Şimdi Ara

4.5G Superbox 10 mbit 210 TL 20 mbit 310TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
37
Favori
119.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum, cakmakliktan çalışır şekilde yolculuk halinde dahi kullandım on ve arka arabalar fazla aramız acilmadikca rahatça kullanabildiler bence tek sorun cihazın sinyal gücü. Açık alanda çok sorun olmasa da , 2 oda yana geçin bazen verem ediyor. Bu fiyata bence çok iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabdatron

    1 aydır kullanıyorum, çok memnunum, cakmakliktan çalışır şekilde yolculuk halinde dahi kullandım on ve arka arabalar fazla aramız acilmadikca rahatça kullanabildiler bence tek sorun cihazın sinyal gücü. Açık alanda çok sorun olmasa da , 2 oda yana geçin bazen verem ediyor. Bu fiyata bence çok iyi.
    Bende kaç gündür çakmaklık girişinden çalışırmı diye araştırıyordum teşekkürler.
  • Yakın zamanda yeni bir kampanya olur mu acaba şu TTnet belasından artık kurtulmak istiyorum. Telefon çalınca internet gidiyor adam modeme suç buluyor dış ankastre kutusunu hiç kontrol etmiyor. En müthiş çözümleri ise hızı 8 mbit indirmek ben kaç senedir 13-14 mbit kullanıyorum aynı hat ile niye şimdi sorunu bulmayıp 8 çekiyorsun gerçi o da çözüm olmuyor ya neyse işin özü kafaya koydum artık ama fiyat çok yüksek geliyor. Şu an telefon dahil sınırsız nete 95 civarı veriyorum şöyle 120-130 civarlarına inse 20 mbit paket çok güzel olurdu.

    Edit: Bugün tekrar geldiler bu sefer hatta olan problemi kabul ettirdim bariz şekilde çevirme sesinde gürültü vardı ama bunu bir gün önce kabul ettirememiştim. Bugün port değiştiler şimdi sabit 16 mbit alıyorum uğraştırmadan halletseler olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 23 Temmuz 2019; 15:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    ondan sonra 10 mbit'e niye 110 tl veriyon diyorlar

    bende hiç sorun yok tek dezavantajı ping biraz yüksek 70-80-90 arasında gidip geliyor online oyunlarda loss felan yok

    her zaman 10 mbit down 5 mbit upload hızı alıyorum

    ankaranın göbeğinde adsl ile sorunsuz 3-5 mbit'e bile yoktu şimdi Türk telekom düşünsün altyapıya yatırım yapmamayı

    5G gelince 35 mbit 99 TL yapacak Turkcell
  • Arkadaşlar modemin üzerindeki ışık size mavi mi yeşil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 mbit dediği şey bildiğimiz 10 mbit mi.
    Ben turknet kullanıyorum 12 mbit 75 tl. Sinirsiz. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu 4.5 g denilen şey cep tellerdeki gibi 60 70 mbit falan sanıyordum yanlış mi düşünüyormuşum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarrrrr

    Arkadaşlar 10 mbit dediği şey bildiğimiz 10 mbit mi.
    Ben turknet kullanıyorum 12 mbit 75 tl. Sinirsiz. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu 4.5 g denilen şey cep tellerdeki gibi 60 70 mbit falan sanıyordum yanlış mi düşünüyormuşum
    doğru biliyorsunuz da burada vurgulanan hızın daima sabit olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20mbite kadar hıza 160₺
    Ne sömürdüler arkadaş bizi. Hiç birimizin de sesi çıkmıyor. Yarın öbür gün 200 yaparlar 300 yaparlar el mahkûm alan yine alır. Hiç 60 lira yapayım herkes faydalansın diyen yok. Müslümanlığınıza .... sizin ben. Dininiz imanınız para olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır bende kullanıyorum. Bulunduğum binanın yeni olmasından dolayı alt yapı olmadığından superbox aldım.
    Artıları
    Hızı sürekli 20 mbit ve düşüş olmuyor.
    Altyapı derdi Vs yok çalışması için sadece bir priz yeterli
    İstediğin yere götürebilirsin.
    Eksileri
    Modemin çekiş gücü çok iyi değil
    En büyük eksisi ise fiyatı.

