Şimdi Ara

TSK DAN REZİL RÜSVA AÇIKLAMA!!!!! DAVUTOĞLUNUN YALANI KANITLANDI!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    Ben işin suç kısmında değilim.Akplilerin konuştuğu her durumda rezillik çıktığını belirtiyorum.Misal:Savcı olayında 5 kurşun isabet etti diyenler kimdi? Davutoğlu ve Erdoğan.Peki rapor ne diyor? 10 kurşun.Güçlü Türkiye diyerek yırtınıyorsunuz fakat devletin en üst kurumlarının sözü bile sürekli geçersiz gözüküyor.Erdoğan Kürt sorunu vardır,çözmeliyiz diyor.Alkışlıyorsunuz.Kürt sorunu yoktur diyor.Yine alkışlıyorsunuz.Akp'nin yıkılıp hükümetin düşmesi önemli değil.Bunlar gider yerine benzeri gelir.Önemli olan sizin gibi seçmenleri eğitip sorunu kökten kaldırmak.

    Arkadaş siz kimsiniz ki bizi eğiteceksiniz?Biz zaten eğitimimizi almış insanlarız.Sabah namazına kalkıp 500 tane soru çözüp üniversite kazanmışız.Takva sahibi , inançlı ve başarılı bir nesil yetişmiş.Kimimiz bilgisayar mühendisi , kimimiz hakim , savcı , vali olmuşuz.Şu an devleti yönetenler gökten zembille inmedi.İrtica hortluyo diye darbe yapmaya kalkan , her ay irticacı diye askeriyeden subay ihraç eden genelkurmay başkanı yerine , ikindi namazından çıkarken gazetecilere yakalanan Genelkurmay başkanı göreve gelmiş.Kuran okuyan bir Cumhurbaşkanını gelmiş bu ülkenin başına.Bugün AKP olur yarın başka bir parti.Ama bu ülkenin başında bundan sonra takva sahibi , %90'ın inancı olan islama hizmet eden insanlar gelecek.Siz dizi izleyip , kafelerde o kız senin bu kız benim , kız peşinde koşarken , bu insanlar 5 vakit namazını kılıp gece gündüz ders çalıştı.Siz din düşmanı ideolojilerle uyutulurken atı alan üsküdarı geçti.Şimdi de bu anlayış dindar bir nesil yetiştiricez diyor.Modern bilimlerden en ufak taviz vermeden , yanında Kuran , Arapça gibi derslerin de okutulduğu , dindar neslin yetişeceği imam hatipler kuruldu.Ama bunu yaparken istemeyen halk da düşünüldü.Halka seçme özgürlüğü de bırakıldı.Ortaokula gelen çocuğunu istersen düz ortaokula ver istersen imamhatibe.Ama imamhatipteki Kuran dersi yerine düz ortaokulda eski sistemdeki trafik vb.. cart curt dersler var.Matematik , fen bilimleri ders saatleri aynı.İsteyen modern bilimleri Kuran'la takviye edecek , isteyen trafik vb.. cart curt derslerle.Zorlama yok.Tercih insanlara bırakılmış.Kimsenin kalkıpta modern bilimleri dışladığı , yerine din bilimlerini getirdiği yok.Sadece dini bilimlerle takviye var.Onu da isteyen alır , isteyen almaz.

    Siz hala neyin rüyasını görüyosunuz?Bu kadar ayakta uyunmaz ki.Sizi kendinizi eğitemiyosunuz bizi nasıl eğiteceksiniz.Gelin biz sizi eğitelim.Zincirlerinizi kırın.Putlarınızı yıkın.Ateist olsan da gel , kominist olsan da gel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 14 Nisan 2015; 11:17:07 >




  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Geldiğiniz gibi gidersiniz!
  • HDP'nin İzmir Konak Meydanı'nda bir seçim etkinliği olduğunu düşünün. Birinci sıra adayı Ertuğrul Kürkçü halka hitap ediyor. Derken elleri silahlı, 25 kişi bu seçim çalışmasına katılıyor. Kürkçü bir kenara çekiliyor. PKK'lılar Kalaşnikofları bellerinde, mikrofon ellerinde halka sesleniyorlar. "Mahallenizden HDP dışında tek bir oy çıkarsa, ona göre..." diyorlar. Bu tabloyu da güvenlik güçleri huşû içinde izliyor.
    HDP'nin toplumdan istediği tam da bu. Sadece çok göze batmasın diye bunu İzmir Konak'ta değil de, Ağrı Diyadin'de yapmaya kalkmışlar. HDP, Batı'da özgürlükçü, yeşil ve demokratik 'yeni yaşam' çağrısı yapıyor ama 'Doğu cephesi'nde değişen bir şey yok maalesef.

