< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 19 Kasım 2025; 21:53:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Olay ne tam olarak burada ? Neden bu kırpılmış önü arkası ve sonu bilinmeyen hatta sorusu ne neyin üstüne bunu söylemiş bilinmeyen bu video sadece CHP'li ve özellikle saraçhaneye yakın hesaplardan neden paylaşılıyor ? Neyin algısını kasmaya çalışıyorlar acaba gene. Not: Bu arada AKP son seçimlerde zaten %35 zor almıştı. Bu kadar ekonomik olumsuzluğa rağmen üstüne İBB soruşturmaları muhalefetin bu kadar bastırması flan varken 2 yılda halen %33 ise bu başarı bile denilebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Kasım 2025; 23:38:30 > |
|
trump, abd-suudi yatırım fonunda konuşma yaparken turkey kelimesini kullanarak espri yaptı. sonrasına da "ülke olan türkiye'den bahsetmiyorum. türkiye iyi gidiyor, erdoğan iyi gidiyor." demiş. espriyi biraz daha uzatıp, yukarıda belirtildiği üzere "erdoğan'ın beni aramasını istemem, dostlarımıza sahip çıkmalıyız" diyor. kısaca kelime oyunu ile yine mesajını gönderdi. bir taş attı, iki... adam espri yaparak, hem ekonomi hem de diplomasi ile alay ediyor. kısaca bu bir mesaj ama şaka yoluyla. 😅 |
|
Tam metnini göremediğim için espiriyi anlayamadım. Ama kendi iç basınına bir mesaj diyorlar. Geçen hafta ABD'de muhalifler şöyle bir haber ortaya atmış. ![]() 8-10 gün önce şöyle bir haber olmuş buna gönderme diyenler var. Dediğim gibi sorusu ne konusu ne neyin üstüne söyledi önü arkası ne göremedim. ) Ama Özellikle CHP'li hesaplar bu 25 sn yelik video üstünden algı kasmaya çalışıyor sadece. Trump'a anket şoku! Yüzde 33'e kadar düştü - Dünyadan Haberler CNN Türk https://www.cnnturk.com/dunya/trumpa-anket-soku-yuzde-33e-kadar-dustu-2359352 |
|
|
trump ilginç bir karakter. onunla arkadaş olanın, şakadan nasibini alacak olması normal. ama dostum falan dersen, nasibin her türlü artar. 😁 neden artar? aşık veysel'den biliyoruz: dost dost diye.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 20 Kasım 2025; 17:47:31 > |
|
![]() BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
|
" dost dost diye " |
|
|