Şimdi Ara

TT8gb+1000sms+1000dk 29 lira (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 42 lira bakiyem var.geçiş yapınca aktarılıp faturadan düşme gibi bişe olur mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de 15 yıllık serüvenin ardından bende TTelekom'a geçmeyi düşünüyorum oldukça uygun ve denemeye değer gibi, türkcell kullanıp istanbulda olanlar ne kadar memnunlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    Faturalı bir tarifeden müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçsek (20 lira alıyorlar) sonra bu tarifeye geçsek?

    Oluyor ancak 30 TL ücret isteniyor. Bunu ödemeye razı iseniz olur.

    30 TL Ödenmeyecek Durumlar

    + Faturasız herhangi bir alt Türk Telekom operatöründen (Bimcell, Pttcell, Pocell, Teknosa Mobil) hattınızı Türk Telekom'un normal bir faturasız tarifesine taşır ve ondan sonra faturalı yaparsanız 30 TL alınmaz.

    + Faturasız bir Türk Telekom hattını faturalı Türk Telekom hattı yaparsanız da 30 TL ücret alınmaz.

    30 TL Ödenecek Durumlar

    + Faturalı veya faturasız hattınızı Vodafone veya Turkcell'e taşıyıp ardından tekrardan Türk Telekom'a taşırsanız 30 TL ücret alınır. (Bu ücret git gel yapandan alınır, eğer taşıma süresi arasında 90 gün veya daha fazla varsa 30 TL alınmaz) Faturalı Türk Telekom hattı olup da tarifeden yararlanmak isteyenler için en iyi seçenek budur.

    + Faturalı bir Türk Telekom hattını faturasız bir Türk Telekom hattına çevirip ardından tekrar faturalı bir Türk Telekom hattı yaparsanız 30 TL ücret alınır. Ayrıca faturanıza 20 TL geçiş ücreti yansır ve bu bakiye faturasız hattınıza TL olarak yüklenir. Ardından tekrar faturalı hatta taşırsanız bu bakiye iade edilmez. (İade alabilmek için ancak hattı başka bir operatöre taşımak gerekir) Bu sebeple 30 + 20 TL size maliyeti olur.

    Resmi Kural

    quote:

    13.06.2016 tarihi ve sonrasında son 90 gün içerisinde İşletmeci ve İşbirliği faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya İşletmeci ve İşbirliği faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşterilerin ilk faturalarına bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti yansıtılacaktır.


    Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur.




  • Arkadaşlar Bende bu gece itibari ike geçiş yaptım hattımı taktım. Ev ortalarında az odalarda rahat çekiyor.
    Cam kenarında 4.5g de full çekiyor.

    Hız testi yapabiliyorum, instagramda herşey hızlı açılıyor, ama Youtube dan bi video açamadım,..
    Lütfen Yardım ne ile alakası olabilir ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Havaalanı saldirisindan dolayı açılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE

    quote:

    Orijinalden alıntı: tolder24

    Şu an bimcellde olan hattı vodafone a taşıyıp gelsek yine 30 tl alınır mı acaba

    Vodafone'a taşımanıza gerek yok. Bimcell hattı Türk Telekom ana bayisine giderek Türk Telekom faturasız hatta çevirin, Türk Telekom faturasız hattınız 48 saat içinde aktif olur. Hat açılınca yine aynı bayiye gidip faturasızdan faturalıya Fırsat 8 GB tarifesine geçmek istediğinizi söyleyin veya 444 1 444'ü arayın.

    Bu şekilde yaparsanız 30 TL ücret yansımaz. Vodafone'a git gel yaparsanız yansır.

    Bimcell ayrı bir operatör değildir, sadece Türk Telekom'un bir tarifesidir. Bu sebeple Bimcell - Türk Telekom arasındaki geçişler sadece tarife değişiminden ibarettir. Sim kart ise üstünde logo barındırdığı için değiştirilir.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/firsat-8-gb-tarifesi-faturasizdan-faturaliya.aspx

    geçen hafta faturalıdan faturasıza geçtim. 2 gün önce bayiden faturasızdan faturalıya tekrar geçiş yaptım, 29 TL 8GB internetli pakete. bayi tamam dedi ama paket aktif olmadı. müşteri hizmetlerini aradık 1 ay beklemelisiniz dediler. Bayii tamam diyor müşteri hizmetleri 1 ay bekle diyor. Hangisi doğru ve ne yapmalıyım. 1 ay bekleyeceksem interneti bol geçici nasıl bir paket var acaba.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trabzon61_66
    geçen hafta faturalıdan faturasıza geçtim. 2 gün önce bayiden faturasızdan faturalıya tekrar geçiş yaptım, 29 TL 8GB internetli pakete. bayi tamam dedi ama paket aktif olmadı. müşteri hizmetlerini aradık 1 ay beklemelisiniz dediler. Bayii tamam diyor müşteri hizmetleri 1 ay bekle diyor. Hangisi doğru ve ne yapmalıyım. 1 ay bekleyeceksem interneti bol geçici nasıl bir paket var acaba.

    Sizin ki çok karışık olmuş. Anlayabilmek için 3 kez okudum ama doğru anladığıma emin değilim, niyetli olmam sebebiyle sorun bende de olabilir.

    1. işlem : 1 hafta önce hattınız Faturalıydı ve siz Faturasız hatta geçtiniz. (Bu durumda faturanıza 20 TL yansır)

    2. işlem : 1 hafta önce Faturalıdan Faturasıza geçirdiğiniz hattınızı 2 gün önce de tekrar Faturasızdan Faturalıya geçirdiniz.

    3. işlem : 9 gün içinde toplam 3 kez paketiniz değişmiş oldu ve şu an faturalı hattasınız?

    Doğru mu anlamışım?

    Bu kadar sık değişimde 1 ay bekleme şartı doğrudur çünkü 1 ay içerisinde 1 kez tarife değiştirilebilir.

    Şu an faturalı hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

    Bayi size faturanıza yansıyacak ücretlerden bahsetti mi?

    Faturalıdan faturasıza geçiş ücreti 20 TL
    Kısa sürede git gel yaptığınız için 90 günlük şart sebebiyle de 29 lira olan pakete geçtiğinizde faturanıza 30 TL'de ceza bedeli yansır. Toplam 50 TL civarında ekstra fatura ödersiniz.

    Sizin yapmaya çalıştığınız sistem normalde geçerli olmayan bir geçiş yöntemi. Bu tarifeden mevcut faturalılar yararlanamıyor sizde bu engeli aşmaya çalışmışsınız ancak aşamayabilirsiniz. 1 ay bekleme şartı geçerli olmakla birlikte çok fazla gel git yaptığınız için 29 lira olan faturalı paketten yararlanamayabilirsiniz.

    Online işlem merkezinden hangi faturalı tarifede olduğunuzu kontrol edin. 29 lira olan pakette olmadığınıza göre bayi sizi başka bir faturalı pakete geçirmiş olabilir. Geçtiğiniz faturalı pakette de taahhüt verilmiş olabilir.

    Şu an hangi faturalı tarife de olduğunuzu paylaşırsanız daha net cevaplar verebilirim.




  • Geçtik bakalım.online işlemlerden baktım hesap kesip tarihine 19 gün var diyor daha bugün geçti.güncel fatura da 29 görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni tarife ama prime olarak almistim taahhutlu.internet hizi nasil acaba?yaklasik 6 ay var tahhutun bitmesine.bunu alabiliriz sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Predatör.

    ayni tarife ama prime olarak almistim taahhutlu.internet hizi nasil acaba?yaklasik 6 ay var tahhutun bitmesine.bunu alabiliriz sanirim.

