Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.838
Cevap
55
Favori
116.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    3. sezon aslinda iyi baslamisti. Ama o kadar iyi devam edip bitmedi. Biraz aceleye gelmis gibi geldi bana. Roland ve Wayne karakterlerinin aktorleri iyi olmasa bu kadar bile tutmazdi bu sezon.

    Bu arada kurallar mi degisti yoksa 1.sezon daha iyiydi gibi gorus belirten bir seyi bile spoiler olarak mi yazmamiz gerekiyor.

    bi nevi ters köşe yaptılar işte herkes o hoyt gıdanın pedofili grup llideri falan olduğunu düşündüler ama bambaşka hikaye geldi bide o taraftan bakın .d




  • Dizinin en gereksiz sezonuydu. Bu isime yakışır bir sezon ve final olmadı. Sadece oyunculuk olarak True serisine yakışır seviyede oynadılar. Ama senaryo gerçekten facia. Ne kadar zorlama bir sezon finali ve ne kadar zorlama hikayeyi birbirine bağlama.
  • Oyunculuklar da olmasa bu finalle tam bir zaman kaybı olurdu. Sahne geçişleri fena değildi zaman farkları arasında ve aynalarda yansımalarda vs. de diğer zaman dilimlerini vermeleri zevkliydi.
  • Çok iyi bir sezondu, oyunculukların tavan yaptığı kaliteli bir drama nasıl örneğiydi. Wayne ve Roland'ın karşılıklı döktürüşünü izledik. 3 zaman diliminde de harika oynamışlar. Özellikle yaşlılıklarında makyaj olsun performansları olsun ayrı bir kaliteydi.


    Julie'nin yanına kadar gidip unutması kötü oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Mart 2019; 17:7:8 >
  • Bugün yarısını izledim. Oyunculuklar çok iyi ama hikaye hiç ilerlemiyor gibi. 2. sezonu izlemedim ama bu sezonu işleniş olarak ilkine benzetmeye çalışmışlar.
    Ben şu dizinin soğuk atmosferine bayılıyorum, bunları filmlerde bulamaz olduk. Olanı da harcamayalım, umarım her sene yeni sezon çıkarırlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pizzolatto seni bulacağım aslanım bu nasıl sezon lan

    silin hafızamızı koyun bu sezonu önümüze; iyi dizi abicim tavsiye ederiz derdik ama o güzel 2 sezon sonrası, o uzun bekleyiş sonrası bu olmamış, tatmin olmadık. reytinglerde de ciddi bir düşüş söz konusu sanırım.
  • son bölüm harici ben sezonu beğendim. ilk sezonda ki gibi olayları vurucu bir şekilde anlatamışlar. 2. sezon da böyle idi. final de basit geldi bana.

    bunun haricinde oyunculuklar çok iyi idi. özellikle 3. zaman dilimindeki performanslara bittim resmen. özellikle dorff.

    bu tür dizileri seviyorum. gürültülü aksiyondan uzak polisiye dizi çok sayıda yok maalesef. umarım yeni sezonları da gelir.
  • Dizi tabii ki çok kaliteli ama yine de 1.sezon gibisi yok gerçekten zirve noktasıyla başlamışız. Bu arada 3. zaman dilimindeki makyajlar efsane olmuş.

    Yine 1.sezon gibi biraz daha karamsar hava olması zaman atlamaları olmaları benim için güzel bir artı. Değişik zamanlarda ileriye geriye giden senaryoları niyeyse daha çok seviyorum. Buradan sonrası spoiler olsun:


    Av Mevsimi'nden dolayı mı veya artık dizi izleye izleye tahmin yeteneğimizin gelişmesinden dolayı mı bilemedim ama ben kızın satıldığını hissetmiştim daha doğrusu zengin birinin kızına oğluna organ lazım oldu ama abiyle uyumlu olmadığı için kızı tercih ettiler abi de kız kardeşini korumak için direnirken öldü demiştim. Çok yakın olmasa da düşündüğüm doğru çıktı diyebilirim.

