Şimdi Ara

ts3de ses gitmeme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gayet düzgün şekilde çalışan ts3 bir anda sapıttı. Push to talk'da mouseu algılıyor, basınca ışık yanıyor ama ses gitmiyor. Bazen bilgisayarı kapatıyorum ve ertesi gün açtığımda düzelmiş oluyor. Sonra kendi kendine tekrar bozuluyor. Sorunu bir türlü çözemedim. Ses kartı driverları ve diğer sesle ilgili tüm driverlar güncel. Böyle bir problem yaşayan var mı?

• Options>Capture>Push-To-Talk seçeneğinin karşısındaki butona tıkla ve CTRL yada kullanmak istediğin başka tuşu seç.

• ø kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Ancak sorun oradan kaynaklanmıyor. Mikrofon ne ts3 de ne normalde ses almıyor. Realtek HD Audio driveri kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzzb

Hocam teşekkürler. Ancak sorun oradan kaynaklanmıyor. Mikrofon ne ts3 de ne normalde ses almıyor. Realtek HD Audio driveri kullanıyorum.

Aynı sorun bende de oldu. Driveri aygıt yöneticisinden kaldır ve, sitesinden indir. Ayrıca farklı bir markanın sitesindeki driver gelirse yine de indir ben öyle yaptım çalıştı :D.
  • oguzzb O kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinden ses denetleyicisini bulup sağ tık>güncelle yap.

Bendede aynı driver var. Ayarların bu şekildemi birde onu kontrol et.

Yani bunlarda olmassa mikrofonu başka bilgisayarda dene, problem fiziksel olabilir.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. Mikrofon düzeldi ama :D Deli edecek beni
  • quote:

Şimdi de hoparlörden ses gelmiyor. Mikrofon düzeldi ama :D Deli edecek beni

Şu an tam sorunu bilmediğim için yardımcı olamıyorum. Driverin panelinden bir ss atarmısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saniyelik Ses Kesilme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    mikrofon cızırtı problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ø kullanıcısına yanıt
    Sendeki gibi bir panel yok hocam bende ne yazık ki
  • quote:

Sendeki gibi bir panel yok hocam bende ne yazık ki

Biraz kurcala istersen. Çözersin sen bu olayı. Arka tarafa bak jackları kurcala, hoparlörü çıkar tak belki yeniden tanır.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Dizüstü kullanıyorum hocam. Yerleşik mikrofon çalışıyor ama hoparlörden ses gelmiyor
  • quote:

Dizüstü kullanıyorum hocam. Yerleşik mikrofon çalışıyor ama hoparlörden ses gelmiyor

8-10 liraya al bir tane mikfofon. Bende vent ve ts kullanıyorum ayrı mikrofon iyi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.