    Cuma günü gerçekleşen çatışmanın nedenine dair HDP Ağrı İl Başkanı Sabri Tayfur'un açıklamasını okumak bile yeterli aslında: "Bu savaşın önüne geçebilmek için, insanların ölmemesi için kendimizi kalkan olarak ortaya atacağımızı söyledik. PKK ile devlet güçleri arasında çatışma çıktığını söylüyorlar. PKK'lılar da burada şenliğe katılacaktı."

    Tamam da güzel kardeşim, savaşın önüne geçmek için, insanların ölmemesi için 'canlı kalkan' falan olmana gerek yok ki! Silahlı PKK'lıların sivillerin ve siyasîlerin etkinliğine gelmemelerini istemen kâfi. Ama bu o kadar da kolay değil, değil mi? TSK'ya kafa tutmaya benzemez çünkü PKK'lılara 'gelme' demek. TSK nasılsa en fazla basın açıklaması yayınlar, PKK'nınsa başvurduğu başka metotları var.
    PKK'ya yakın Yeni Özgür Politika'da Adil Bayram müstearıyla yazan KCK yöneticisi Duran Kalkan'ın şu satırları HDP çevrelerindeki akıl tutulmasını da net şekilde özetliyordu:

    "Yine farz edelim ki Genelkurmay Başkanlığı'nın açıklamada belirttikleri her şey doğrudur. PKK'liler belirtilen yerde halka propaganda yapmayı planlamışlardır. Söz konusu propagandayla halktan HDP'ye seçimde oy vermelerini isteyeceklerdir. Peki durum böyle olsa bile, acaba bu durum Genelkurmay Başkanlığı'na böyle planlı bir saldırı yapma hakkı verir mi?"

    Silahlı PKK'lılar halka 'propaganda' yapmaya şehre inecekler ama konunun TSK ile ne alakası var? Bölgedeki Ak Parti seçim bürolarına kurşun yağdırmaktan taşlatmaya kadar geniş bir 'propaganda alanı' sunan KCK şehir yapılanmasının yöneticilerinden Kalkan, bunu ciddi ciddi soruyor. Müthiş bir kara komedi üstadı olduğu anlaşılan Kalkan'ın yazısının başlığı da "Her şeye rağmen demokratik seçim"...
    Peki KCK'lısı böyle olur da HDP durur mu? HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş da âdeta el yükseltircesine şöyle demiş: "Kim silah gücüyle oy topluyorsa, Allah onun bin defa belasını versin!"
    Sayıları 25 veya daha fazla olan silahlı PKK'lı, 12 saat süren çatışmada ayakta kalmaya yetecek teçhizat ve 10.000 mermi olduğu söylenen mühimmatla şehre inecek, halka 'siyasî propaganda' yapacak ve HDP Eş Başkanı buna izin verilmediği için çıkıp 'silah gücüyle oy toplayanlara' bela okuyacak.
    Vallahi âmin, bin kere âmin...


    http://www.sabah.com.tr/yazarlar/hilalkaplan/2015/04/14/min-demirtas-min




  • ya siz şaka mısınız, adamlar hdpye barajı aştırmak için planlı oyun içindeler siz de sırf akp düşmanlığından bunu yiyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neommy

    Geldiğiniz gibi gidersiniz!

    Biz bi yerden gelmedik ki gidelim.Biz 1.000 senedir bu topraklarda , takva ile , Allah yolunda dünyanın süper gücü olduk.Eskiden namaz kılmayan Türk'e Türk denmezdi.Ama 80 Senedir CHP zihniyetiyle namaz kılan insanla mücadele edildi.Devlet kurumlarından irticacı diye kovuldu , gençlerin hem dini , hem de modern bilimleri bir arada almaları engellendi.Osmanlı'nın son zamanlarında , 2 meşrutiyetin ilanıyla modern bilimlerin okutulduğu askeri okullar kuruldu ama medrese eğitimi kendi haline bırakıldı.Yapılması gereken , modern bilimlerle , dini bilimlerin bir arada yapılabileceği yeni eğitim sistemiydi.Ama Osmanlı ile birlikte bu hayaller de çöpe gitti.Onun yerine dini eğitimi dışlayan yeni eğitim anlayışı geldi.Ama şimdi milenyuma girdikten sonra dinine bağlı insanların , modern bilimleri de öğrenip kendini her iki alanda da eğitebileceği , hatta böylesinin çok daha üstün olacağı ispatlandı.100 yıllık hayal gerçek oldu.İnsanların dininden taviz vermeden modern bilimleri de öğrenebileceği sistem kuruldu.İnsanların dinine bağlı olduğu için devlet kurumlarından kovulduğu sistem çöktü.Kimseye baskı yok.Zorlama yok.İsteyen sadece modern bilimler öğrenir.İsteyen yanına dini bilimleri de ekler.Beğenmiyosanız siz gidebilirsiniz topraklarımızdan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    quote:

    Orijinalden alıntı: neommy


    Alfabe bilmeyen, kendi eğitimini bile KB'de defalarca sorulduğu halde saklayacak kadar korkak birisi Kuantum'u açıklamaya kalkarsa tüm KB yerlere serilir Sayın Kingman29!
    Tabii ki gülmekten!
    Holdinginizde size mutluluklar dilerim!

    Ek: Yuhh burada bile eksi 30 olmuş yaww! DH sakinleri Kingman29'un tüm girdiği bölümlerde Yönetime mesaj veriyorlar, helal olsun!

    Maya'da "insert edge loop tool" ne işe yarar?Kenar eklemeye yarar.

    C# da geri dönüş değer, olmayan 2 parametreli metod nasıl yazılır :
    static void topla(int x , int y) {}

    Noldu hönkkk oldun mu?Alfabe bilmeyen adam bilgisayar programlama biliyo.Bi yandan Maya da modelleme yapıyorum , bi yandan C# ve Javascript ile yaptığım oyuna kod ekliyorum.Bi yandan Kuran okuyorum , bi yandan tefsir , hadis okuyorum , bi yandan da senin gibi zırcahile cevap yazarak vaktimi boşa harcıyorum.

    3 tane hayvan resmi koyarak , bu bundan evrilmiştir diyerek , 3.5 trilyon bazdan oluşmuş insan DNA'sı kendi kendine tesadüfen oluşmuştur diyerek yaptığınız palavra biliminizle başbaşa kaldınız işte.Kuantum sizin neyinize.Evrenin gerçekliğinin bilimi , Kuantum size ağır geldi , hazımsızlık yaptı.Palavralarınızla birbirinizi kandırıp durun artık.

    Şaka mı bu Hayatını forumda geçiren bir kuantumcu. Oradan da evim teorisine zıplamış. turboline 1 bu arkadaş 2. Forumdaki sabah şekerleri.

    Ya sorma ben de banlasınlar diye bekliyom.Bilim bölümüne takıldım.İnsanlara Kuantumu anlatan bi yazı yazayım dedim.Konuyu sildiler.Beni o bölümden uzaklaştırdılar.Şimdi burdan da uzaklaştırmak üzereler.Bi özel mesaj gelmiş.Uyarınız onay bekliyo diyo.Yakındır banlamaları.




  • Aramızda kalsın ama bölücüler bile daha masumdur mevcut iktidardan.Azıcık objektif bakan ortalama iq'ye sahip biri bile bunu görebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basaranofficial

    quote:

    Orijinalden alıntı: KatakIysm

    ''TSK'nın Ağrı'daki halka atıp tutması'' olarak nitelediğin açıklaması nedir acaba paylaşır mısın?

    Çıkan çatışmaların tek sorumlusunun sürekli halk olarak anlatılması, yapılan emeklerin hiçe sayılması , halen tsk'nın etten duvar örüldüğünü kabul etmemesi.

    Yüzlerce şahit varken , kamera kayıtları varken tabi ki birilerine bişeyler kanıtlamak sözlerin doğruluğunu ispatlamak kolay. Ya olmayanları ne yapacağız?

    Bu ülke ve askeri kürtlerin doğal olarak eli silahlı bir yaşam sürdüğüne tüm ülkeyi inandırdı. Ve bu yüzden insanlar suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar. Bu ülkede insan suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışıyor bunun kadar vahim bir durum daha var mı ? Demokraside böyle birşey olamaz. Suçsuzluk ispatlanmaz suçlu olduğu ispatlanır. Kendi kafana göre yönetim belirleyip hakim ayarlayıp kendi kurguladğın senaryoyla insanları yargılayamazsın.2. sınıf insan muamelesi gördük yıllarca ki halende devam etmekte. Bu olaylarda sadece hükümet değil onların uşağı olmuş her birim en az onlar kadar suçludur. Buna tsk da yada diğer kurumlarda dahil. Bu açıklamayı keşke yapmak zorunda kalmasaydım , keşke bildiğin soruların cevabını sormasaydın.