    Ve son sahnelerde bahçe işi ile uğraşan adam kıza JULY diye seslendiğinde bunun tesadüf olmadığını düşündüm. Niye Mary Julie'nin annesinin ismi olsun ki dedim ve Julie'nin ölmediği ortaya çıkınca da pek şaşırmadım.

    Ancak beyaz kadın ile siyahi adamın yani Isabel ile Watts'ın patron - emir kulu değil de çocuklarla oynayıp onları patronlarına götüren ikili olduğunu düşünmüştüm bu şekilde daha iyi olmuş senaryo.

    Son olarak da bizim dedektifin karısına hiç ısınamadım gerçekten her şeyi amacı için kullanan bir yazar çoğu repliği de boştu bana kalırsa ve sıkıcıydı.


    Dediğim gibi 1.sezon bir zirveydi bence belki de kendim biraz abartıyorum bilemem. 2.sezonu zaten hiç saymıyorum True Detective havasına yakışmayan, klişelerle dolu bir yapımdı.




  • 3. Sezon 3. Bölümü izledim ama zoraki izliyorum malesef. Ilerleyen bölümler daha iyi olur umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezona başlıyorum hadi bakalım
  • Oyunculuklar dışında ortalama bir sezondu. Dizinin kendi içinde bakarsak zayıf kaldığı gerçek. Zaten ilk sezonla kıyaslamak yersiz olur, onun yeri başka.
  • 3.sezon biteli 1.5 ay oldu fakat ben yeni başlayacağım.Umarım beklentimi karşılar.
  • ilk 2 bölüm itibariyle oh be çok özlemişim valla şu atmosferi. Böyle ağır ve diyalog bazlı polisiye dizileri de çok sevdiğim için yeri zaten hep ayrıydı bu türün. 3.sezonda daha çok ilk sezon havası var.

    3'ü bitirdikten sonra tekrar ilk sezonu izleyip mindhunter 2.sezonu beklemeye devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    ilk 2 bölüm itibariyle oh be çok özlemişim valla şu atmosferi. Böyle ağır ve diyalog bazlı polisiye dizileri de çok sevdiğim için yeri zaten hep ayrıydı bu türün. 3.sezonda daha çok ilk sezon havası var.

    3'ü bitirdikten sonra tekrar ilk sezonu izleyip mindhunter 2.sezonu beklemeye devam
    Nasıl Mindhunter güzel mi hocam? Ben de böyle bir dizi arıyorum şimdi ama hiçbirisi sarmıyor böyle. Bu arada sezonu izlemişsinizdir, begendiniz mi?
  • 4. sezonla ilgili şöyle bir haber var. heyecanlandırdı,
    quote:

    Nic Pizzolatto;
    I had this idea, and to me, I think it’s a really strong idea, and it would be something I’ve never seen on television before. But since then, I’ve had another idea that I’ve talked about with an actor, and that, to me, would be the most exciting thing we could do with True Detective.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Mindhunter gayet iyi dizi, tavsiye ederim, ek olarak da Fargo ve The Night Of önerebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Nasıl Mindhunter güzel mi hocam? Ben de böyle bir dizi arıyorum şimdi ama hiçbirisi sarmıyor böyle. Bu arada sezonu izlemişsinizdir, begendiniz mi?

    Alıntıları Göster
    kaçırmayın derim hocam. Netflix'in en iyi işlerinden biri.

    true detective tarzı.

    diyalog ağırlıklı ama boş değil kaliteli diyaloglar.
  • Dostlar 2. sezon anladığım kadarıyla pek beğenilmemiş 2 yi izlemeden 3 ü izleyim diyorum direk ne dersiniz? Konu olarak bağlantısı var mı ?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Konu olarak tüm sezon ayrı hocam siz bilirsiniz ben aksine ikinci sezonu da beğenmiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sezonu yeni bitirdim bende. Özellikle 2 inci sezonun finali Bence harikaydı, oyunculuklar başarılıydı. Biraz sürü psikolojisi olduğunu düşünüyorum bu 1 sezon efsane diğerleri yanına yaklaşamadı olayını. Her sezon kendi içerisinde çok iyiydi, alternatifi yok ve genel olarak çizgisini korudu. 3 sezonuda aynı şekilde beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.