    Mevcut faturalı ve taahhütlü abonelere bu paketi vermiyorlar. Benim test ettiğim kadarıyla hız sınırı yok, Türk Telekom bölgenizde ne hız veriyorsa onu kullanabiliyorsunuz.
  • cevap icin tesekkurler. bir ara prime olan abonelerin hizlari daha yuksek gibi birseyler dolaniyordu. şuanda hizim ortalama 10mbs gibi bazen cok da dusebiliyor. hizlar ayni ise prime olmak enayilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Predatör.

    cevap icin tesekkurler. bir ara prime olan abonelerin hizlari daha yuksek gibi birseyler dolaniyordu. şuanda hizim ortalama 10mbs gibi bazen cok da dusebiliyor. hizlar ayni ise prime olmak enayilik.

    Türk Telekom'da baz istasyonu kullanımında Turkcell gibi ağır bir önceliklendirme yok. Faturalı aboneler 1. öncelikte faturasız aboneler 2. öncelikte. Turkcell bunları da kendi aralarında 5-6 gruba ayırıyor ama Türk Telekom'da şimdilik öyle bir sıralama yok.

    Ben size şöyle örnek vereyim. Faturalı Türk Telekom hattında 4.5G ile ortalama 70 Mbps hız alıyorum, Faturasız Türk Telekom hattı ile de ortalama 60 Mbps hız alıyorum.

    Prime ayrıcalıkları hızdan ziyade indirimler oluyor ancak onda da şu an dişe dokunur bir indirim söz konusu değil.

    http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar




  • telefonum 4.5 g olmadigindan benim hizim bu sekilde bu arada. aciklamalariniz icin tesekkurler. dediginiz gibi prime da dise dokunur bir fayda yok bayadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Predatör.

    telefonum 4.5 g olmadigindan benim hizim bu sekilde bu arada. aciklamalariniz icin tesekkurler. dediginiz gibi prime da dise dokunur bir fayda yok bayadir.

    Rica ederim.

    4.5G yoksa hızınız normal. 4.5G destekli bir telefon almanızı tavsiye ederim, 3 operatörde tüm yatırımlarını 4.5G'ye kaydırmış durumda. 3G'de baz istasyonu kullanımları istenen verimi sağlamıyordu ve yoğun kullanımda istasyonlar kullanılmaz hale geliyordu. 4.5G'de bu sorun olmadığından dolayı operatörler bu yeni teknolojiye yatırım yaptılar.

    4.5G abone sayısı da hızla artıyor ve gelir de bu abonelerden geliyor. Mobil internetin operatörlere neredeyse hiç maliyeti olmadığı için 4.5G abonelerine sattıkları data ağırlıklı paketlerden güzel kar ediyorlar. Dolayısıyla yatırım bu alana yapılıyor.

    Şu an 4.5G izni veren abone sayısı 20 milyona, aktif kullanıcı sayısı 10 milyona yaklaşmış durumda ve hızla artıyor.




  • ben faturalı aveayım. taahudum bıttı. bu tarıfeye taahhutsuz 39 tl ye gecebılır mıyım ?
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Benim de 10 gün sonra avea taahhüdüm bitiyor. Bir arkadaş cevap verse de biz de bilsek 😛 konuyu da böylelikle hortlatsak 😜

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokkek

    Benim de 10 gün sonra avea taahhüdüm bitiyor. Bir arkadaş cevap verse de biz de bilsek 😛 konuyu da böylelikle hortlatsak 😜

    Benim yaptığımı yap. Turkcell yıldız6gb ye gec

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wakara


    quote:

    Orijinalden alıntı: cokkek

    Benim de 10 gün sonra avea taahhüdüm bitiyor. Bir arkadaş cevap verse de biz de bilsek 😛 konuyu da böylelikle hortlatsak 😜

    Benim yaptığımı yap. Turkcell yıldız6gb ye gec

    Gayet güzel tarifeler lakin bugün son imiş başvuru için ve benim Avea taahhüdüm de Ağustos 10'da bitiyor. Hay ben böyle şansın içine... 😑😶🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    O paket tarih oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti o

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.