Gayet düzgün şekilde çalışan ts3 bir anda sapıttı. Push to talk'da mouseu algılıyor, basınca ışık yanıyor ama ses gitmiyor. Bazen bilgisayarı kapatıyorum ve ertesi gün açtığımda düzelmiş oluyor. Sonra kendi kendine tekrar bozuluyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Ses kartı driverları ve diğer sesle ilgili tüm driverlar güncel. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Options>Capture>Push-To-Talk seçeneğinin karşısındaki butona tıkla ve CTRL yada kullanmak istediğin başka tuşu seç.
ø
kullanıcısına yanıt
Hocam teşekkürler. Ancak sorun oradan kaynaklanmıyor. Mikrofon ne ts3 de ne normalde ses almıyor. Realtek HD Audio driveri kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzzb
Hocam teşekkürler. Ancak sorun oradan kaynaklanmıyor. Mikrofon ne ts3 de ne normalde ses almıyor. Realtek HD Audio driveri kullanıyorum.
Aynı sorun bende de oldu. Driveri aygıt yöneticisinden kaldır ve, sitesinden indir. Ayrıca farklı bir markanın sitesindeki driver gelirse yine de indir ben öyle yaptım çalıştı :D.
oguzzbO
kullanıcısına yanıt
Aygıt yöneticisinden ses denetleyicisini bulup sağ tık>güncelle yap.
Bendede aynı driver var. Ayarların bu şekildemi birde onu kontrol et.
Yani bunlarda olmassa mikrofonu başka bilgisayarda dene, problem fiziksel olabilir.
ø
kullanıcısına yanıt
Şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. Mikrofon düzeldi ama :D Deli edecek beni
quote:
Orijinalden alıntı: oguzzb
Şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. Mikrofon düzeldi ama :D Deli edecek beni
Şu an tam sorunu bilmediğim için yardımcı olamıyorum. Driverin panelinden bir ss atarmısın.