Şimdi Ara

TSFT FİFA Ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda birçok kez Fifa için turnuva düzenleyen gönüllü arkadaşlar oldu. Ben de birkaç turnuvaya katılmıştım. Fakat bir süre sonra ilgisizlikten turnuvalar ya yarıda kaldı ya da 3-5 kişi ile tamamlandı. UT veya Online Sezon'un dışında kendi aramızda hem bir topluluk kurup, sohbet, muhabbet etmek hem de bunu rekabetle birleştirip güzel bir turnuva yapmak isteyenler vardır diye düşünüyorum. En azından oluşturulmaya çalışılan turnuvalardan bunu gördüm forumda. Fakat artık kimse ilgisizlikten ve uğraşmak istemediğinden yanaşmıyor turnuva kurmaya.

    Ben bu işi hem güzel bir sistem hem de kaliteli bir ortam içerisinde düzenleyen http://onlinelig.net/ sitesiyle tanıştım. NBA olarak zaten uzun süreli bir turnuva geçmişleri var. Fakat Fifa'da daha 3 sezon düzenlenmiş ve ben de son sezona katıldım. Benim gibi böyle hem turnuva ortamı hem de kaliteli bir Fifa ortamı arayanlar için öneriyorum.

    http://onlinelig.net/ps4/tsft Buradan 3. sezonun tüm istatistiklerini ve genel durumunu inceleyebilirsiniz. Hem site hem de turnuva hakkında fikir edinebilirsiniz. Dediğim gibi çok sistematik bir turnuva düzeni var. Puan durumunu, maç sonuçlarını, gol ve asist krallıklarını, maç istatistikleri vs. gibi bir çok istatistiğe de ulaşabiliyorsunuz. Yani turnuva sadece maç sonuçlarından ibaret olmuyor ve haliyle canlı bir turnuva oluyor.

    Puan Durumu, Krallık ve Sonuçlar, ligin anasayfasında
     TSFT FİFA Ligi

    Lig anasayfasında yine son haberleri ve Maçlarla ilgili görüntüleri görebiliyorsunuz
     TSFT FİFA Ligi

    Gol ve Asist Krallığı
     TSFT FİFA Ligi

    Maç İstatistikleri
     TSFT FİFA Ligi

    Detaylı Puan Durumu
     TSFT FİFA Ligi

    Benim siteyle tanışmam gerçekten tesadüf oldu. Forumda da biliyorum ki böyle turnuva ortamı arayan arkadaşlar var. Kendileri tanıtım yapmadıkları için ben böyle bir konu açmak istedim. Gelin siz de katılın. 3. sezon daha yeni bitti ve 4. sezon için kayıtlar devam ediyor. Bu arada 3. sezonda ben şampiyon oldum Şunu da belirteyim turnuva ücretsiz değildir. 2 sezon için 10 tl gibi bir fiyatı var. Zaten bu kadar emeğin de karşılığının olması kanaatindeyim ben. Bu tüm istatistikleri vs. bir kişi yapıyor. Girdileri siz giriyorsunuz. Maç sonucunu, golleri ve asistleri, maç istatistiklerini vs.

    Turnuvaya kayıt için: http://onlinelig.net/ps4







  • Yusuf güzel anlatımın ve güzel oyununla en başta verdiğin katkılardan ötürü ben çok teşekkür ederim. İlk günden beri seni de aramıza katabilmiş olmaktan çok mutluyum. Umarım giderek daha da büyür daha da keyifli turnuvalara ev sahipliği yaparız.

    Sağol varol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 7 Nisan 2017; 14:16:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.