    TSK hiç bir zaman bölge halkını suçlayıcı açıklama yapmamıştır, askerlere pusu kuranları halk olarak görüyorsan ve onlara gerilla diyorsan orası ayrı. TSK'nın halkı suçlaması gibi bir iddia ne kadar saçma, bana halkı suçladığı bir yazılı açıklamasını bul göster böyle saçma iddialarla kafaları bulandırmaya çalışma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

    Arkadaşlar ortada siyasallaşmış bir MİT varken AKP'nin hiçbirşeyine güvenemezsiniz.Emin olun savcı,elektrik kesintisi ve bu olaylarda MİT'in parmağı var.

    Güzel tespit hocam sonuna kadar katiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

    Arkadaşlar ortada siyasallaşmış bir MİT varken AKP'nin hiçbirşeyine güvenemezsiniz.Emin olun savcı,elektrik kesintisi ve bu olaylarda MİT'in parmağı var.

    Madem savcıyı AKP öldürdü , neden cenazesine gitmediniz?Neden savcıyı öldürenlere terörist diyemediniz?Çünkü işin aslı savcıyı öldürenler , sizin gezi parkı olaylarında aferim gençler dediğiniz DHKPC'li teröristlerdi.Sizin zihniyetinizi ürünü olan evlatlarınızdı.Bu milleti kandırmayı bırakın artık.Çıkarın yüzünüzdeki terörist maskelerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 14 Nisan 2015; 14:53:54 >



  • kendimize füze atarız diyen adam!! 4/5 askermi öldürtmeyecek.


    FÜZE DİYOR KENDİMİZE DİYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    quote:

    Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

    Arkadaşlar ortada siyasallaşmış bir MİT varken AKP'nin hiçbirşeyine güvenemezsiniz.Emin olun savcı,elektrik kesintisi ve bu olaylarda MİT'in parmağı var.

    Madem savcıyı AKP öldürdü , neden cenazesine gitmediniz?Neden savcıyı öldürenlere terörist diyemediniz?Çünkü işin aslı savcıyı öldürenler , sizin gezi parkı olaylarında aferim gençler dediğiniz DHKPC'li teröristlerdi.Sizin zihniyetinizi ürünü olan evlatlarınızdı.

    Sen benim kim olduğumu bile bilmeden atıp tutuyorsun.Erdoğan gibi söylüyorum "Siz insanları yaftalamayı çok iyi biliyorsunuz" .Benim için DHKP-C zaten terörist bir örgüt savcıyı öldürenlerde bana göre teröristtir.11 Eylül İkiz Kuleler ve Pentagon olaylarına dikkat çekmek istiyorum o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın.

    El Kaide örgütünü kuran kimdir?SSCB'ye karşı kuran ABD'nin kendisi değil mi evet tam da öyle.Sonra ABD örgütü düşman ilan etti sonra herkes biliyor ki(Sene olmuş 2015 Bilmeyen Yok) o uçakları ABD'nin gizli elemanları vasıtasıyla saldırı düzenledi.Amerika'nın kendine İslam Coğrafyasında düşman yaratması gerekiyordu ve yarattı da.Afganistan ve Irak'a bu kendi yarattığı sebeple saldırdı.Bush ve Clinton aileside 11 Eylül saldırısında ölen insanların cenazesine katıldı keza John F. Kennedy cenazesine de zamanın üst düzey yetkilileri katıldı bir çoğu da gizli lobilerin adamları onlar yaptı onlar katıldı.Ne yani cenaze törenine katılmakla herşey değişiyor mu?




  • Kültür ve Bilim bölümünde attığı geriye kalan 1000 mesajının hepsinde nasıl namaz kılınır tarifleri yaptığını ve nerdeyse hiçbir mesajında da doğru-güvenilir Bilimsel bilgi olmadığını ilave etmeyi nedense unutmuş arkadaş
    Ben artık bişi demiyorum Kingman29 size. Kuantuma emanet olun!
    Ek: Bişi demiyorumun nedeni yukarlardaki Mr.Wayne'ye verdiğim cevapta açıkça ifade edilmiş, sakın iyi kalbime yorumlanmasın!

    Ek: Turboline'ın hocası sayılır aslında!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 14 Nisan 2015; 16:34:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neommy

    Kültür ve Bilim bölümünde attığı geriye kalan 1000 mesajının hepsinde nasıl namaz kılınır tarifleri yaptığını ve nerdeyse hiçbir mesajında da doğru-güvenilir Bilimsel bilgi olmadığını ilave etmeyi nedense unutmuş arkadaş
    Ben artık bişi demiyorum Kingman29 size. Kuantuma emanet olun!
    Ek: Bişi demiyorumun nedeni yukarlardaki Mr.Wayne'ye verdiğim cevapta açıkça ifade edilmiş, sakın iyi kalbime yorumlanmasın!

