Şimdi Ara

'Trump, Merkel'in cevabını ancak 11.kez anlattığında anladı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 'Trump, Merkel'in cevabını ancak 11.kez anlattığında anladı'


    ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya Başbakanı Angela Merkel'in geçen ayki görüşmesinden ilginç bir diyalog ortaya çıktı. İddiaya göre Merkel görüşmede, Trump'a Avrupa Birliği'nin (AB) temel bir ticari kuralını tam 10 kez anlatmasına rağmen, Trump neden AB ile anlaşma yapması gerektiğini ancak 11. seferde anladı.

    İngiliz The Times of London gazetesine konuşan üst düzey bir Almanya yetkilisi, görüşmede ABD Başkanı Donald Trump'ın 'neden sadece Almanya ile ticaret anlaşması yapamayacağını' anlayamadığını söyledi.

    Alman yetkili, "Trump Merkel'e Almanya ile ticaret anlaşması yapıp yapamayacaklarını 10 kez sordu. Merkel, her seferinde Trump'ın Almanya ile değil, Avrupa Birliği ile ticaret anlaşması yapması gerektiğini söyledi" dedi. Trump 11. kez aynı soruyu yönelttiğinde, Merkel'in anlattıklarını sonunda anlayarak, "Ah, o zaman Avrupa ile ticaret anlaşması yapacağız" şeklinde karşılık verdi.

    'MERKEL, 'TRUMP AB İLE TİCARETİN TEMELLERİNİ BİLMİYOR' DEDİ'

    Merkel'in kabinesindeki yetkililere, Trump'ın Avrupa Birliği ile ilgili 'çok temel şeyleri yanlış anladığını' ve AB ile ticaretin 'temellerini' bilmediğini söylediği de öne sürüldü.

    Merkel ile görüşmesinden sonra Trump'ın öncelikle AB ile ticaret anlaşması yapmaya karar verdiği aktarıldı. İngiltere ile yapılacak anlaşmasınınsa, İngiltere'nin AB'den çıkışından sonrasına kalacağı kaydedildi.







  • Trump sanki başkanlık için fazla mı yaşlı nedir?
  • Tam kullanmalık 4x4'lük adam Paraya, kıza düşkünlüğü, cehaleti, politikadan gram anlamaması. Bu adam her türlü kandırılır, her türlü oynatılır, her türlü provoke edilir. ABD'nin eşsiz fırsatlarından biri olacak muhtemelen
  • 70 plus adam zamanında tr de çok yaşlı siyasetçilerden çok çekti.....75+ yı geçince emekli ol kardeşim bırak zaten kafa kayıyor 60 dan sonra nederseniz diyin babama bakıyorum nerde eski hali resmen saflaşma oluyor insanda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Nisan 2017; 16:34:34 >
  • Haber kaynağı cnn ve diğer sol liberal görüşlü gazeteler ise haberin yalan olması muhtemeldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee yaa, ultra kapitalist adama denilene bak yavv; limon satmayı dahi beceremeyecek tipler gelmiş adamın zekasını sorguluyoo. Bu güce aptallığı sayeyesinde erişdi herhalde. Bi de üstelik bu gücün üstüne de Abd başkanlığı gücünün üstündeki kaymağı oldu. Uç kuruş maaş alan ve bir bina yöneticisi dahi olmayı beceremeyecek insanlar gelmiş adamın zekasını küçümsüyor.
    Güzel kafa, bana da verin o kafadan!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Nisan 2017; 17:21:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    adamın zeka geriliği var diyen yok ama insanoğlu yaşlılık doneminde eski anlama kapisetisi eski diriliği olmuyor babam okadar fırlama zeki bir adamdı işadamıydı yani ama şimdi eksisi gibi değil her şeyi şak diye anlamıyor, yada hemen kanıyor birine, hemen doğruyu idrak edemiyor eskisi gibi yani rte nin bile eski hali olmadığı ortada belli bir yaştan sonra emekliliğinin keyfini sürmeli insanlar...ben rte beğensemde şahsen 75+ üstü arenada görmek istemiyorum erbakan ecevit demirel örneğini gorunce biri altı bezlenene kadar siyasette durdu ayakta zor duruyordu çoğu.. zamanın gelince köşene çekilcen okadar basit...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Nisan 2017; 21:3:31 >




  • Bir reis değil elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5008.tr -- 23 Nisan 2017; 21:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.