    Bulunduğum binaya altyapı gelmesinden dolayı birkaç gün içinde taahhüt cezasını ödeyerek iptal ettireceğim. Her ne kadar memnun olsam da fiber net de aylık 85 lira ödeyeceğim, superbox ise aylık 160 lira. Keşke fiyatı daha uygun olsaydı kesinlikle kapatmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Olması gereken en fazla 159’a 4.5g sınırsız vermesidir ama yine 20 mbit sınır koyuyor bırak alabilen konumu iyi olan yüksek hızda kullansın zaten herkes en yüksek hızlara ulaşamaz ama yok 250 lira fiyat koymuşlar ona da bu çok yüksek. Kampanya yapıp fiyatları indirseler berbat altyapıya sahip Ttnet büyük müşteri kaybeder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşındığım evde altyapı yok. Bir umut superbox için görüştüm. Sokak sokak baktı operatör ama uygun değil dedi. Speedtest ile 10-12 arası fast. Com ile 10-24 arası ölçtüm. Telekomdan bir haber çıkmazsa bayi kanalıyla başvurmayı düşünüyorum. Sizce bu değerlerle stabil bir İnternete kavuşabilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5G ile diğer operatörlerde belki çıkarmaya başlar.
    Rakibi yok diye şuan çok para istiyorlar.
    1-2 yıla rakipleri gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suivant

    Taşındığım evde altyapı yok. Bir umut superbox için görüştüm. Sokak sokak baktı operatör ama uygun değil dedi. Speedtest ile 10-12 arası fast. Com ile 10-24 arası ölçtüm. Telekomdan bir haber çıkmazsa bayi kanalıyla başvurmayı düşünüyorum. Sizce bu değerlerle stabil bir İnternete kavuşabilir miyim?
    Şu anda yeni başvuru için superbox fiyatları ne kadar hocam?
  • Otobüs yolculuğunda yanıma alıp, prize taktım. 3 saat kadar sorunsuz kullandım. Şimdi yazlıkta hanım çocuk annem kullanıyor. İyiki almışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı tel fln alırken herkes SAR dan felan bahsederdi acaba bu aletin bu tarz bir ölçüm değeri fln yok mudur? Hayır yani zararı fln var mıdır acaba? Sonuçta baya bir hızda iletişim destekliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    Akıllı tel fln alırken herkes SAR dan felan bahsederdi acaba bu aletin bu tarz bir ölçüm değeri fln yok mudur? Hayır yani zararı fln var mıdır acaba? Sonuçta baya bir hızda iletişim destekliyor.
    Hocam, cihazı kafanıza koymayacağınız için öyle bir ölçüme gerek bile yok :)
  • Dostlar birkaç sorum olacak,

    Turkcell ile görüştüm, 20mbit'lik paketi alsam, ilerleyen vakitlerde 4G paketine geçebilir miyim diye sordum, hayır dediler.
    Aşırı saçma geldi, yani biyere gittiğimiz yok, olanı güncelleyeceğiz.

    Bu yüzden 20mbit'lik paket mi yoksa 4G paketi mi alsam bilemedim.

    Evimde, gece 11 gibi turkcell hatlı telefonda 4G hız testi yaptım, 60 mbit hız çıktı. 4G sınırsız alırsam bu civarda olacak anlaşılan.

    Birde 20mbit kullanan arkadaşlar cevaplarsa özellikle sevinirim.

    -20 mbit sabit sağlıyor mu paket ?
    Yani 20 mbit demek anlık, 2.5 mb download demektir. Yani en kötü senaryoda bile 2 mb'nin altına düşmemesi lazım downloadın ki o da 16mbit internete tekabül ediyor.

    - 20'lik pakette uploadda max 20 mbit mi oluyor ?
    Evde yaptığım hız testinte 25 civarı upload gözükmüştü, bu durumda 15-20 mbit arası bi upload hızım olması lazım diye düşünüyorum.