    Ek: Turboline'ın hocası sayılır aslında!

    Adama bak.Senin hayatın yalan.Namazı anlatmışım.Senin gibi Allah'a inanmayan insandan zaten dürüstlük doğruluk beklenmez ki.Yalandan kim ölmüş?Herşey beklenir sizden.Bu kadar yalancılıkla bu toplumda tutunabilmeyi nasıl başarıyosunuz.Gerçi pek tutunabildiğiniz söylenemez ama palavrayla yaşadığınız hayat siz ne kazandıracak?İki dakika dürüst olmayı bile beceremiyonuz.Ama pardon sizin için bu tür kavramların hiç önemi yok zaten.Dürüstlük , mertlik , namus , cesaret , sözünün arkasında durma , yalan söylememek , ahlak , size göre yalan.Sizin kitabınızda böyle değerler yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 14 Nisan 2015; 16:52:47 >




  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Yukarda sana son sözleri söyledim Kingman29, Ülke Gündemi bölümü konularında bile bile en yakın eksilenene yüzde 1000 fark atıyorsan bi zahmet suçu birazda kendinde ara!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neommy

    Yukarda sana son sözleri söyledim Kingman29, Ülke Gündemi bölümü konularında bile bile en yakın eksilenene yüzde 1000 fark atıyorsan bi zahmet suçu birazda kendinde ara!

    Ben de sana son sözümü söyledim.Kapak yap kendine kullan.Bizim gurur duyduğumuz değerlerimiz sizin için aptallık.Dürüst olma yalancı ol , mert olma , düşmanını arkadan vur , belaltı vur , insanları yalanla kandır.Sizin hayat felsefenizi gayet yakından tanıyorum.Bana hikaye anlatamazsın.Dürüst olan asla kazanamaz , yalan söylemeyen aptaldır.Size öğretilen bu.Şu forumun başyalancısı sensin.Nasıl olsa Allah yok , yalan söylediğimi kim nerden bilecek diyosun ama yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyo.Rahmetli Yazıcıoğlu'nun dediği gibi "1 saniye sonrasına bile sağ çıkacağımız belli değilken bu yalan dünya için fırıldak olmaya gerek yok.".Ama fırıldaklığı hayat felsefesi haline getirmiş insanlar için bu söz bi kulağından girer , diğerinden çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 14 Nisan 2015; 17:12:58 >




  • AKP'nin çökeceği falan yok, seçimlerde yine kedileri trafolara salıp mufalefet parti oylarını tuvaletlere atarlar...
  • ..............KRAL ÇIPLAK.................


    ............. HAYDA GENE KÜLLİYEN YALAN DEDİYA ..........



    ............ BUDA GÜNEYDOĞUNUN HALİ ...........AT KOŞTURUYORLAR..........




    ..SAKIK TA çıkmış TUZAK KURUYORLAR - PUSU ATIYORLAR diyor ; KENDİ TOPRAĞIMIZDA TERÖRİST OLDUK..

    Sakık, "Orada gerillanın olduğu bilindiği halde neden oraya gecenin geç saatlerinde operasyon ve sızmalar yapılıyor?" dedi.

    Sırrı Sakık, Diyadin’de 11 Nisan günü meydana gelen olayların ’bir yol kazası’ olmadığını, planlı projeli bir operasyon olduğunu ileri sürdü. Sırrı Sakık, "Evet, oralarda bir pusu atılmış, oralara gidip bir operasyon yapılmış. Bu topraklarda uzun süredir bir barış görüşmelerinin devam ettiğini, oralarda birkaç yıldır etkinliklerin yapıldığı, şenlikler yaptıklarını, şölenler düzenlediklerine hepimiz tanıklık ediyoruz. O bölgede de gerillanın olduğunu da devlet bizden daha çok iyi biliyor. Eğer siz bir barış görüşmelerini sürdürüyorsanız, eğer siz birileriyle barış sağlayacaksanız, bu pusu atarak, tuzak kurarak olmaz. Orada gerillanın olduğu bilindiği halde neden oraya gecenin geç saatlerinde operasyon ve sızmalar yapılıyor. Bu şunu gösteriyor, çok masumane bir şeyin olmadığını, planlı projeli bir operasyonun olduğunu, bunun kimseye bir yararının olmadığını ama uzun süredir Ağrı’yla ilgili ciddi kuşkularımız ve endişelerimiz var" diye konuştu.





  • utanmadan hükümete saldıranların yüzü kızarır mı ?

    http://haber.star.com.tr/guncel/teror-orgutunun-silahli-propagandasi-kamerada/haber-1020884
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.