Şimdi Ara

Trust urban senfus kulakici bt kulaklik 45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adana metroda mevcuttu.

    Burada fiyatlar var. Bi yerde 70 e kadar dusuk fiyat gordugumu saniyorum.

    http://m.akakce.com/p/?35137378

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4 saat muzik dinleme
    gereksiz
  • Bu fiyata ne var ki bilindik markalardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    4 saat muzik dinleme
    gereksiz

    Senin gibi insanlara bir türlü anlam veremiyorum.



    Neyine yetmiyor 4 saatlik müzik ?



    Kulaklığı takıp yüzlerce km yol mu yürüyorsun ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    56 km kostugum-yurudugum gun oluyor....
    senin gibi insanlarin anlamasi zor tabi... her gun cihazlarinizi sarj etmek sizin gibilerin hobileri arasinda olsa da benim degil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    56 km kostugum-yurudugum gun oluyor....
    senin gibi insanlarin anlamasi zor tabi... her gun cihazlarinizi sarj etmek sizin gibilerin hobileri arasinda olsa da benim degil...



    hocam afedersiniz atletmisiniz ?


    Trust urban senfus kulakici bt kulaklik 45 TL




  • Bu zaten sporcu kulaklığı maraton yapan adama yaramaz Kardeşim bundan kullanıyor ama bass sesleri çok fazla beni yormuştu şahsen ama bass sevenler için güze bir seçenek fiyatı da normal işte şu anda yurt dışından falan sipariş verip beklemek istemeyenler için.

    Ben de powerway diye bir marka almıştım. Çindeki 10 15 dolarlık kulaklıklardan, tr de bir firma marka basıp satıyor işte. Sesinden memnunum 5 saat müzik dinletiyor 1 saatte şarj oluyor.

    Yürüyüş ve spor yaparken kullanırım gerçekten büyük rahatlık oluyor. Şarj konusu benim de ilkbaş canımı sıkmıştı ama alışınca farkına bile varmıyorsunuz. Spora gittim mesela sporumu yaptım duşa girerken powerbank'e telefonu da kulaklığı da takıyorum bir öyle şarj oluyor. Eve geldim odaya girince hemen şarj kablosu hazır telefonuda kulaklığı da takarım yemek falan yerken ikisi de şarj olmuş olur. Pc ye eşleştiririm dizimi izlerim. Yatarken şarja takarım sabah şarjdan çıkartırım. Yatarken genelde powerbank 'e takarım şarj olunca otomatik kapanıyor çünkü daha güvenli geliyor bana.

    Kablo kalabalığından kurtulmak için birebir. Ama en çok da telefonun LG G5 'in sesi aşırı derecede az ve kısık olduğu için normal kablolu hiç bir kulaklık tatmin etmiyor ses konusunda. Bunlar pilli ve kendinden anfili olduğundan sesleri daha yüksek çıkıyor. tek dezavantajı bt4.1 olsa bile hala 16bit ses aktarım hızındalar. 24bit'e geçse bütün bt teknolojisi çok daha iyi olacak. Şu an çok pahalı markalarda var diye biliyorum 24bit aktarımın.


    Uzun lafın kısası ihtiyacınıza göre bir öncelik belirleyip kablolu mu kablosuz mu seçecek kişiler için kablosuz olarak güzel bir alternatif. ama dediğim gibi bu trust 'ın bt çekimi çok iyi olsa da, kabin yapısından sanrım bassları çok dolu geliyor. Yoğun bass sevmeyenler için biraz kafa şişirici gelebilir. Ama kısık seste dinleyenler için sorun teşkil etmeyecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.