Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.839
Cevap
55
Favori
116.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lotusx L kullanıcısına yanıt
    Evet yarıergen bir klasik şablonlu protagonistin boş beleş sahnelerini izledik. Polisiye kısmı hiç zevk vermedi, hiç merak uyandırmadı. Öyle aheste işlenip bitti.



    Birde bazı arkadaşlar bu karaktere gerçekçi demiş işte orası komik. Bu kadar gerçekdışı bir karakter olamaz, bilmem ne köyünde polislik yapan bir dayımız gelmiş Niçeden aforizmalar yapıp felsefe yaptığını sanıyor, dünyayı sallamıyormuş gibi max. 18 yaş triplerinde takılıyor. Normal hayatta olsa bi *** git dayı başımdan diyecek insanlar gelmiş bu karakteri izleyip beğeniyor. Bende bunu anlamıyorum.



    Bu dizi evet iyi dizi. Abarttığım ve braz trollediğim gibi kötü demiyorum. Ama göz var nizam var The Wire, Sopranos, Mad Men, Boardwalk, Fargo, Better Call Saul gibi dizilerle karakterler ve senaryo olarak karşılaştırılamayacak kadar basit. Bunu diyorum diye ama geyik yaptırdınız bana. Bu son mesajım olsun burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    tamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TD 1 > Fargo 2 > Fargo 1 > Fargo 3 > TD 2

    Bu dizinin ikinci sezonundaki aşırı hayal kırıklığı olumsuz düşünmeye itmiş. İki dizi arasındaki sıralama bana göre yukarıdaki gibidir.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    İkinci sezon hayal kırıklığı değildi. Millet ve bazı eleştirmenler ilk sezonu o kadar abarttı ki ikinci sezonla karşılaşınca onu gömmek zorunda hissetti kendini. İkinci sezon daha gerçekçi bir kurgu ve karakterler vardı. Tabii bazı çatışma sahneleri, bazı mantıksız sahneler falan olmamıştı, eksiklikler vardı ve konu karışıktı ama abartılacak kadar kötü değildi.



    Dizinin ilk sezonu bildiğin ele ayağa düşmüş üçüncü sınıf popüler felsefi aforizmalar söyleyen saçma sapan bir karaktere "derin" diyenler tarafından hip edildi. (Yoksa konu falan yoktu dizide.) Ciddiyim örnek verdiğim dizileri ve o dizideki karakterleri izleyipte bu diziyi en iyi dizi görenler bir daha izlesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin ilk haberi çıktığı zaman direkt başladığım ender dizilerdendi. Birinci sezonunun mükemmelliğini anlatmaya kelimeler yetmez. Rust Cohle karakterinin derinliği, olaylara bakış açısı bambaşkaydı. Keşke her zaman böyle diziler, karakterler üzerine yoğunlaşılsa.
  • yeni haber geldi, üçüncü sezon 2019'dan önce gelmeyecek

    quote:

    “We couldn’t have it ready for ’18 so you can assume ’19,”
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    2019 guzel yıl olacak Got True vs bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scoot McNairy 3.sezon kadrosunda

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Fargo ve TD yi karşılaştırmicam ama TD2 ye çok haksızlik yapılıyor. Bu haksızliklar yüzünden izlememiştim senelerce. İzledim ve çokta güzel bir şeyle karşılaştım. TD1 benim için neyse TD2 de benim için o. Ayrım yapamam.

    Dipnot: Fargo sıralaman harika. Ama TD ve Fargo bilemedim böyle karşılaştırilmamali. Şu daha güzel demek çok fazla kişisel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kim baslatti bu TD versus Fargo olayini ya.
  • Spleace S kullanıcısına yanıt
    İki dizi aynı kulvarda o nedenle kıyas edilebilir. Sıralama tabi ki kişiye göre değişkenlik gösterir. Benim TD2'deki olumsuz düşüncemi olay örgüsünün bağlayıcı olmaması, neler olup bittiğini sezonun yarısından itibaren anlamamız, bunun yanında oyunculuk ve karakterlerin yetersiz kalması gibi nedenleri sayabilirim. İlk sezonun heyecanıyla yapılmış bir hayal kırıklığı bence. Damakta bırakan güzel bir tat olmamıştı açıkçası.



    3.sezonun oyuncu seçimlerine bağlı olarak ilk sezonu aratmayacağını düşünüyorum. Kenar ekibi bayağı iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mamie Gummer kadroda

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sezon 2 kadar iyi olamaz bence sezon 1 hiç söylemiyorum
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.Daha önce de yazmıştım sevdiğim filmleri defalarca yeniden izlerim ancak dizileri tekrar izlemeyi sevmiyorum buna rağmen TD 1. sezonu 4 defa sıfırdan aynı iştahla izledim ve alternatif ne izlersem izleyeyim o havayı alamıyorum.Yakın zamanda Sicario ve Wind River tv de de The Night Of o havayı biraz olsun verebilen güzel yapımlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhys Wakefield kadroda + , Ray Fisher (Justice League), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead) Jon Tenney (The Closer)


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sarah Gadon & Emily Nelson kadroda

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Sadie
  • Brandon Flynn & Michael Graziadei
    kadroda



    bu kadar adamla nasıl bir sezon olacak acaba
  • 1. sezon bitmek üzere güzel diziymiş
  • Efsane bir yapım 1. Sezonu yeni bitirdim.Lakin The Wire gibi realist bir bakış açısıyla çekilen ve onun kadar başarılı olan bir dizinin finali daha iyi olmalıydı.


    Tam ölecekken ağır yaralı ortak tarafından kurtarılmak ağır klişe.Bombayı 1 saniye kala imha etmek kadar kullanılıyor bu yapımlarda.Bu diziye yakışmadı.Bunun dışında adam bıçaklanıyor,ayakları yerden kesiliyor.Akşam olup polisin gelip kurtarmasını bekliyorlar ve hayatta kalıyor.Madem adamı öldürmeyeceksiniz bu kadar ağır bir yaralanma sahnesi çekmenin mantığı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.