    Cevap : "Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir."

    - Kurulum, evrak, cihaz vs. derken ne kadar daha ücret ödememiz gerekiyor biliyor musunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 23 Temmuz 2019; 23:35:43 >




  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Bugün Tim'e uğradım. 159 lira 20 mb olan paket. Israrla 1 yıl taahhüt dedi. 119 lira 50 gb kotalı paket. Anteni dibine dahi online hizmetler uygun değil diyebiliyormuş. Timler hallediyor. Gerekirse burayı gösterir eve götürürsün dedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suivant

    Bugün Tim'e uğradım. 159 lira 20 mb olan paket. Israrla 1 yıl taahhüt dedi. 119 lira 50 gb kotalı paket. Anteni dibine dahi online hizmetler uygun değil diyebiliyormuş. Timler hallediyor. Gerekirse burayı gösterir eve götürürsün dedi.
    Teşekkürler.
  • turkcell yeni superbox kampanyası başlatmış....
    özetle geçen kampanyada 99 tl olan superbox 129 tl olmuş ayrıca birşey daha öğrendim mayıs kampanyası hedefi 100.000 adet satmakmış bir ayda 60.000 adet 10mbps 99 tl süperbox paketi satılmış ve turkcell kampanyayı durdurmuş...
    benim tavsiyem 20mbps 159 tl olanı alın çünkü 20mbps olan fiber kabloyala eşdeğer modemi çok güçlü iki hız çıkışı var biri 2.4 ghz diğeri 5ghz .. 2.4ghz de 600mbps kadar hız alırsınız, 5ghz de 1300mbps...
    10mbps verdiği modemin değerleri çok düşük onu adsl,vdsl modem gibi düşünün 159 lık pakete verdiği modem evlere direk fiber için modemlerle eşdeğer...
    geçen gün benim tercihim 159 lik 20mbps olanı almak oldu zaten turkcell hat kullanıyordum evde aldığım hız en düşük 50 ile 60mbps pencere kenarında 80mbps ile 90mbps çıkıyordu, süperonlineden gelen elemanda hızın çok çok iyi dedi kutuyu bıraktı evrakları imzallattı iki saate açılır dedi o gittikten yarım saat sonra hat açıldı hız testi yaptım 20 ile 22 mbps çıkıyor evde herkes birlikte test yaptık süperdi...
    arkadaşlar türk telekomun adsl tam 2.5 sene kullandım bu 2.5 senede 4 paket değiştirdiler, tek bildikleri taahhüt süresini artırmak, mahallede her köşede saha dolabı fiber oldu benim saha dolabını tellerini değiştirdiler hatta bir hafta internetsiz kalmıştım ...
    kapının önüne fiber boru koydular genelde mavi kalın boru onu döşediler geçen mayısta ne gelen var ne giden kafalarına göre yandaki apt veriyorlar karşıdakine veriyorlar banada verin değince yatırım durduruldu 2019 size vermeyi düşünmüyoruz deyip durdular.. twittirda ceo yazdım onu bile dikkate almıyor twittarda mesaj yazıyosun yarım saat sonra telekomdan bir bayan arıyor araştıracağız soracağız diyor iki gün sonra yatırımlar durdurulmuş diyor kalıyorsunuz adsl 7mbps hızına, akşamüstü saat 18 ile 20 arası pubg oynuyorsanız tak modem kendi kendini resetliyor sunucu hatası oyun gitti tekrar baştan arıyorsun türk telekomu sonuç yok en sonunda bıktırdılar kapattım türk telekomdan çıktım 532 aradım süperbox siparişini verdim bir saat sonra tekrar aradım evde internetim yok türk telekom dilekçeyi aldığı anda intermeti kapadı ne olursunuz acil istiyorum diye, saat 19 da süperboxta eleman aradı sabah saat 9:30 müsatiseniz gelicem diye hay hay dedim saat 10 da geldi eleman .....

    https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-sinirsiz-paketler

    https://i.hizliresim.com/LvO75b.jpg

    https://i.hizliresim.com/5NGr6l.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Ağustos 2019; 12:47:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.