İyi para, borçta 45 TL , ee gecikme faizi alsa ne kakdar alacak. Açtı kapadı 11 TL. Tailde olsak dolapta ne varsa bozulacaktı. Ama güzel ben bu hizmetlerden çok memmunum umarım daha güzel ve hızlı kapatma açma hizmetleri gelir. Tüm bu hizmetlere evet diyorum.
  • Böyle diyosunuz ama 8mbit interneti gördüğünüzde dibiniz düşüyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Pc -- 20 Eylül 2010; 14:33:54 >
  • Yahu adamin zaten parasi olsa borcunu oder,birde uste para eklenirse adam nasil oder,bizim de borc vardi ,k,kartindan odedim ,yoksa birde actirmaya 15 lira ver,iyi bee,bu ne is boyle,gecende bundan moralim bozuldu,az para degil yahu aylik 48 civari alinan hiznet de bes para etmez,dogru duzgun hizli degil,download yapsan kaplumbahaa hizinda download,,ay bitmeden 18 inde faturayi mail adresime yolluyorlar,daha ay bitmemis,dime,sinirimden ne varsa parcalayip herseyi atasim geliyor bazen sabir sabir sabir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 20 Eylül 2010; 14:40:23 >




  • Bu ''DH Misafiri'' ne oluyor ?

    Biz de bu şekilde mesaj atabilir miyiz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren

    Ben bugün 3 aylık faturamı ödedim internet aracılığıyla ek ücret istenmedi.

    Tarayıcı sadece fatura ödeme sayfasına giriyor.


    10 Ekim 2010'da başlayacak.
  • arkadaslar smile vs dede durum aynımı? yani kapandımı ucretsiz acan adsl firması var mı?
  • ilk önce 7.5 tl ödediğim yaklaşık 5 ay önce Telefon sabit ücretini nasıl oldu da 15 tl ye zâm ladılar onun bir açıklamasını yapsınlar da

    TRT katkı vermek zorundamıyım ben izlemediğim bir kanal kullanmadığım bir sabit telefon 'a her ay bana 15 tl kazığı atıyorlar ki Özel iletişim vergisini Deprem yatırımları için başlatmışlardı geçenki rapor da hiç bir yere yatırım ve güçlendirme yapılmadığı ortaya çıktı .

    Arkadaş ne ülkeymiş yahu ödüyoruz ödüyoruz derdi bitmiyor ? bizmi yöneticileri seçiyoruz onlarmı bizi seçiyor?
  • zavallı ttnet bıktım bu ttnet den başka smile adsl bi alsam
  • Burdan Ttnete olan ofkemı yazsam 3. sayfaya gecerız heralde.
  • internet halen lüx tüketim grubunda(faturadaki vvergilerle:D) olduğundan pek şaşmamak gerek bu habere.
  • ben her ay faturayı bir hafta on gün civarı geç ödüyorum bendende bu on beş tl yi isterlermi???
    lütfen acil cevap yazın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: remo212121

    ben her ay faturayı bir hafta on gün civarı geç ödüyorum bendende bu on beş tl yi isterlermi???
    lütfen acil cevap yazın


    Hattınız kapatılırsa 15 lira alınır. Faturayı geç öderseniz birşey olmaz. Sadece gecikme faizi ödersiniz.
  • 8 mbps hız deyip 3 mbps hız veremiyen ttnet, vatandaşı köşeye sıkıştırmış soyuyor, soyabildiği kadar. 444'lü meşhur telefonunu arıyorsunuz, yarım saatten fazla konuşmadan sonra bile sorununuzu çözemeyip, başlarından savıyorlar. Nasılsa konuşmadan da yüklü bir telefon konuşma ücreti kazandılar ya. Ayrıca sabit telefon zorunluluğu nedeniyle insafsız bir haraç alınıyor.
    Başka bir operatöre bile geçseniz farketmiyor, çünkü onlarda ttnet üzerinden hizmet veriyorlar. Üstelik onların ki daha da berbat. Birinin söylediğine göre ttnet onları özellikle baltalıyormuş, bilemiyorum artık.
    2 aya yakın semtte adsl iletişi sık sık kesiliyor, bazen saatlerce gelmiyor, sorunu çözecek bir ilgili, yetkili, bilgili bulamadık.
  • Ben uydunete gececem...
  • Ayip ya ULAn ÜLkemizin Yarisi Kıt kanat Geciniyor saten adam parası olsa borcunu nie ödemesın acti kapati 15 tl'yı aldı oldu başka mınıuslerdekı indi bindi 1,35 tl yazıları aklıma geliyor yazik benim gariban vatandaşima NE yazsamkıı ne yazsam bilmiyorum ne kadar yazsam azdir eminim
  • Çook güzel.. Çoook güzel.. Helal olsun. Yaşadığımız bu Kapitalist sistemde Bunlar normal arkadaşlar. Bu sistemde Zengin gittikçe Zengin olur. Fakir gittikçe Fakirleşir. Patronların gözü Doyar mı? Sanırım Patronların Oğullarının Ferrarilerine Benzin Lazım ki Bu Uygulamayı Geçirmişler Hayata.. Sırf bu Zengin , Fakir adaletsizliğinden Ateist oldum Çıktım. Bu dünyada bir müslüman Olarak Acı çektikten Sonra bir insan , Diğerini Ne edeyim? Kur'anı ABD'de yakarlar. Abd Krallar gibi Yaşarken. Olan Zavallı Pakistanıma Olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InayCe -- 21 Eylül 2010; 6:14:11 >
  • Faturasını zamanında ödeyenden de üç ayda bir 25 TL kesintisiz hizmet bedeli alsınlar. Kimse öyle para vermeden işin kolayına kaçamasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doggymania

    arkadaslar smile vs dede durum aynımı? yani kapandımı ucretsiz acan adsl firması var mı?
  • Yalın ADSL gelecek...Sabit 15 TL telefon ücreti alınmayacağı için adamlar o 15 TL'yi buraya kaydırmışlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Bir ülkenin tüm telekomünikasyon ağı yabancı bir şirketin elinde olursa olacağı budur.Özelleştirme diye sattı savurdular milleti de bu fransızların kucağına attılar.Hani özelleştirilince rekabet olacak biz yüksek kaliteyi daha ucuza alacaktık.1 mbit internete ayda 50 TL veriyorum.Yüksek kalite ve ucuzluk karşımızda.Şimdi bizi yolacak başka bir yöntem daha.Abonman ücreti ve sattıkları fahiş internet gözlerini doyurmamış olacak ki.Eee tabi fırsatların ülkesinde olduklarını keşfetti adamlar.Herkes yiyor bizim ne eksiğimiz var demişlerdir.Fransız kalmadılar yani.

    söylediklerine katılıyorum fakat telekomun %55 i arap, birazda italyan katkısı var. arkasında ingilizlerinde olduğu söylenmekte.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.