Beyler aranıza yeni katıldım .. Bu True İmage programını bil. kurdum ve image aldım .. Tüm bunları Format attıktan ve gerekli yazılımları bil. kurduktan sonra yaptım.. Programı ilk kez kullandığım için bilgisayarımdan bir iki program sildim .. Denemek istedim prog. .Prog. sildikten sonra image i yüklemeye başladım . Sonuç olarak Reboot etti makinayı ve bil. acılırken image yi yükledi ve yeniden Reboot etti ama bilgisayar açılmadı .. Bilgisayar acılırken XP Logosundan Önce cıkarn Siyah ekran devamlı Ekranda kalıyordu .. Bende haliyle format atmaya karar verdim . Bios tan gerekli ayarlamalrı yaptım ve format atılacak kısma geldiğinde ve bende C: sürücüsünü seçtiğimde '''''Öncelikle varolan Windows versionunu silin '''''diye bir yazı geldi bende sildim ama her hard diski biçimlendirme sonunda tekrar sanki format atılacak mıs gibi format atma ekranına geliyor ve bilgisayar format atmıyor ..
HArd Disklerim 2 tane biri 20 biride 80 Gby olmak üzere iki harddisk
NOT :ANLATIMIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM
norton ghost u tavsiye ederim ...bazen oluyor image alma yada image yükleme olaylarında ...tekrar kurmayı dene bi image i sonucta dostan kurmuyon mu bu image i ....
Bendeki Dos Version Deil Galiba ... Pek Anlamıyom Zaten Önceden DEep Freeze kullanırdım
beyler Pls Acil yardım gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme